مشاوره برای خرید پادویش سازمانی ؟

قفل شده
radar

مشاوره برای خرید پادویش سازمانی ؟

پست توسط radar » چهارشنبه می 06, 2020 1:42 pm

سلام

پادویش سازمانی رو میخواستم بررسی کنم این محصول حداقل سخت افزار مورد نیازش چقدر هست؟

نسخه کلاینت حداقل سیستم مورد نیازش چقدر هست؟

امکان مسدود ساری نرم افزار هم داره ؟ چه با مسیر فایل چه با هش فایل ؟

زمان اسکن کامل برای تمامی شبکه کندی سرعت ایجاد نمیکنه ؟

نصبش روی هر کلاینت از ریموت چقدر طول میکشه؟

...

بازم سوال داشتم این پست رو بروز می کنم

saman
ناظم انجمن

Re: مشاوره برای خرید پادویش سازمانی ؟

پست توسط saman » شنبه می 09, 2020 1:27 pm

radar نوشته شده: چهارشنبه می 06, 2020 1:42 pm سلام

پادویش سازمانی رو میخواستم بررسی کنم این محصول حداقل سخت افزار مورد نیازش چقدر هست؟

...

بازم سوال داشتم این پست رو بروز می کنم
بستگی به تعداد کلاینت های شما دارد.
ببینید این به شما کمک می کند؟
https://kb.amnpardaz.com/2018/228/
البته نیازمندی ها به نظر کمی سخت گیرانه اعلام شده و با سخت افزارهایی پایین تر از موارد اعلامی برای سرور، جوابگو خواهد بود.(نظر شخصی من)
پایین این صفحه را ببینید >>.
https://padvish.com/fa-ir/home/padvish-total-security
البته سرور 2019 هم پشتیبانی می کند.
بله این امکان را دارد.
کندی در شبکه خیر اما طبیعتا مقدار کمی از منابع خود همان سیستم بیشتر از زمانی که هیچ اسکنی در جریان نیست مورد استفاده قرار می گیرد که طبیعی است و در تمام آنتی ویروس ها هم اینگونه است.(همیشه که البته به اسکن کامل هم نیازی نیست. خود آنتی ویروس گارد و محافظت مستر دارد و حتی امکان اسکن سریع که خیلی زودتر تمام می شود)
به شبکه ی شما بستگی دارد اما 3 تا 4 دقیقه شاید بیشتر طول نمی کشد.

radar

پست توسط radar » شنبه می 09, 2020 4:13 pm

نیازمندی ها رو خیلی بالا در نظر گرفته ولی مشکلی نیست

- امکان گروه بندی سیستم ها بر اساس IP و برنامه و اکتیو دایرکتوری و ... هم داره ؟؟؟

- دسترسی به کاربران با ریموت ویندوز و Computer managment ویندوز این قابلیت رو واقعا بهش نیاز دارم کسپر این مورد رو داره !

- ارسال اپدیت های ویندوز مثله WSUS

- ایجاد تسک شات دان و ری استارت و پاور آن ویندوز کاربرا ...

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه می 10, 2020 8:33 am

radar نوشته شده: شنبه می 09, 2020 4:13 pm نیازمندی ها رو خیلی بالا در نظر گرفته ولی مشکلی نیست

- امکان گروه بندی سیستم ها بر اساس IP و برنامه و اکتیو دایرکتوری و ... هم داره ؟؟؟

- دسترسی به کاربران با ریموت ویندوز و Computer managment ویندوز این قابلیت رو واقعا بهش نیاز دارم کسپر این مورد رو داره !

بله امکان گروه بندی بر اساس ip range-ip subnet - نوع سیستم عامل (مثلا xp و 7 باشه یا سرور 2019 و 2012 ) - میزان ram نصب شده - بر اساس نام کامپیوترها - نوع پردازنده - 32 یا 64 بیت بودن - vm بودن یا نبودن وجود داشته و میتوان کلاینت را به گروه های مختلف با کمک auto grouping فرستاد.
ابزارهایی که کاربردی و غیر آنتی ویروسی هستند اولویت اول امن پرداز نبودن(تو مدتی که خودم مشتری پادویش هستم این موضوع رو متوجه شدم)
مثلا با وجود ابزارهای مختلف ریموت یا وجود ابزارهایی مثل wsus پادویش بیشتر روی تکنیک های محافظت از اطلاعات مثل مکانیزم دیتاکاپ یا ump و غیره زوم کرده. حالا نمیدونم تو برنامشون همچین چیزهایی هم هست یا نه
مثلا پادویش یکی از معدود آنتی ویروسهایی هست که تمام فیچرهاش در safe mode بالا هست و مثلا usb رو ببندی تو safe mode هم بسته هست.
پاور آن نه اما امکان lock screen و log off و restart و shut down در پادویش وجود دارد.

radar

پست توسط radar » چهارشنبه می 13, 2020 11:36 am

این دو مورد ریموت رو خیلی لازم دارم خیلی کار راه انداز مخصوصا مورد دوم computer managment چ دلیلی داشته ایجاد نکردن تمام انتی ویروس های سازمانی این گزینه رو دارن ممکنه ایجاد بشه در اینده !؟

radar

پست توسط radar » چهارشنبه می 27, 2020 7:30 am

سلام مجدد

من ي مشكلي هم با ديسكاوري كلاينت ها تو شبكه VLAN دارم اين مشكل رو پادويش نداره ؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه می 27, 2020 12:04 pm

radar نوشته شده: چهارشنبه می 27, 2020 7:30 am سلام مجدد

من ي مشكلي هم با ديسكاوري كلاينت ها تو شبكه VLAN دارم اين مشكل رو پادويش نداره ؟
سلام
نمیدونم چه مشکلی با چه آنتی ویروسی دارید اما دیسکاوری در پادویش با استفاده از مکانیزم share روی کلاینت امکان پذیر هست. در واقع به 2 روش ip range و active directory می تواند شبکه ی شما را جستجو کند و در صورتی که به کمک دسترسی یوزری که برایش تعریف شده بتواند از طریق share و به کمک پورت 445 کلاینت به آن دسترسی پیدا کند، اطلاعات آن را استخراج می کند.
اگر شما ساختاری از شبکه را مورد استفاده دارید که چنین امکانی مستقیما از طریق سرور اصلی در اختیار شما نیست، پادویش امکان ایجاد و استفاده از یک ساختار سلسه مراتبی سرورها را داشته و می توانید سرور slave در آنجا قرار دهید که خودش مستقلا عملیات دیسکاوری شبکه مربوط به خود را بانجام رساند.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه سازمانی”