تفاوت نسخه های رایگان
تفاوت نسخه های رایگان
سلام ببخشید نسخه های رایگان خانگی شما دوتا هستن نسخه کامل و پیشرفته میخواستم بدونم دقیقا تفاوت این دو چیه چه فرقی دارن
سلام
نسخه امنیت پیشرفته یا EndPoint Security: آنتیویروس + فایروال + کنترل ابزار + جلوگیری از نفوذ
نسخه امنیت کامل یا Total Security: آنتیویروس + فایروال + کنترل ابزار + جلوگیری از نفوذ + ضدباجگیر
تفاوت این دو نسخه در این است که نسخه امنیت کامل در خود تکنولوژی ضدباجگیر پادویش را جا داده است که علاوه بر تشخیص انواع باجافزارهای شناخته شده و ناشناخته به صورت رفتاری؛ از اطلاعات شما پشتیبان تهیه کرده و از آنها محافظت میکند.
جدول مقایسه این دو محصول در صفحه اول سایت پادویش وجود دارد.
نسخه امنیت پیشرفته یا EndPoint Security: آنتیویروس + فایروال + کنترل ابزار + جلوگیری از نفوذ
نسخه امنیت کامل یا Total Security: آنتیویروس + فایروال + کنترل ابزار + جلوگیری از نفوذ + ضدباجگیر
تفاوت این دو نسخه در این است که نسخه امنیت کامل در خود تکنولوژی ضدباجگیر پادویش را جا داده است که علاوه بر تشخیص انواع باجافزارهای شناخته شده و ناشناخته به صورت رفتاری؛ از اطلاعات شما پشتیبان تهیه کرده و از آنها محافظت میکند.
جدول مقایسه این دو محصول در صفحه اول سایت پادویش وجود دارد.
[quote="bahman211"]1 جالب خودتون میگید نسخه رایگان ولی پولی هستش
2 چرا نسخه رایگان ندارید
3 چرا رایگان و پولی باهم هستش[/QUOTE]
منظورشون همون 20 روز رایگانه. همه ی قابلیت هاش هم تو 20 روز فعال هست.
[quote]چرا نسخه رایگان ندارید [/QUOTE]
قدیما داشتن. بعید میدونم نسخه رایگان بدن بیرون چون تو این وضع اقتصادی، بالاخره یه جوری باید حقوق پرسنل رو بدن دیگه. فکر کن تنها جایی تو ایران هستن که تحلیل بدافزار و آزمایشگاه تحلیل و... دارن. تا حالا هیچ شرکتی تو ایران جرات نکرده بود خودش موتور آنتی ویروس طراحی کنه
یادش بخیر. من اون نسخه های رایگان خانگی رو استفاده میکردم البته الان خیلی خیلی عوض شده و پیشرفت کرده نسبت به اون زمان
2 چرا نسخه رایگان ندارید
3 چرا رایگان و پولی باهم هستش[/QUOTE]
منظورشون همون 20 روز رایگانه. همه ی قابلیت هاش هم تو 20 روز فعال هست.
[quote]چرا نسخه رایگان ندارید [/QUOTE]
قدیما داشتن. بعید میدونم نسخه رایگان بدن بیرون چون تو این وضع اقتصادی، بالاخره یه جوری باید حقوق پرسنل رو بدن دیگه. فکر کن تنها جایی تو ایران هستن که تحلیل بدافزار و آزمایشگاه تحلیل و... دارن. تا حالا هیچ شرکتی تو ایران جرات نکرده بود خودش موتور آنتی ویروس طراحی کنه
یادش بخیر. من اون نسخه های رایگان خانگی رو استفاده میکردم البته الان خیلی خیلی عوض شده و پیشرفت کرده نسبت به اون زمان
سلام اقا سامان
من چندتا از محصولات نصب کردم فعال نمیشه و وقتی دکمه فعال میزنم از من لایسنس میخواد
کجاش فعاله اونم بیست روز ؟؟؟؟
وقتی میشه گفت فعال که تمامی قسمت هاش حتی کوچکترینش فعال باشه اونوقت میشه گفت فعال :
خودتونو جای سرمایه گذار جا بذارید بعد متوجه میشید که چی میگم
وقتی من زمان و حجم و سیستم خرجش میکنم باید کارایی شو ببینم که تصمیم بگیرم
ولی وقتی به برنامه برمیخورم که همه چیز غیرفعاله حرفی برای گفتن پیش دوست و رفیق و آشنا ندارم
وقتی به طرف مقابل میگم نصب کن خوبه میگن ؟؟؟؟
بدرد نمیخوره چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون امکاناتش غیرفعاله و زمانش هم کمه
من خودم 5 بار طی زمان مختلف انتی و توتال و.... نصب کردم غیرفعال بود
یا علی
--- ویرایش شده ---
از قدیم هم گفتند همیشه حق با مشتری هستش
فرق ایران و ژاپن وکره هم همینه
من چندتا از محصولات نصب کردم فعال نمیشه و وقتی دکمه فعال میزنم از من لایسنس میخواد
وقتی میشه گفت فعال که تمامی قسمت هاش حتی کوچکترینش فعال باشه اونوقت میشه گفت فعال :
ولی وقتی به برنامه برمیخورم که همه چیز غیرفعاله حرفی برای گفتن پیش دوست و رفیق و آشنا ندارم
یا علی
--- ویرایش شده ---
فرق ایران و ژاپن وکره هم همینه
[quote="bahman211"]سلام اقا سامان
یا علی
--- ویرایش شده ---
فرق ایران و ژاپن وکره هم همینه[/QUOTE]
[quote]سلام اقا سامان
کجاش فعاله اونم بیست روز ؟؟؟؟ [/QUOTE]
سلام آقا بهمن
فعال کردنش کاری نداره
شما نصب میکنی بعد که آنتی ویروس میاد بالا میگه غیرفعال هست و بعضی قابلیت ها خاموش
خیلی راحت شما گزینه استفاده آزمایشی رو کلیک میکنی و 20 روز تمام قابلیت هاش فعال میشه برای این 20 روز (تو مدیریت مجوزش بری هست)
البته رو هر سیستم فقط 1 بار این 20 روز فعال میشه که منطقیه
یا علی
--- ویرایش شده ---
فرق ایران و ژاپن وکره هم همینه[/QUOTE]
[quote]سلام اقا سامان
کجاش فعاله اونم بیست روز ؟؟؟؟ [/QUOTE]
سلام آقا بهمن
فعال کردنش کاری نداره
شما نصب میکنی بعد که آنتی ویروس میاد بالا میگه غیرفعال هست و بعضی قابلیت ها خاموش
خیلی راحت شما گزینه استفاده آزمایشی رو کلیک میکنی و 20 روز تمام قابلیت هاش فعال میشه برای این 20 روز (تو مدیریت مجوزش بری هست)
البته رو هر سیستم فقط 1 بار این 20 روز فعال میشه که منطقیه