چند سوال در مورد خرید آنتی ویروس

قفل شده
mohammadmoha

چند سوال در مورد خرید آنتی ویروس

پست توسط mohammadmoha » یک‌شنبه ژوئن 07, 2015 8:40 am

با سلام منم چندروزی هست که از نسخه آزمایشی انتی ویروس استفاده میکنم ودلم میخواد برای مشتری های خودمم هم از این آنتی ویروس استفاده کنم لطفا به این چند سوال من پاسخ دهید
1 دیسک نجات رو از کجا باید تهیه کنم
2 آیا میشه با یک آدرس ایمیل برای چند سیستم نام کاربری رایگان 45 روزه خرید
3 برای سیستمهای تحت شبکه کوچک با حداکثر 8 کلاینت چه نسخه ای رو پیشنهاد میدید + قیمت
4 آیا نسخه دو یا سه کاربره انتی ویروس هم وجود داره + قیمت
ممنون

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه ژوئن 07, 2015 8:56 am

سلام
از توجه شما متشکریم:
۱- دیسک نجات را می‌توانید از بخش دانلود سایت پادویش بگیرید. (این صفحه) راهنمای نحوه تولید سی‌دی و استفاده از آن نیز روی همین صفحه وجود دارد. به علاوه در صورتیکه سی‌دی پادویش را از محلی تهیه کرده باشید، خود سی‌دی دارای امکان دیسک نجات است.
۲- خیر. برای هر ایمیل فقط یکبار امکان دریافت نسخه آزمایشی وجود دارد. (و اجازه بدهید تاکید کنم که نسخه آزمایشی است، نه رایگان. یعنی برای آزمایش پیش از خرید بوده و در صورتیکه از محصول راضی هستید انتظار می‌روید آن را خریداری فرمایید)
۳- در سیستم‌های تحت شبکه کوچک، معمولا نیازی به کنسول مدیریت مرکزی نیست و می‌توان از یک لایسنس چند کاربره استفاده نمود. ولی اگر کاربران تمایل به استفاده از کنسول مدیریت مرکزی داشته باشند می‌توانند از نسخه سازمانی نیز استفاده کنند. قیمت با توجه به تعداد متغیر است، و در این مورد لطفا با بخش بازرگانی تماس بگیرید. (اطلاعات تماس)
۴- بله امکان تهیه این نوع لایسنس نیز هست. در این مورد نیز لطفا با بخش بازرگانی تماس بگیرید.

موفق باشید

mohammadmoha

پست توسط mohammadmoha » یک‌شنبه ژوئن 07, 2015 10:01 am

سلام ممنون از پاسختون برای خرید چند شمار سریال چطور آیا میشود از یک ایمیل استفاده کرد مثلا من برای چند تن از مشتریام این نرم افزار را نصب کنم وشماره سریال همه رو به ایمیل خودم ارسال کنید

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه ژوئن 09, 2015 8:55 am

سلام
در مورد خرید چند سریال با یک ایمیل مشکلی وجود ندارد و کافیست با آن ایمیل لاگین کرده و خرید کنید.
ولی با توجه به برنامه‌هایتان، پیشنهاد می‌کنم برای دریافت نمایندگی با بخش بازرگانی مذاکره کنید.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”