کاهش شدید سرعت بوت و کار کردن سیستم

قفل شده
kimi

کاهش شدید سرعت بوت و کار کردن سیستم

پست توسط kimi » جمعه ژوئن 02, 2017 2:55 pm

من از این آنتی ویروس راضی ام و عملکرد خوبی داره، اما متاسفانه از زمانی که نصبش کردم،سرعت بوت شدن کامپیوترم به شدت کند شده و اومده پایین، و وقتی هم که کامپیوترم روشنه،سی پی یو خیلی شدید کار میکنه جوری که صداش خیلی بلنده. در حالی که قبل از نصب این آنتی ویروس این مشکلات رو نداشتم.

آیا راهی هست بتونم این مشکلات رو در عین داشتن این آنتی ویروس حل کنم؟ البته بگم که الان که سیستم گاردشو غیرفعال کردم سیستمم خوب و آروم کار میکنه.
لطفا راهنماییم کنین.

در غیر این صورت باز باید بگردم ببینم کدوم آنتی ویروس بهتره که رایگان هم باشه.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه ژوئن 02, 2017 5:37 pm

[quote="kimi"]من از این آنتی ویروس راضی ام و عملکرد خوبی داره، اما متاسفانه از زمانی که نصبش کردم،سرعت بوت شدن کامپیوترم به شدت کند شده و اومده پایین، و وقتی هم که کامپیوترم روشنه،سی پی یو خیلی شدید کار میکنه جوری که صداش خیلی بلنده. در حالی که قبل از نصب این آنتی ویروس این مشکلات رو نداشتم.

آیا راهی هست بتونم این مشکلات رو در عین داشتن این آنتی ویروس حل کنم؟ البته بگم که الان که سیستم گاردشو غیرفعال کردم سیستمم خوب و آروم کار میکنه.
لطفا راهنماییم کنین.

در غیر این صورت باز باید بگردم ببینم کدوم آنتی ویروس بهتره که رایگان هم باشه.[/QUOTE]

[quote]در غیر این صورت باز باید بگردم ببینم کدوم آنتی ویروس بهتره که رایگان هم باشه.[/QUOTE]

سلام

اصلا پادویش نسخه ی رایگان نداره
از کجا دانلود کردی؟
یه رایگان زمان های خیلی قدیم داشت که اگر اون نسخه رو داری باید بگم که خیلی خیلی خیلی قدیمی هست و اصلا دیگه نباید قابل استفاده باشه
این نسخه ی جدید وقتی برنامه رو باز میکنی پایین سمت راست زده 2614

اینو ببین

[IMG]http://s9.picofile.com/file/8296653276/padvishjadid.jpg[/IMG]

اگر اینو داری

این اصلا سیستم رو کند نمی کنه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه ژوئن 02, 2017 5:58 pm

اینی که معرفی کردم 45 روز رایگان هم داره

https://padvish.com/contents.php/fa/65/ ... 8%AA%D9%87

اگر نمیدونستی چطوری 45 روزشو بگیری بگو راهنمایی کنم

kimi

پست توسط kimi » سه‌شنبه ژوئن 06, 2017 3:51 am

عالی ،سپاس از راهنماییتون. اتفاقا حق با شما بود،من اون نسخه رو از یکی از سایت های دیگه دانلود کرده بودم، نمیدونستم نسخه خیلی قدیمیشه، چون اتفاقا متوجه شدم که خیلی هم امکاناتش کم بود. با این حساب،خیلی خیلی سپاسگزارم از راهنماییتنون

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”