اشکالی که پادویش متاسفانه دارد

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه دسامبر 23, 2013 6:41 pm

سلام
خوشحالم که مشکل پنجره اسکن حل شده است.
منتظر اطلاعات بیشتر در مورد قضیه sleep خواهم بود.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 26, 2013 3:12 pm

[quote="Naficy"]سلام
خوشحالم که مشکل پنجره اسکن حل شده است.
منتظر اطلاعات بیشتر در مورد قضیه sleep خواهم بود.[/QUOTE]

مشکل بازنگشتن سیستم عامل بعد از sleep همیشه رخ نمی دهد به همین علت لطفا صبر کنید اگر باز هم تکرار شد اطلاع رسانی خواهم کرد. تنها میتوانم بگویم وقتی مدت طولانی تری در sleep میماند احتمال بازنگشتن بیشتر میشود و بعد از نصب پادویش برای اولین بار برای کامپیوتر من چند بار اتفاق افتاد که باید منتظر بود و دید بازهم تکرار می شود یا نه

iran

پست توسط iran » جمعه دسامبر 27, 2013 3:50 am

اقا سامان
به عنوان یه طرفدار پادویش فکر نمی کنی بعضی از مشکلات رو نباید فوری تو فوروم بزنی
بعضی از مطالب شما باعث بی اعتبار شدن فوروم میشه و ما باید برای دیدن مشکلات واقعی دو ساعت بگردیم
ناراحت نشو ولی سعی کن چیزهایی که واقعا مشکل هستند گزارش کنی

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 27, 2013 8:25 am

[quote="iran"]اقا سامان
به عنوان یه طرفدار پادویش فکر نمی کنی بعضی از مشکلات رو نباید فوری تو فوروم بزنی
بعضی از مطالب شما باعث بی اعتبار شدن فوروم میشه و ما باید برای دیدن مشکلات واقعی دو ساعت بگردیم
ناراحت نشو ولی سعی کن چیزهایی که واقعا مشکل هستند گزارش کنی[/QUOTE]

نه. من اعتقاد دیگه ای دارم. به نظر من تنها راه پیشرفت پادویش این هست که هر اشکالی(کوچک و بزرگ) به نظرتان میرسد بیان کنید تا مجبور شوند درستش کنند. اگر فقط به به و چه چه کنید تا 100 سال دیگر پادویش به پای آنتی ویروس های هندی هم نمی رسد چه رسد به روسی و آمریکایی!

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » شنبه دسامبر 28, 2013 8:37 am

آقا یا خانم ایران تو داری بچه ها رو اذیت میکنی و الکی حرص میدی،لطفا ساکت شو و چیزی نگو.
مطمئنم از آنتی ویروس هم چیزی سر در نمیاری،الکی چرت و پرت میگی،لطفا ساکت شو و دیگه پست نزن.
(فکر نمیکنی نباید بعضی از مشکلات رو تو فروم بزنی؟)پس کجا بزنه شما بگو کجا بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » شنبه دسامبر 28, 2013 12:48 pm

ادب مرد به زدولت اوست

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه دسامبر 28, 2013 8:52 pm

[quote="iran"]اقا سامان
ناراحت نشو ولی سعی کن چیزهایی که واقعا مشکل هستند گزارش کنی[/QUOTE]

[quote]به عنوان یه طرفدار پادویش فکر نمی کنی بعضی از مشکلات رو نباید فوری تو فوروم بزنی[/QUOTE]
سوال اول: بعضی سوالها یعنی کدوم ها؟؟؟ مگه چند نوع سوال در مورد پادویش داریم؟
سوال دوم: تو فاروم نزنم پس کجا بزنم؟؟؟ تو سایت ایمن و سایت شید بزنم مشکل پادویش رو؟؟

[quote]بعضی از مطالب شما باعث بی اعتبار شدن فوروم میشه[/QUOTE]
مطلب من باعث بی اعتبار شدن فاروم شده؟؟؟ مثلا؟؟؟؟ مثال بزنید. اگر مثال نزنید ادعایتان پوچ می شود.

[quote]ما باید برای دیدن مشکلات واقعی دو ساعت بگردیم[/QUOTE]
پس شما هم از مسئولان پادویش هستید ؟؟
خب اگر یک تست کننده رایگان که اینجا را تبدیل به خیریه کرده و عمرش را برای پیدا کردن اشکالات نرم افزار شما هدر میدهد مورد علاقه شما نیست همین الان بگویید تا پادویش را پاک کنم و همان آنتی ویروس اورجینال خارجی خودم را بریزم.

[quote]ولی سعی کن چیزهایی که واقعا مشکل هستند گزارش کنی[/QUOTE]
اگر شما مشکلاتی که با تصویر و سند و گواهان نشان داده می شود مشکل نمیدانید!!! پس من باید 3 واحد درس مشکل شناسی با شما پاس کنم تا متوجه شوم اجازه دارم مطلبی را در فاروم پادویش بنویسم یا نه؟؟؟

iran

پست توسط iran » یک‌شنبه دسامبر 29, 2013 12:03 am

۱_ من نگفتم سوال رو نپرسید، گفتم هر چیزی که به نظر شما مشکل هست را با هر لفظی که دلت میخواد ننویس، توی فوروم شید و ایمن و پادویش نداره، هیچ جا اینطوری ننویس.
۲_ باعث بی اعتبار شدن میشه؟ بله، مثلا جلل الخالق یعنی چی؟ اسم مشکله؟ یا سوال شما از فورومه؟
۳_ اگر من بعنوان یک علاقمند به محصول ایرانی و پادویش دنبال مشکلات اون توی فوروم خودش بگردم یعنی از مسولان پادویش هستم؟!!
بعدشم اگر شما بخاطر حرف حساب یه کاربر دیگه مثل خودت میخوای پادویش رو پاک کنی، بکن ولی من حرفم یک کلمه هست:
عناوین و متن مشکلات مثل جلل الخالق فقط باعث بی اعتبار شدن فوروم هست وبس..
من خودم این مشکلی که شما گفتید رو دیدم و امیدوارم پادویش زودتر دلیلش رو بگه اما به نظرت بهتر نبود یه عنوان بهتر براش بزاری؟

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » یک‌شنبه دسامبر 29, 2013 12:32 am

یه مدیر هم باید استخدام کنیم تا به کاربران رسیدگی کنه البته نه به مشکل کاربر بلکه خود کاربر رسیدگی کنه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه دسامبر 29, 2013 8:49 am

[quote="iran"]۱_ من نگفتم سوال رو نپرسید، گفتم هر چیزی که به نظر شما مشکل هست را با هر لفظی که دلت میخواد ننویس، توی فوروم شید و ایمن و پادویش نداره، هیچ جا اینطوری ننویس.
۲_ باعث بی اعتبار شدن میشه؟ بله، مثلا جلل الخالق یعنی چی؟ اسم مشکله؟ یا سوال شما از فورومه؟
۳_ اگر من بعنوان یک علاقمند به محصول ایرانی و پادویش دنبال مشکلات اون توی فوروم خودش بگردم یعنی از مسولان پادویش هستم؟!!
بعدشم اگر شما بخاطر حرف حساب یه کاربر دیگه مثل خودت میخوای پادویش رو پاک کنی، بکن ولی من حرفم یک کلمه هست:
عناوین و متن مشکلات مثل جلل الخالق فقط باعث بی اعتبار شدن فوروم هست وبس..
من خودم این مشکلی که شما گفتید رو دیدم و امیدوارم پادویش زودتر دلیلش رو بگه اما به نظرت بهتر نبود یه عنوان بهتر براش بزاری؟[/quote]
[quote]
من نگفتم سوال رو نپرسید، گفتم هر چیزی که به نظر شما مشکل هست را با هر لفظی که دلت میخواد ننویس[/quote]
نخیر شما این را نگفتید. شما گفتید برو هر چیزی که واقعا!!!! مشکله بنویس!

این هم سند حرف شما ببینید>>>
[quote]ولی سعی کن چیزهایی که واقعا مشکل هستند گزارش کنی[/quote]
جمله اونهایی که واقعا مشکل هستند رو بگو!!! یعنی مسخره کردن طرف مقابل و به زبان ساده تر یعنی طرف که نیم ساعت نشسته یه پست رو با عکس ها آپلود کرده مغزش معیوب بوده و اون اصلا اشکالی نبوده!!! یا با استخدام 4 تا گرافیست و فتوشاپ عکس ها رو اونجا گذاشته تا یه کم به برنامه نویس های پادویش بخنده!!!
اگر برداشت دیگه ای هم میشه از اون جمله شما کرد بفرمایید
تایید حرف من هم جمله دیگر شماست>>>
[quote]ما باید برای دیدن مشکلات واقعی دو ساعت بگردیم[/quote]

ولی حالا که دیدید مسئول سایت آمد و گفت بله این مشکل وجود دارد! شما میگویید من هم این مشکل را دیده بودم!!!!!!!!!! اگر دیده بودید چرا اطلاع ندادید؟؟ میخواستید پادویش به نسخه 3000 !! برسد وقتی مشتری هایش را از دست داد اطلاع دهید؟؟؟
[quote]باعث بی اعتبار شدن میشه؟ بله، مثلا جلل الخالق یعنی چی؟ اسم مشکله؟ یا سوال شما از فورومه؟[/quote]
نخیر این اسم به این جهت انتخاب میشه که مسئولان پادویش پیگیری کنند و از ترس نارضایتی کاربران بروند و یکبار هم شده مسئله را چک کنند و مثل زمان نسخه بتا که مشکل را اطلاع دادم و محل نگذاشتند رفتار نکنند. همین
[quote]اگر من بعنوان یک علاقمند به محصول ایرانی و پادویش دنبال مشکلات اون توی فوروم خودش بگردم یعنی از مسولان پادویش هستم؟!! [/quote]
شما گفتید ما باید 2 ساعت دنبال مشکلات بگردیم
منم برداشتم اون بود. خب حالا مسئول پادویش نیستید؟؟ خب من اشتباه برداشت کردم. حالا چی شده؟
[quote]بعدشم اگر شما بخاطر حرف حساب یه کاربر دیگه مثل خودت میخوای پادویش رو پاک کنی، بکن ولی من حرفم یک کلمه هست
[/quote]
این را پاسخ دادم
[quote]عناوین و متن مشکلات مثل جلل الخالق فقط باعث بی اعتبار شدن فوروم هست وبس[/QUOTE]
این را هم پاسخ دادم.
موفق باشید

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”