مشكل در باز كردن ie

قفل شده
mrezap

مشكل در باز كردن ie

پست توسط mrezap » یک‌شنبه ژولای 09, 2017 7:31 am

سلام
من هم پادويش و هم ضد رمز در شبكه ام نصب كردم.ولي شكايت زيادي از سوي برخي كاربران در كندي رايانه دارم مثلا در هنگام باز كردن ie اين مشكل زياد است و رايانه به حالت هنگ ميرود و نشانگر موس در حال چرخش است و در آخر ie هم باز نميشود حاتي manage رايانه هم باز نميشود در ضمن من آپديت شبكه را به صورت افلاين ،هفتگي استفاده ميكنم .اين كندي در هنگام آپديت ،طي نصف روز براي كاربران اتفاق ميافتد كه ابته ميتوان گفت طبيعي است ولي برخي كاربران تا 3 وز نيز مشكل دلرند.طبق بررسي ها اين كاربران رام يا رايتر دارند.الته من تنظيماتي بري محدود سازي اين تجهيزات ندارم

--- ویرایش شده ---

در ضمن در مك افي بخشي بود كه براي بافر پر شدن استثنا ميكرديم و در آن ما فايل winword - ie - exel و برخي نرم افزارهاي امن را استثنا ميكرديم .لازم به ذكر است در برنامه شما برخي پسوندها جزء خطرها است مثل exe com tmp كه در هنگام باز كردن بررسي ميگرند. ليكن اين امر باعث كندي شديد ميگردد . در هنگام باز كردن word فايلهاي tmp ساخته ميشود لذا در هنگام باز كردن اين برنامه كندي شديد پيش مي ايدبراي همين پسوند tmp را حذف كرده ام هرچند اين كار خطرناك است ولي بايد برنامه شما ماندد مك افي فكري براي اين مساله كند و فايلهاي tmp مربوط به برنامه هاي شناخته شده مثل word و غيره را اسكن نكند. من از تيم طراحي شما ميخواهم با ديد يك برنامه نويس قوي ،به آنتي ويروسهاي بين المللي نگاه كنند و تجربه آنها را به صورت بومي پياده سازي كنندچرا كه اين برنامه ها سالها با ميليونها كاربر در حال استفاده است .ملاك ساخت يك برنامه با منوي فارسي با گرفت چند ويروس نيست .ملاك ساختن برنامه جايگزين است.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه ژولای 09, 2017 9:11 am

سلام
مهندس فکر می‌کنم مساله شما نیاز به بررسی از نزدیک دارد.
این کندی که می‌فرمایید اصلا طبیعی نیست و نباید بعد از نصب پادویش اینقدر مساله داشته باشید.
بررسی علت کندی در تالار امکان‌پذیر نیست و بهتر است از طریق پشتیبانی سازمانی پادویش اقدام کنید. اگر یک شماره تماس و اطلاعاتی از خود را برای ما ایمیل کنید می‌توانیم جهت بررسی با شما هماهنگ کنیم.

اما دو نکته:
۱- احیانا شما dlp مکافی یا بخش‌هایی از آن را استفاده می‌کنید؟ یا ممکن است روی کلاینت‌ها باقیمانده باشد؟
متاسفانه محصول dlp مکافی با پادویش (و سایر ضدویروس‌ها) سازگار نیست و منجر به کندی‌های عجیب می‌شود.
۲- حتما بررسی کنید که نسخه پادویش شما ۲۶۶۴ باشد. یک مساله در پادویش نسخه ۲۶۱۴ تا ۲۶۳۷ پادویش وجود داشته که در کنار برخی برنامه‌هایی که از رجیستری زیاد استفاده می‌کنند منجر به هنگ سیستم می‌شد و در نسخه ۲۶۴۶ به بعد برطرف شده است.

ولی همانطور که گفتم مساله شما نیاز به بررسی از نزدیک دارد که در تالار امکان آن نیست و یک تماس با شرکت (۴۳۹۱۲۰۰۰) یا ارسال اطلاعات جهت تماس به ما کمک می‌کند بتوانیم مساله را حل کنیم.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه سازمانی”