چند نظر

قفل شده
adrin

چند نظر

پست توسط adrin » شنبه دسامبر 12, 2015 8:28 pm

حالت اولیه باید وسط تنظیم میشد نه کم
مصرف منابع سیستم در هنگام نصب اولیه خیله
رو ایکون زده 2014 ورژن
اخطار اسپای ور ویندوز هست
تغیر زبان رو تو قسمت تنظیمات نیست
صفحه اسکن بعد از پیدا کردن ویروس خیلی شلوغه معلوم نیست کدوم رو باید انتخاب کرد
چند تا ویروس هم پاکسازیشون شکست خورد پادویش یه راهنمایی واسه اسکن بوت نکرد
تو تنظیمات جایی برای تغیر میزان استفاده منابع کم و زیاد داشته باشه (واسه سیستم ضعیف)
:) در کل نسبت به ایرانی بودنش خوبه 40 ویروس رو تست کرد همه رو شناخت ولی اگر حداقل چندتا از ایرادتش رفع شه به عنوان آنتی اول ازش استفاده میکنم.

نمایه کاربر
omidabedi839

پست توسط omidabedi839 » شنبه دسامبر 12, 2015 8:45 pm

[quote="adrin"]حالت اولیه باید وسط تنظیم میشد نه کم
رو ایکون زده 2014 ورژن
زبان رو نمیتوان بعد نصب تغیر داد؟
تو تنظیمات جایی برای تغیر میزان استفاده منابع کم و زیاد داشته باشه (واسه سیستم ضعیف)
:) در کل نسبت به ایرانی بودنش خوبه 40 ویروس رو تست کرد همه رو شناخت ولی اگر حداقل چندتا از ایرادتش رفع شه به عنوان آنتی اول ازش استفاده میکنم.[/QUOTE]
اخطار ویندوز اکثرا بی مورد و الکی هستش
سنگین که درسته من با اینکه یک سیستم 2 هسته با رم 6 گیگ دارم خیلی سنگین است که اصلا نمیشه استفاده کرد

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه دسامبر 13, 2015 9:19 am

[quote="adrin"]حالت اولیه باید وسط تنظیم میشد نه کم
رو ایکون زده 2014 ورژن
تغیر زبان رو تو قسمت تنظیمات نیست
صفحه اسکن بعد از پیدا کردن ویروس خیلی شلوغه معلوم نیست کدوم رو باید انتخاب کرد
چند تا ویروس هم پاکسازیشون شکست خورد پادویش یه راهنمایی واسه اسکن بوت نکرد
:) در کل نسبت به ایرانی بودنش خوبه 40 ویروس رو تست کرد همه رو شناخت ولی اگر حداقل چندتا از ایرادتش رفع شه به عنوان آنتی اول ازش استفاده میکنم.[/QUOTE]
سلام
از لطف شما و وقتی که گذاشتید متشکریم.
برای مواردی که به رابط کاربری مربوط می‌شوند (ورژن، شلوغ بودن، راهنمایی بوت) ما در حال کار روی طراحی جدید هستیم که بیشتر این موارد را پوشش می‌دهد.
در مورد اخطار اسپای‌ور ویندوز - شما روی چه ویندوزی تست کردید؟ - این اخطار در برخی نصب‌ها دیده می‌شود و در حال بررسی رفع آن هستیم.
مصرف منابع سیستم از ریستارت دوم به بعد و با ساخته شدن کش ضدویروس، به شدت کاهش پیدا کرده و سیستم روان‌تر می‌شود. البته این هم جزو نکاتی هست که انشالله خبرهای خوبی برایش خواهیم داشت.
برای کاهش بار ضدویروس روی سیستم، می‌توانید حالت بازی را فعال کنید. البته در این حالت هشدارها نمایش داده نخواهند شد ولی سیستم نیز روان‌تر خواهد شد.

موفق باشید و متشکریم

BlackRouter

پست توسط BlackRouter » یک‌شنبه دسامبر 13, 2015 9:44 am

[quote="Naficy"]سلام
برای مواردی که به رابط کاربری مربوط می‌شوند (ورژن، شلوغ بودن، راهنمایی بوت) ما در حال کار روی طراحی جدید هستیم که بیشتر این موارد را پوشش می‌دهد.
در مورد اخطار اسپای‌ور ویندوز - شما روی چه ویندوزی تست کردید؟ - این اخطار در برخی نصب‌ها دیده می‌شود و در حال بررسی رفع آن هستیم.
مصرف منابع سیستم از ریستارت دوم به بعد و با ساخته شدن کش ضدویروس، به شدت کاهش پیدا کرده و سیستم روان‌تر می‌شود. البته این هم جزو نکاتی هست که انشالله خبرهای خوبی برایش خواهیم داشت.
برای کاهش بار ضدویروس روی سیستم، می‌توانید حالت بازی را فعال کنید. البته در این حالت هشدارها نمایش داده نخواهند شد ولی سیستم نیز روان‌تر خواهد شد.

موفق باشید و متشکریم[/QUOTE]

با سلام

روی گارد آنتی ویروس خیلی کار کنید تا زیاد Read\write هارد را درگیر نکند بخصوص این مورد برای ویندوز 8.1 و 10 کاملا معلوم هست و عملکرد را به شدت پایین می آورد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه دسامبر 13, 2015 9:53 am

[quote="Naficy"]سلام

موفق باشید و متشکریم[/QUOTE]

[quote]در مورد اخطار اسپای‌ور ویندوز - شما روی چه ویندوزی تست کردید؟ [/QUOTE]

سلام مهندس

من این مشکل دوستمان را روی ویندوز 10 enterprise از نوع 32 بیتی دیده ام.

adrin

پست توسط adrin » یک‌شنبه دسامبر 13, 2015 7:00 pm

ممنون اخطار ویندوز رو ویندوز 7 و 10 64 بیتی تست کردم نشون داد.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”