پادویش فایل نصبی خودش رو هم ویرووس تشخیص میده و میگه مشکوکه

قفل شده
نمایه کاربر
akbar

پادویش فایل نصبی خودش رو هم ویرووس تشخیص میده و میگه مشکوکه

پست توسط akbar » دوشنبه نوامبر 04, 2013 11:23 am

آقا لطفا این اشکال رو برطرف کنید پادویش فایل نصبی خودش رو هم ویرووس تشخیص میده و میگه مشکوکه.
فایل ضمیمه Caspture.JPG دیگر موجود نیست
لطفا این اشکال رو رفع کنید،ضمنا از سایت خود پادویش با نرم افزار internet download manger دانلود کردم.
پیوست ها
Caspture.JPG

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » دوشنبه نوامبر 04, 2013 12:37 pm

[quote="akbar"]آقا لطفا این اشکال رو برطرف کنید پادویش فایل نصبی خودش رو هم ویرووس تشخیص میده و میگه مشکوکه.[ATTACH=CONFIG]75[/ATTACH]

لطفا این اشکال رو رفع کنید،ضمنا از سایت خود پادویش با نرم افزار internet download manger دانلود کردم.[/QUOTE]

پس چرا ماله من را ویروس نمی شناسه

--- ویرایش شده ---

[quote="akbar"]آقا لطفا این اشکال رو برطرف کنید پادویش فایل نصبی خودش رو هم ویرووس تشخیص میده و میگه مشکوکه.[ATTACH=CONFIG]75[/ATTACH]

لطفا این اشکال رو رفع کنید،ضمنا از سایت خود پادویش با نرم افزار internet download manger دانلود کردم.[/QUOTE]

یه سوال داشتم شما internet download manger را کرک کردید

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » دوشنبه نوامبر 04, 2013 12:38 pm

پس چرا مال من را سالم می دونه

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه نوامبر 04, 2013 1:26 pm

سلام
من هم تست کردم مشکلی ندیدم. (حتی با موتور هوشمند در حالت حساسیت زیاد)
۱- برای پیگیری لطفا شماره نسخه ضدویروسی که با آن تست کردید را به ما بگویید. (صفحه اصلی ضدویروس، جلوی عبارت نسخه نرم‌افزار)
۲- همچنین سایز فایل دانلود شده را به بایت بنویسید. (کلیک راست روی فایل، گزینه Properties، اعداد جلوی عبارت Size)

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » دوشنبه نوامبر 04, 2013 2:04 pm

ممنون:عکس شماره یک نسخه نرم افزار و عکس شماره دوسایز فایل آنتی ویرووس.
Capture1.JPG
Capture1.JPG
جواب بدید ممنون میشم.
پیوست ها
Capture2.JPG

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه نوامبر 05, 2013 6:34 pm

سلام
از تصاویری که فرستادید به نظر می‌رسد که احتمالا شما در حال دانلود فایل نصب بوده‌اید و قبل از اتمام دانلود با این مساله مواجه شده‌اید.
بنابراین چیزی که ضدویروس به عنوان فایل مشکوک به ویروس تشخیص داده، فایل نصب خودش نبوده است، بلکه یک فایل exe نصف و نیمه دانلود شده بوده که به طور اتفاقی شبیه ویروس به نظر آمده است.
می‌توانید با خیال راحت گزینه بعدا بپرس را انتخاب کنید و بعد از دانلود کامل با ضدویروس چک کنید.

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » شنبه دسامبر 28, 2013 5:01 pm

با سلام،طبق پست اول که در تاریخ 11-04-2013 زدم متاسفانه امروز ساعت چهار بعد از ظهر هم وقتی میخواستم فایل نصبی نسخه خانگی پادویش را با استفاده از اینترنت دانلود منجر از سایت پادویش دانلود کنم آنتی ویروس فایل نصبی خود را فایل مشکوک و ویروس تشخیص داد(worm.gen) عکسش رو هم پیوست میکنم،لطفا این مشکل رو حل کنید. سایز واقعی انتی ویروس نسخه خانگی و رایگان 131 مگابیت هستش و اشتباهی در سایت زدید 150 مگابیت که هنوز اصلاح نشده.
[attachment=1]Capture.jpg[/attachment]
این هم نسخه آنتی ویرووس هنگام بروز خطا
[attachment=1]Capture1.jpg[/attachment]
پیوست ها
Capture1.jpg
Capture.jpg
Capture1.jpg
Capture.jpg

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه دسامبر 28, 2013 7:42 pm

سلام
حجم فایل در سایت تصحیح شد.
در حال حاضر اگر هر فایل exe که اندازه خوبی داشته باشد را بخواهید با IDM دانلود کنید به همین مساله برخورد می‌کنید. پیشنهاد می‌کنم به این پیغام جواب «بعدا بپرس» بدهید و بعد از اتمام دانلود آن را با موتور هوشمند اسکن کنید.
این مساله در دست بررسی قرار دارد تا مشکل موتور هوشمند با فایل‌های در حین دانلود IDM حل شود.

متشکریم

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » یک‌شنبه دسامبر 29, 2013 10:46 am

ممنون از پاسخگوییتون

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”