مجوز استفاده
- mohammadktabriz
مجوز استفاده
با سلام دیروز پادویش را فعال کردم با شماره سریال ولی شب که کامپیوتر را خاموش کردم صبح که بیدار شدم و کامپیوتر را روشن کردم مجوز استفاده حذف شده بود نوشته بود مجوز استفاده ندارد بازم فعالش کردم ولی بعد از خاموش کردن رایانه بازم شماره سریال حذف شد خلاصه تر بگم بعد از اینکه کامپیوتر را خاموش می کنی شماره سریال هم حذف میشه
- mohammadktabriz
فکر کنم لازم است به صورت ریموت سیستم شما را بررسی کنیم
ولی قبل از آن؛ لطفا این عملیات را انجام دهید:
۱- ضدویروس را فعال کنید.
۲- بدون ریستارت کردن سیستم، اطلاعات سیستم خود را برای ما جمعآوری کنید، ولی آن را ارسال نکنید. (روش انجام)
۳- سیستم را ریستارت کنید. بررسی کنید پس از ریستارت ضدویروس هنوز فعال هست یا خیر.
۴- اگر ضدویروس غیرفعال شده است، مجددا اطلاعات سیستم خود را در فایلی جدید جمعآوری کنید و همراه با فایل قبلی برای ما بفرستید.
به نظر میرسد ضدویروس احساس میکند مشخصات سیستم عوض شده و از این جهت است که سریال شما حذف میشود.
هدف از عملیات بالا این است که دوبار مشخصات سیستم جمعآوری شود تا با مقایسه این دو فایل، بتوانیم ببینیم چه تغییری در مشخصات سیستم شما رخ داده است.
متشکرم
ولی قبل از آن؛ لطفا این عملیات را انجام دهید:
۱- ضدویروس را فعال کنید.
۲- بدون ریستارت کردن سیستم، اطلاعات سیستم خود را برای ما جمعآوری کنید، ولی آن را ارسال نکنید. (روش انجام)
۳- سیستم را ریستارت کنید. بررسی کنید پس از ریستارت ضدویروس هنوز فعال هست یا خیر.
۴- اگر ضدویروس غیرفعال شده است، مجددا اطلاعات سیستم خود را در فایلی جدید جمعآوری کنید و همراه با فایل قبلی برای ما بفرستید.
به نظر میرسد ضدویروس احساس میکند مشخصات سیستم عوض شده و از این جهت است که سریال شما حذف میشود.
هدف از عملیات بالا این است که دوبار مشخصات سیستم جمعآوری شود تا با مقایسه این دو فایل، بتوانیم ببینیم چه تغییری در مشخصات سیستم شما رخ داده است.
متشکرم
- mohammadktabriz
- mohammadktabriz
- mohammadktabriz