ویندوز دفندر
- mohammadktabriz
ویندوز دفندر
با سلام من می خوام هم از پادویش و هم از ویندوز دفندر خود ویندوز هشت استفاده کنم می خواستم بدانم تو سیستم اختلال ایجاد نکنه
اصلا یک پرسش برای من پیش آمده و آن اینکه پادویش و فایروالش با فایروال ویندوز سازگار است یا خیر؟؟؟ آیا هم زمان میتوان فایروال ویندوز و پادویش را روشن داشت یا بهتر است یکی از آنها خاموش شود؟ بعضی آنتی ویروس ها که اتفاقا از سبک ترین های جهان هم هستند نرم افزار امنیتی خود را همان فایروال ویندوز با یکسری تغییرات که در آن بنا کرده اند ساخته اند و همین سرعت سیستم در زمان اتصال به شبکه را افزایش داده. مثل f-secure
[quote="mohammadktabriz"]با سلام من می خوام هم از پادویش و هم از ویندوز دفندر خود ویندوز هشت استفاده کنم می خواستم بدانم تو سیستم اختلال ایجاد نکنه[/QUOTE]
سلام
در تستهایی که ما داشتیم، فعال بودن ویندوز دیفندر اختلال جدی ایجاد نمیکند. (فقط گاهی یک فایل توسط هر دو ضدویروس شناخته شده و یکی قبل از دیگری پاکسازی میکند)
ویندوز دیفندر تنها ضدویروسی است که معمولا همراه سایر ضدویروسها مشکل ایجاد نمیکند، ولی با این همه فعال بودن دو ضدویروس به علت تاثیر روی کارایی سیستم توصیه نمیشود.
سلام
در تستهایی که ما داشتیم، فعال بودن ویندوز دیفندر اختلال جدی ایجاد نمیکند. (فقط گاهی یک فایل توسط هر دو ضدویروس شناخته شده و یکی قبل از دیگری پاکسازی میکند)
ویندوز دیفندر تنها ضدویروسی است که معمولا همراه سایر ضدویروسها مشکل ایجاد نمیکند، ولی با این همه فعال بودن دو ضدویروس به علت تاثیر روی کارایی سیستم توصیه نمیشود.
[quote="saman"]اصلا یک پرسش برای من پیش آمده و آن اینکه پادویش و فایروالش با فایروال ویندوز سازگار است یا خیر؟؟؟ آیا هم زمان میتوان فایروال ویندوز و پادویش را روشن داشت یا بهتر است یکی از آنها خاموش شود؟ بعضی آنتی ویروس ها که اتفاقا از سبک ترین های جهان هم هستند نرم افزار امنیتی خود را همان فایروال ویندوز با یکسری تغییرات که در آن بنا کرده اند ساخته اند و همین سرعت سیستم در زمان اتصال به شبکه را افزایش داده. مثل f-secure[/QUOTE]
بله. در مورد فایروال میتوانید همزمان از هر دو فایروال استفاده کنید.
اصولا استفاده از فایروال سرباری ندارد و کارایی اتصال به شبکه را تحت تاثیر قرار نمیدهد.
بله. در مورد فایروال میتوانید همزمان از هر دو فایروال استفاده کنید.
اصولا استفاده از فایروال سرباری ندارد و کارایی اتصال به شبکه را تحت تاثیر قرار نمیدهد.