با سلام . چرا تاریخ پایگاه امضا با آن چه در صفحه بروز رسانی وجود دارد متفاوت است
برای مثال اگر پایگاه امضا را دربعد از ساعت 12 شب بروز کنید تاریخ پایگاه امضا برای روز قبل را در صفحه ضد ویروس مینویسد.
فکر کنم ساعت رایانه های شرکت امن پرداز یک ساعت به جلو کشیده نشده اند.
در ضمن نسخه جدید رایگان خانگی کی منتشر می شود و آیا مشکلات موتور تشخیص هوشمند در این نسخه حل می شود
همچنین چرا در هنگام بروز رسانی بر خط در قسمت جزئیات بیشتر تاریخ ها خورشیدی نیست
اشتباه تاریخ پایگاه امضا
سلام
فکر میکنم مشکل شما ناشی از اختلاف ساعت و اشتباه بودن تنظیمات مربوط به تاریخ/زمان ویندوز باشد.
به طور خلاصه برای رفع مشکل:
۱- در نوار ابزار ویندوز (Taskbar) روی ساعت کلیک راست کرده و گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.
۲- در پنجره ظاهر شده تنظیم ساعت را بر روی Tehran GMT+03:30 قرار دهید.
۳- دقت کنید که تیک مربوط به Daylight Saving نیز فعال باشد.
توضیح مفصلتر:
همانطور که میدانید روز جدید در همه جای دنیا همزمان شروع نمیشود و مثلا وقتی در ایران ساعت شش صبح ۱۵ فروردین است، در نقطه دیگری از جهان ساعت ۹ عصر ۱۴ فروردین خواهد بود.
به علت اینکه زمان پایگاه امضا با توجه به تنظیمات ساعت محلی ویندوز کاربر نمایش داده میشود، اگر این تنظیمات اشتباه باشد و به جای ساعت ایران ساعت محل دیگری را انتخاب کرده باشید؛ ساعت و تاریخ تولید پایگاه امضا نسبت به ساعت آن کشور را خواهید دید.
موفق باشید
فکر میکنم مشکل شما ناشی از اختلاف ساعت و اشتباه بودن تنظیمات مربوط به تاریخ/زمان ویندوز باشد.
به طور خلاصه برای رفع مشکل:
۱- در نوار ابزار ویندوز (Taskbar) روی ساعت کلیک راست کرده و گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.
۲- در پنجره ظاهر شده تنظیم ساعت را بر روی Tehran GMT+03:30 قرار دهید.
۳- دقت کنید که تیک مربوط به Daylight Saving نیز فعال باشد.
توضیح مفصلتر:
همانطور که میدانید روز جدید در همه جای دنیا همزمان شروع نمیشود و مثلا وقتی در ایران ساعت شش صبح ۱۵ فروردین است، در نقطه دیگری از جهان ساعت ۹ عصر ۱۴ فروردین خواهد بود.
به علت اینکه زمان پایگاه امضا با توجه به تنظیمات ساعت محلی ویندوز کاربر نمایش داده میشود، اگر این تنظیمات اشتباه باشد و به جای ساعت ایران ساعت محل دیگری را انتخاب کرده باشید؛ ساعت و تاریخ تولید پایگاه امضا نسبت به ساعت آن کشور را خواهید دید.
موفق باشید
با سلام. همانطور که در تصویر می بینید تاریخ پایگاه امضا 1393/4/17 و زمان 23:12 می باشد . اگر شما درساعت 23:12 اقدام به بروزرسانی کنید بروز رسانی جدیدی وجود ندارد ولی اگر درساعت 12: بامداد بروزرسانی کنید بروزرسانی جدید انجام می شود.و تاریخ پایگاه امضا همان 23:12 خواهد بود. و تاریخ هفدهم پایگاه امضا به هجدهم تغییر نمی کند.