درخواست رمز هنگام آنیستال شدن

قفل شده
PVsolutions

درخواست رمز هنگام آنیستال شدن

پست توسط PVsolutions » چهارشنبه ژوئن 24, 2020 6:35 am

با سلام
میخواستم بدونم وقتی بخواهیم پادویش رو uninstall بکنیم، رمزی رو که برای تغییر تنظیمات تعیین کردیم درخواست میکنه؟ یا اگه رمز نداشت موارد امنیتی دیگه ای در پیش داره؟
رسیدگی به این مسائل هم خالی از لطف نیست:
دسترسی به پوشه قرنطینه باید منع شود یا حداقل فایل های قرنطینه شده غیر قابل کپی باشند.
فایل های مربوط به ضد ویروس هم باید غیر قابل کپی باشند مثلا فایل آپدیت، یا padvishsvc.exe

saman
ناظم انجمن

Re: درخواست رمز هنگام آنیستال شدن

پست توسط saman » چهارشنبه ژوئن 24, 2020 2:08 pm

PVsolutions نوشته شده: چهارشنبه ژوئن 24, 2020 6:35 am با سلام
میخواستم بدونم وقتی بخواهیم پادویش رو uninstall بکنیم، رمزی رو که برای تغییر تنظیمات تعیین کردیم درخواست میکنه؟ یا اگه رمز نداشت موارد امنیتی دیگه ای در پیش داره؟
رسیدگی به این مسائل هم خالی از لطف نیست:
دسترسی به پوشه قرنطینه باید منع شود یا حداقل فایل های قرنطینه شده غیر قابل کپی باشند.
فایل های مربوط به ضد ویروس هم باید غیر قابل کپی باشند مثلا فایل آپدیت، یا padvishsvc.exe
بله رمز رو درخواست میکنه.
اگر رمز تنظیم نشده باشد، یک پسر بچه ی 5 ساله میتواند گران قیمت ترین آنتی ویروس های دنیا را کمتر از چند دقیقه حذف کند.
سوال من اینه که اگر فایل های قرنطینه کپی بشه ممکنه چه مشکلی پیش بیاد؟ خب در صورت آلوده بودن دوباره توسط آنتی ویروس حذف میشه.
سوال اینه که کپی شدنش چه خطری ممکنه داشته باشه؟

من ناظم انجمنشون هستم اما از اینکه برای پیشرفت پادویش پیشنهاد میدید(تنها آنتی ویروس کاملا ایرانی) از شما ممنونم.(این نشان دهنده ی حس مسئولیت شماست)

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه سازمانی”