عدم فعال شدن نسخه خانگی

قفل شده
sheri

عدم فعال شدن نسخه خانگی

پست توسط sheri » دوشنبه دسامبر 30, 2013 11:44 pm

سلام
من ده روزی میشه که پادویش نسخه خانگی رو نصب کردن و هربار که می خواهم آن را فعال کنم خطای برقراری ارتباط با سرور را می دهد
windows 7 /64 bit
و توضیحاتی که در فایل راهنمای نصب در مورد پروتکل ها داده اید را هم رعایت کرده ام
و در ضمن من با اینترنت دانشگاه و با استفاده از vpn به اینترنت وصل می شوم
217.218.74.156 نیز آدرس آی پی دانشگاهه.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
فایل ضمیمه Capture.JPG دیگر موجود نیست
پیوست ها
Capture.JPG

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه دسامبر 31, 2013 2:42 pm

سلام
من نگاهی انداختم و تعدادی فعال‌سازی از آی‌پی‌های نزدیک (و نه خود این آی‌پی) انجام شده است. لطفا:
۱- تاریخ و ساعت انجام فعال‌سازی خود را نیز ذکر کنید.
۲- در همان نشست کاری اینترنت خود، با مراجعه به سایت whatismyipaddress.com آی‌پی خارجی خود در همان نشست را برای ما بفرستید.
۳- تنظیمات پروکسی خود را چک کنید. آیا شما برای اتصال به اینترنت از پروکسی استفاده می‌کنید؟

sheri

پست توسط sheri » چهارشنبه ژانویه 01, 2014 1:09 am

217.218.74.153
این آی پی رو از whatismyipaddress.com گرفتم
11 دی ساعت 1 بامداد دوباره فعال کردم که همان خطا را داد.
از پروکسی هم استفاده نمی کنم از vpn که آدرس آن هم dormvpn.sbu.ac.ir هست استفاده می کنم.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه ژانویه 01, 2014 11:52 am

سلام
از اطلاعاتی که فرستادید متشکرم
من مجددا روی سرور بررسی کردم و در این تاریخ از آی‌پی که ذکر کردید هیچ درخواستی به سرور نرسیده است. که این مساله نشان می‌دهد احتمالا یک cache سرور در میانه راه درخواست را گرفته و در ارتباط تداخل ایجاد کرده است. (این کار در شبکه دانشگاه و خوابگاه بسیار متداول است)
یک روش برای دور زدن این مساله این است که موقتا برای فعال‌سازی از یک اینترنت دیگر (مثلا وایمکس، حتی دایال‌آپ و ...) استفاده کنید، یا اینکه فعال‌سازی را با استفاده از یک پروکسی انجام دهید.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”