من مدتیه پادویش نصب کردم . یه مشکلی باهاش دارم
من مدتیه پادویش نصب کردم . یه مشکلی باهاش دارم
من مدتیه پادویش نصب کردم . یه مشکلی باهاش دارم . مثلا نگهبان رایانه فقط داره درایو c اسکن میکنه!! هر بارهم که سرچ میکنه یسری بدافزار پیدا میکنه و از بین میبره ولی وقتی سیستم رستارت میکنم بازم همون فایلها پیدا میکنه!!
سلام
از توجهتان به پادویش متشکریم.
لطفا جهت روشنتر شدن مساله و رفع مشکل به سوالات زیر پاسخ دهید:
۱- سیستم عامل مورد استفاده شما چیست؟ (ویندوز xp/vista/7/8؟ 32 بیتی است یا 64 بیتی؟)
۲- علت اینکه میگویید نگهبان رایانه فقط درایو c اسکن میکند چیست؟ (چه نشانههایی مبنی بر این موضوع دیدهاید؟) در صورت امکان فرستادن یک اسکرینشات(*) بسیار مفید است.
۳- تعداد درایوهای کامپیوتر شما چند عدد است و آیا روی یک هارد تعریف شدهاند یا چند هارد مختلف؟
۴- لطفا نام بدافزارها و مسیر فایلهایی که پیدا میشوند را بیان کنید.
برای این کار میتوانید در صفحه اصلی ضدویروس، به برگه «گزارش» مراجعه کنید. برگه «تهدیدات» را انتخاب کنید. و یک اسکرینشات از آن ارسال کنید.
(*) جهت روند گرفتن و ارسال اسکرینشات میتوانید به این موضوع مراجعه کنید.
از توجهتان به پادویش متشکریم.
لطفا جهت روشنتر شدن مساله و رفع مشکل به سوالات زیر پاسخ دهید:
۱- سیستم عامل مورد استفاده شما چیست؟ (ویندوز xp/vista/7/8؟ 32 بیتی است یا 64 بیتی؟)
۲- علت اینکه میگویید نگهبان رایانه فقط درایو c اسکن میکند چیست؟ (چه نشانههایی مبنی بر این موضوع دیدهاید؟) در صورت امکان فرستادن یک اسکرینشات(*) بسیار مفید است.
۳- تعداد درایوهای کامپیوتر شما چند عدد است و آیا روی یک هارد تعریف شدهاند یا چند هارد مختلف؟
۴- لطفا نام بدافزارها و مسیر فایلهایی که پیدا میشوند را بیان کنید.
برای این کار میتوانید در صفحه اصلی ضدویروس، به برگه «گزارش» مراجعه کنید. برگه «تهدیدات» را انتخاب کنید. و یک اسکرینشات از آن ارسال کنید.
(*) جهت روند گرفتن و ارسال اسکرینشات میتوانید به این موضوع مراجعه کنید.
سلام
لطفا برای اطمینان از اینکه نگهبان رایانه سایر درایوهای شما را اسکن میکند یا خیر، این آزمایش را انجام دهید:
۱- نگهبان رایانه را موقتا غیرفعال کنید.
۲- از لینک زیر فایل تست ضدویروس را بگیرید. (این یک فایل متنی است که همه ضدویروسها توافق کردهاند آن را به عنوان ویروس شناسایی کنند. خود فایل رفتار بدافزاری ندارد و فقط برای تست موتور ضدویروسها به کار میرود)
http://www.eicar.org/download/eicar.com
۳- فایل را در مسیری در یکی از درایوهای خود (غیر از C) قرار دهید.
۴- نگهبان را فعال کنید.
۵- روی فایل دوبار کلیک کنید. آیا نگهبان رایانه آن را شناخت؟
لطفا فایل apav_002.dat (موجود در پوشه ضدویروس) را برای ما ارسال کنید تا بتوانیم بررسی بهتری در مورد بدافزارهای پیدا شده بکنیم:
۱- برای ارسال این فایل نخست آن را روی دسکتاپ «کپی» کنید.
۲- پس از فشردهسازی (با zip، rar یا مانند آن) میتوانید آن را در تالار ارسال کنید.
از همکاری شما متشکریم
لطفا برای اطمینان از اینکه نگهبان رایانه سایر درایوهای شما را اسکن میکند یا خیر، این آزمایش را انجام دهید:
۱- نگهبان رایانه را موقتا غیرفعال کنید.
۲- از لینک زیر فایل تست ضدویروس را بگیرید. (این یک فایل متنی است که همه ضدویروسها توافق کردهاند آن را به عنوان ویروس شناسایی کنند. خود فایل رفتار بدافزاری ندارد و فقط برای تست موتور ضدویروسها به کار میرود)
http://www.eicar.org/download/eicar.com
۳- فایل را در مسیری در یکی از درایوهای خود (غیر از C) قرار دهید.
۴- نگهبان را فعال کنید.
۵- روی فایل دوبار کلیک کنید. آیا نگهبان رایانه آن را شناخت؟
لطفا فایل apav_002.dat (موجود در پوشه ضدویروس) را برای ما ارسال کنید تا بتوانیم بررسی بهتری در مورد بدافزارهای پیدا شده بکنیم:
۱- برای ارسال این فایل نخست آن را روی دسکتاپ «کپی» کنید.
۲- پس از فشردهسازی (با zip، rar یا مانند آن) میتوانید آن را در تالار ارسال کنید.
از همکاری شما متشکریم