آیا تارنمای امن پرداز امن است؟

ارائه پیشنهادات و بحث و گفتگو در مورد مسائل تالار پشتیبانی امن‌پرداز
قفل شده
رضا

آیا تارنمای امن پرداز امن است؟

پست توسط رضا » جمعه مارس 04, 2016 10:18 am

با سلام
چند سوال داشتم.
آیا تارنمای شرکت امن پرداز امن است؟
من این عکس ها رو از ویژگی های یک افزونه مرورگر که تارنماها رو در سایت های رتبه بندی و امن بودن قرار می ده به طور اتفاقی امتحان کردم.البته خود تارنمای پادویش ظاهرا امن هست؟خودتون با ضد ویروس های دیگه امتحان کردین و گزارش دادین بهشون؟
Capture 2.JPG
Capture 2.JPG
یک عکسی که براتون قرار دادم این که چرا جمع در صد های ویروس ها در بخش بد افزار های شایع هفته 93 درصده و 100 در صد نیست؟
Capture 2.JPG
در ضمن آیا پادویش رو به سایت های بزرگ نرم افزاری جهان علاوه بر این که یکی از کاربران معرفی کرده بود،خودتان هم به سایت های پر بازدید معرفی کرده اید یا به سایت های مقایسه ضد ویروس . و آیا امکان خرید برای کاربران خارجی وجود دارد؟
در ضمن در بخش انگلیسی سایت پادویش نسخه اندروید به روز نشده؟
همچنین خود تالار رو هم به نسخه بالاتر به روز کنید.با تشکر
پیوست ها
Capture.JPG
Capture 1.JPG

رضا

پست توسط رضا » سه‌شنبه مارس 15, 2016 7:23 pm

سلام
چرا پشتیبانی پاسخ نمیده
زمان ارسال مطلب رو نگاه کنید؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه مارس 15, 2016 7:38 pm

فکر کنم پشتیبانی اینو ندیده!!!

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه مارس 16, 2016 1:12 pm

[quote="رضا"]با سلام
چند سوال داشتم.
آیا تارنمای شرکت امن پرداز امن است؟
من این عکس ها رو از ویژگی های یک افزونه مرورگر که تارنماها رو در سایت های رتبه بندی و امن بودن قرار می ده به طور اتفاقی امتحان کردم.البته خود تارنمای پادویش ظاهرا امن هست؟خودتون با ضد ویروس های دیگه امتحان کردین و گزارش دادین بهشون؟

[ATTACH=CONFIG]443[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]444[/ATTACH]

یک عکسی که براتون قرار دادم این که چرا جمع در صد های ویروس ها در بخش بد افزار های شایع هفته 93 درصده و 100 در صد نیست؟
[ATTACH=CONFIG]445[/ATTACH]

در ضمن آیا پادویش رو به سایت های بزرگ نرم افزاری جهان علاوه بر این که یکی از کاربران معرفی کرده بود،خودتان هم به سایت های پر بازدید معرفی کرده اید یا به سایت های مقایسه ضد ویروس . و آیا امکان خرید برای کاربران خارجی وجود دارد؟
در ضمن در بخش انگلیسی سایت پادویش نسخه اندروید به روز نشده؟
همچنین خود تالار رو هم به نسخه بالاتر به روز کنید.با تشکر[/QUOTE]

سلام
ببخشید ظاهرا تاپیک شما از قلم افتاده بود. ظاهرا باید یک بررسی بکنم ببینم جاافتادگی دیگری وجود نداشته باشد.
بله بررسی کرده‌ایم ولی این سایت‌ها سر خود تغییر می‌کنند. البته مثلا در ویروس توتال که نگاه کنید هیچ کس با سایت مشکلی ندارد. (اینجا)
که البته جالب و قابل تامل است که مکافی در لیست نیست، در حالیکه من به نظرم می‌رسد قبلا در ویروس توتال مخصوص لینک‌های وب دیده بودمش و شاید حذف شده!
قبلا مشکلی با بیت دیفندر داشتیم که کلی پیگیری برد و البته درست هم جواب نمی‌دادند. الآن هم برای مک‌آفی درخواست تصحیح ارسال کردم ببینم چه می‌شود.

فکر می‌کنم علت صد نشدن جمع اعداد این است که گرد کردن این اعداد به نحو صحیح انجام نمی‌شود. به بچه‌های سایت ارجاع می‌دهم که تصحیح شود.
خیر معرفی چندانی انجام نشده است. البته همین سافت پدیا که چند ماه پیش پادویش را معرفی کرد، قبلا بهش معرفی کرده بودیم و پاسخ ایمیل نمی‌داد. (احتمالا بحث تحریم و ...) الآن در صدد معرفی گسترده‌تر هستیم.
امکان خرید فعلا برای کابران خارجی وجود ندارد و شاید کمی زود باشد.
نسخه اندروید را ارجاع می‌دهم. نسخه تالار هم سر فرصت به روز خواهد شد.

قفل شده

بازگشت به “مسائل تالار”