میزان حساسیت پویشگر
میزان حساسیت پویشگر
وقتی میزان حساسیت پویشگر را از کم یک درجه زیاد میکنم و اسکن میکنم بعضی قسمتای نرم افزار مرورگر اپرا یا کومودو فایروال رو ویروس یا ورم تشخیص میده درسته؟
[quote="adrin"]وقتی میزان حساسیت پویشگر را از کم یک درجه زیاد میکنم و اسکن میکنم بعضی قسمتای نرم افزار مرورگر اپرا یا کومودو فایروال رو ویروس یا ورم تشخیص میده درسته؟[/QUOTE]
سلام. من پشتیابنی پادویش نیستم اما لطفا درجه حساسیت را بالا نبرید. و با همان شرایط پیش فرض نرم افزار عملیات اسکن را انجام دهید. احتمال بالای 99 درصد! فایل هایی که از آن صحبت میکنید بدافزار(ویروس) نیستند. با خیال راحت تنها در پایین ترین درجه حساسیت پویشگر، عملیات جستجو را انجام دهید.
البته اینکه میگویم 99 درصد به این علت است که با افزایش هوش پویشگر، تشخیص های اشتباه بالا میرود. فایل های مربوط به فایروال کومودو هم مشکوک هستند(اگر با نام ورم تشخیص داده می شوند)
سلام. من پشتیابنی پادویش نیستم اما لطفا درجه حساسیت را بالا نبرید. و با همان شرایط پیش فرض نرم افزار عملیات اسکن را انجام دهید. احتمال بالای 99 درصد! فایل هایی که از آن صحبت میکنید بدافزار(ویروس) نیستند. با خیال راحت تنها در پایین ترین درجه حساسیت پویشگر، عملیات جستجو را انجام دهید.
البته اینکه میگویم 99 درصد به این علت است که با افزایش هوش پویشگر، تشخیص های اشتباه بالا میرود. فایل های مربوط به فایروال کومودو هم مشکوک هستند(اگر با نام ورم تشخیص داده می شوند)
[quote="saman"]سلام. من پشتیابنی پادویش نیستم اما لطفا درجه حساسیت را بالا نبرید. و با همان شرایط پیش فرض نرم افزار عملیات اسکن را انجام دهید. احتمال بالای 99 درصد! فایل هایی که از آن صحبت میکنید بدافزار(ویروس) نیستند. با خیال راحت تنها در پایین ترین درجه حساسیت پویشگر، عملیات جستجو را انجام دهید.
البته اینکه میگویم 99 درصد به این علت است که با افزایش هوش پویشگر، تشخیص های اشتباه بالا میرود. فایل های مربوط به فایروال کومودو هم مشکوک هستند(اگر با نام ورم تشخیص داده می شوند)[/QUOTE]
ممنون از پاسخ
البته اینکه میگویم 99 درصد به این علت است که با افزایش هوش پویشگر، تشخیص های اشتباه بالا میرود. فایل های مربوط به فایروال کومودو هم مشکوک هستند(اگر با نام ورم تشخیص داده می شوند)[/QUOTE]
ممنون از پاسخ