از کی پادویش گرون شده ؟

نمایه کاربر
saeed753

از کی پادویش گرون شده ؟

پست توسط saeed753 » سه‌شنبه آپریل 19, 2016 10:52 pm

سلام
الان به سایتتون یه سری زدم نزدیک بود شاخ در بیارم !!!!
ایا واقعا پادویش گرون شده یا اشتباهی رخ داده توی این عکس نگاه کنین قیمت رو زده بود 69 هزار تومن!!!!!
فایل ضمیمه Capture.JPG دیگر موجود نیست
پیوست ها
Capture.JPG

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه آپریل 19, 2016 11:13 pm

[quote="saeed753"]سلام
الان به سایتتون یه سری زدم نزدیک بود شاخ در بیارم !!!!
ایا واقعا پادویش گرون شده یا اشتباهی رخ داده توی این عکس نگاه کنین قیمت رو زده بود 69 هزار تومن!!!!!

[ATTACH=CONFIG]449[/ATTACH][/QUOTE]

به قول یکی از دوستام:

یا قمر بنی هاشم!

من فکر میکنم اشتباه شده

یباره بگید نخریم دیگه!!

اینکه بدون وبگارد 69 تومن هست! با وبگارد حتما میشه 120 تومن!!!

من از سازندگان پادویش تقاضا دارم یه آنتی ویروس خارجی 80 تومنی بازار رو بذارن کنار پادویش و در امکانات مقایسه کنن و نتیجه رو ببرن دفتر مدیرعامل ، من اطمینان دارم نظرشون تغییر میکنه

آخه وقتی محصول شرکت قدیمی avg رو میشه با 20 هزار تومن و با اون همه امکانات برای 365 روز خرید، چه کسی حاضر میشه آنتی ویروس + فایروال که حتی وبگارد هم نداره 70 تومن بخره؟

این پست بدترین پستی بود که من تو چند سال فعالیت تو انجمن پادویش ارسال کردم( و البته مثل همیشه به قصد فشار به شرکت امن پرداز و به هدف پیشرفت!)

این قیمت اولیه در چند سال قبل هست. من فکر کنم اشتباه شده

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » سه‌شنبه آپریل 19, 2016 11:20 pm

[quote="saman"]به قول یکی از دوستام:

یا قمر بنی هاشم!

من فکر میکنم اشتباه شده

یباره بگید نخریم دیگه!!

اینکه بدون وبگارد 69 تومن هست! با وبگارد حتما میشه 120 تومن!!!

من از سازندگان پادویش تقاضا دارم یه آنتی ویروس خارجی 80 تومنی بازار رو بذارن کنار پادویش و در امکانات مقایسه کنن و نتیجه رو ببرن دفتر مدیرعامل ، من اطمینان دارم نظرشون تغییر میکنه

آخه وقتی محصول شرکت قدیمی avg رو میشه با 20 هزار تومن و با اون همه امکانات برای 365 روز خرید، چه کسی حاضر میشه آنتی ویروس + فایروال که حتی وبگارد هم نداره 70 تومن بخره؟

این پست بدترین پستی بود که من تو چند سال فعالیت تو انجمن پادویش ارسال کردم( و البته مثل همیشه به قصد فشار به شرکت امن پرداز و به هدف پیشرفت!)[/QUOTE]

البته به نظر من اقا سامان زود قضاوت کردن
باید ببینیم اشتباهی رخ داده یا واقعا گرون شده ؟؟؟
فعلا باید منتظر باشیم ببینیم کارشناسای پادویش نظر بدن و توضیح در این مورد بدن فعلا نباید زود قضاوت کرد
من نمی گم که پادویش ارزش این قیمت رو داره یا نه فقط می گم در کشوری که یه انتی ویروس معروف خارجی رو مغازه ها اونم برای یه سال از 5000 تا 20000 تومن می فروشن این قیمت معقول نیست حداقل در این شرایط

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه آپریل 19, 2016 11:35 pm

[quote="saeed753"]البته به نظر من اقا سامان زود قضاوت کردن
باید ببینیم اشتباهی رخ داده یا واقعا گرون شده ؟؟؟
فعلا باید منتظر باشیم ببینیم کارشناسای پادویش نظر بدن و توضیح در این مورد بدن فعلا نباید زود قضاوت کرد
من نمی گم که پادویش ارزش این قیمت رو داره یا نه فقط می گم در کشوری که یه انتی ویروس معروف خارجی رو مغازه ها اونم برای یه سال از 5000 تا 20000 تومن می فروشن این قیمت معقول نیست حداقل در این شرایط

[/QUOTE]

البته اگر توجه کرده باشید من هم گفتم که ظاهرا اشتباه شده و با فرض اینکه اشتباه نشده و حقیقت داره، اظهار نظر کردم.

و در مورد لایسنس های ارزان محصولات خارجی هم یک نکته وجود داره که البته نباید فراموش بشه. خیلی از این لایسنس ها تقلبی و یا با ترفندهایی اینطور قیمت پایین پیدا کردند و لایسنس های اصلی قیمت های خیلی بالاتری دارند.

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » چهارشنبه آپریل 20, 2016 1:38 pm

مادررررررر جججججاااااااننننننن :eek:

نمایه کاربر
par30net

پست توسط par30net » پنج‌شنبه آپریل 21, 2016 8:53 pm

اینم قیمت چندتا ضد ویروس از نمایندگی ها و فروشگاه اینترنتی
panda.jpg
panda.jpg
panda.jpg
panda.jpg
panda.jpg
panda.jpg
panda.jpg
panda.jpg
panda.jpg
panda.jpg
پیوست ها
quickheal.jpg
nod32.jpg
k7.jpg
g data.jpg
f-sec.jpg
emsisoft.jpg
Durantash-AV-Pricelis.jpg
bitdefendr.jpg
avira.jpg

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » پنج‌شنبه آپریل 21, 2016 10:05 pm

یا ابوالفضل جالبه مالیات هم شده پنج هزارتومان یعنی میشه هفتادو چهار هزار تومان

جمع جزء :
مالیات بر ارزش افزوده :
جمع کل :
۶۹۰,۰۰۰ ریال
۵۵,۲۰۰ ریال
۷۴۵,۲۰۰ ریال

sasha199098

پست توسط sasha199098 » جمعه آپریل 22, 2016 11:19 am

ضمن احترام به همه پرسنل متخصص پادویش ، با این قیمت ها خرید پادویش از شهرهای (غیر از پنج شش شهر بزرگ اصلی) رو باید به کل به خاطراتتون بسپارید. اینجا آنتی ویروس بالای 25 یعنی خیلییییی پول خرج کردن!!!
خود منم الان اند پوینت نصب دارم ، سال دیگه منم تمدید نمیکنم ، مگر اینجا چقدر درامد هست که فقط آنتی ویروسمون بشه 70 تومن؟!
ضمنا من فروشگاه دارم و در جریان وسع مشتریان هم هستم.
موفق و موید باشید

iran

پست توسط iran » جمعه آپریل 22, 2016 9:19 pm

دوستان فکر میکنم شما کمی عجله میکنید
اولا شما باید قیمت سایت اصلی پادویش را با قیمت سایت های اصلی محصولات خارجی مقایسه کنید نه سایتهای تقلبی
دوما، من فکر کنم کار درستی است که ارزش محصول پادویش در مقایسه با نمونه های خارجی واقعی بشه
سوما باید مسولان پادویش جشنواره های فروش که تخفیف ویژه دارند برای حمایت از مصرف کننده خانگی به راه بندازند

از همه دوستان عزیز خواهش میکنم فکر کنید اگر قرار باشد مبلغ 25 هزار تومان بین شبکه توزیع و فروشندگان نهایی توزیع بشه آیا رقبتی برای مشارکت انها وجود خواهد داشت؟
همچنین از مسولین پادویش خواهش میکنم برای مشتریان قبلی تخفیفات ویژه در نظر گرفته شود

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه آپریل 23, 2016 9:26 am

واقعیت این هست که پادویش اگر 200 هزار تومان هم باشد من تلاش میکنم آن را خریداری کنم. اما چند نفر مثل من حاضر خواهند شد برای یک آنتی ویروس + فایروال، 70 هزار تومان بپردازند؟ فکر نمی کنم با خرید 1 یا 2 نفر بتوان یک شرکت را اداره کرد(با آن همه مخارج)

قصد مقابله نیست و هر انتقادی هم هست(حداقل از سوی خودم را میگویم) نگرانی از فروش نرفتن پادویش است وگرنه میتوان چندین و چند مورد محصول خارجی پیدا کرد که با امکانات بسیار بیشتر، قیمت پایین تری دارند.

.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”