سلام
من چند ماهه دارم از پادویش نسخه رایگان خانگی استفاده می کنم و مشکلی باهاش نداشتم ولی چند روز پیش موقع روشن کردن کامپیوتر تصویر پادویش روی صفحه ظاهر نشد و یک پیغام خطا که در مورد حافظه رایانه و پادویش بود ظاهر شد و پادویش به صورت خودکار باز نشد و من دستی بازش کردم و مشکلی هم نداشت ولی در هنگام باز کردن اون به صورت دستی هم با اینکه صفخه پادویش بازه ولی ایکون اون در کنار ساعت ویندوز نیست ازهمون روز تا الان موقع روشن کردن رایانه پیغامی ظاهر نمی شه ولی پادویش هم بالا نمی یاد البته به صورت خودکار و فلش هم به رایانه وصل می کنم پیغام اسکن نمایش داده نمی شه(چه در حالت عدم بارگزاری پادویش و چه در حالت باز کردن دستی پادویش) لازم به ذکره که قبل و بعد از وقوع این مشکل من نه تنظیمات پادویش رو عوض کردم و نه هیچگونه نرم افزار جدید نصب کردم فقط از اینترنت استفاده می کردم و رایانه من ویروسی هم نیست چون من از اسکن انلاین بیت دیفندر هم چندین بار قبل و بعد از این اتفاق استفاده کردم ضمنا در پوشه پادویش فایل هایی با پسوند clg و dmp وجود نداشت
پادویش به صورت خودکار باز نشد
سلام
به نظر میرسد برنامه APAlert پادویش که وظیفه نمایش آیکون کنار ساعت و نیز هشدارهای پادویش (مانند هشدار اتصال فلش و ...) را برعهده دارد به علتی روی سیستم شما اجرا نشده است.
البته در تصویری که فرستادید مشخص است که سرویس ضدویروس بالا است و نگهبان رایانه فعال است، اما بالا نبودن برنامه APAlert با توجه به اینکه هشدارها نمایش داده نمیشوند باعث مشکلاتی میشود.
لطفا:
۱- اطلاعات سیستم خود را برای ما ارسال کنید. (نحوه ارسال)
۲- از مسیر نصب پادویش، برنامه APAlert را اجرا کنید. آیا اجرا بدون خطا انجام شده و آیکون پادویش ظاهر میشود؟ (با این کار باید تمام مشکلاتی که ذکر کردید نیز برطرف شوند)
۳- آیا پیام خطایی که گفتید یکبار ظاهر شده یا گاهی مجددا نیز ظاهر میشود؟ (در این صورت لطفا تصویری از خطا برای ما ارسال کنید)
۴- برنامه msconfig را اجرا کنید و به برگه Startup بروید. آیا نام Padvish Alert در لیست مشاهده میشود و فعال است؟
به نظر میرسد برنامه APAlert پادویش که وظیفه نمایش آیکون کنار ساعت و نیز هشدارهای پادویش (مانند هشدار اتصال فلش و ...) را برعهده دارد به علتی روی سیستم شما اجرا نشده است.
البته در تصویری که فرستادید مشخص است که سرویس ضدویروس بالا است و نگهبان رایانه فعال است، اما بالا نبودن برنامه APAlert با توجه به اینکه هشدارها نمایش داده نمیشوند باعث مشکلاتی میشود.
لطفا:
۱- اطلاعات سیستم خود را برای ما ارسال کنید. (نحوه ارسال)
۲- از مسیر نصب پادویش، برنامه APAlert را اجرا کنید. آیا اجرا بدون خطا انجام شده و آیکون پادویش ظاهر میشود؟ (با این کار باید تمام مشکلاتی که ذکر کردید نیز برطرف شوند)
۳- آیا پیام خطایی که گفتید یکبار ظاهر شده یا گاهی مجددا نیز ظاهر میشود؟ (در این صورت لطفا تصویری از خطا برای ما ارسال کنید)
۴- برنامه msconfig را اجرا کنید و به برگه Startup بروید. آیا نام Padvish Alert در لیست مشاهده میشود و فعال است؟