درخواست کمک در مورد بازگردانی فایل های رمز شده توسط باجگیر locky

قفل شده
نمایه کاربر
saeed753

درخواست کمک در مورد بازگردانی فایل های رمز شده توسط باجگیر locky

پست توسط saeed753 » جمعه ژانویه 06, 2017 5:53 pm

سلام
تعدادی از فایل های من توسط ویروس باجگیر locky رمز گذاری شده و پسوند اونا به zzzzz تغیر پیدا کرده لطفا کسی اگه روشی ی انرم افزاری برای بازگردانی اونها بلده منو راهنمایی کنه ممنون میشم در ضمن امکان Shadow Copy فعال نبوده توی کامپیوترم

اینم یه نمونه از فایل های رمز شده که به احتمال زیاد pdf بوده:

http://s8.picofile.com/file/8281456918/ ... zzzzz.html

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه ژانویه 06, 2017 6:45 pm

[quote="saeed753"]سلام
تعدادی از فایل های من توسط ویروس باجگیر locky رمز گذاری شده و پسوند اونا به zzzzz تغیر پیدا کرده لطفا کسی اگه روشی ی انرم افزاری برای بازگردانی اونها بلده منو راهنمایی کنه ممنون میشم در ضمن امکان Shadow Copy فعال نبوده توی کامپیوترم

اینم یه نمونه از فایل های رمز شده که به احتمال زیاد pdf بوده:

http://s8.picofile.com/file/8281456918/ ... zzzzz.html[/QUOTE]

سلام. شما ضد رمز پادویش رو داشتی؟

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » جمعه ژانویه 06, 2017 8:00 pm

اگه میداشتم که این بلا سرم نمی اومد خود ویروسه رو که پادویش جلوشو گرفته ولی کلی از فایل ها رو رمز کرده (البته در مقایسه با کل فایل های کامپیوتر که یه درصد هم نمیشه) ولی خب ناکس خوب می دونسته کدوما رو دست بزاره روش :o

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه ژانویه 06, 2017 9:26 pm

سلام
متاسفانه تا جایی که من اطلاع دارم برای locky و پسوند zzzzz راهی برای بازگرداندن اطلاعات - تا الآن - وجود ندارد.
شما می‌توانید نرم‌افزارهای بازیابی مثل recuva یا getdataback یا ... را استفاده کنید، شاید بتوانند نسخه‌های قدیمی‌تر فایل را که قبل از لاکی سیستم را آلوده کند حذف شده باشند بازگردانند. ولی احتمال موفقیت پایین است.
غیر از این و شاید صبر راه دیگری نمی‌شناسم. (برخی باج‌گیرها بعد از گذشت زمان کلیدشان یا لو می‌رود یا آزاد می‌شود)

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”