آنتی ویروس پادویش در سایت softpedia

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه دسامبر 07, 2015 12:47 pm

[quote="omidabedi839"]سلام یک خبر خوب بدم اقا سامان در نسخه جدید پادویش از نو طراحی شده[/QUOTE]

سلام

بله من هم شنیده ام که قرار است نسخه بعدی تغییراتی داشته باشد اما هنوز زمان ارائه آن اعلام نشده ظاهرا

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه دسامبر 07, 2015 5:59 pm

حالا یه سوالی پیش میاد

اگر مسئولان سایت خارجی با متوجه شدن ایرانی بودن این نرم افزار، فایل نصبی را آلوده کنند(اصلا نمیدانم همچین امکانی برای آنها وجود دارد یا خیر) چطور میتوان متوجه شد که نسخه های موجود روی این سایت ها کاملا دست نخورده و پاک هستند؟

کاری که شنیده ام آمریکا با نرم افزار های روس ها انجام داده بوده(در گذشته و شاید هم ادامه دار باشد..)

نمایه کاربر
omidabedi839

پست توسط omidabedi839 » دوشنبه دسامبر 07, 2015 7:40 pm

[quote="saman"]حالا یه سوالی پیش میاد

اگر مسئولان سایت خارجی با متوجه شدن ایرانی بودن این نرم افزار، فایل نصبی را آلوده کنند(اصلا نمیدانم همچین امکانی برای آنها وجود دارد یا خیر) چطور میتوان متوجه شد که نسخه های موجود روی این سایت ها کاملا دست نخورده و پاک هستند؟

کاری که شنیده ام آمریکا با نرم افزار های روس ها انجام داده بوده(در گذشته و شاید هم ادامه دار باشد..)[/QUOTE]
سلام دوست عزیز همچین کاری نمیکنید سافت پدیا حتی برای ابروش
برخی سایت ها تغیراتی می دهند [RIGHT]en.softonic.com هست و سایت اوهکس on hax است از سافت پدیا [/RIGHT]مطمئن باشید

--- ویرایش شده ---

اینم 2 نظر هم اکنون درباره انتی ویروس پادویش در سافت پدیا :D
که گفته انتی ویروس خوبیه ولی کمی سنگین
[IMG]http://s3.picofile.com/file/8226863434/Capture.PNG[/IMG]
ولی متاسفانه در برخی انجمن های امنیتی و تست انتی ویروس پادویش را ضعیف جلوه میدن انجمن های امنیتی خارجی :(

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » دوشنبه دسامبر 07, 2015 10:58 pm

سلام واقعا خوشحال شدم
دوستان آیا کسی راهی بلده که بشه آدرس این صفحه از این سایت رو در به صورت گسترده در بین استفاده کنندگان خارجی اینترنت و فضای مجازی پخش کرد؟؟؟؟

BlackRouter

پست توسط BlackRouter » سه‌شنبه دسامبر 08, 2015 10:04 pm

[quote="omidabedi839"]سلام دوست عزیز همچین کاری نمیکنید سافت پدیا حتی برای ابروش
برخی سایت ها تغیراتی می دهند [RIGHT]en.softonic.com هست و سایت اوهکس on hax است از سافت پدیا [/RIGHT]مطمئن باشید

--- ویرایش شده ---

اینم 2 نظر هم اکنون درباره انتی ویروس پادویش در سافت پدیا :D
که گفته انتی ویروس خوبیه ولی کمی سنگین
[IMG]http://s3.picofile.com/file/8226863434/Capture.PNG[/IMG]
ولی متاسفانه در برخی انجمن های امنیتی و تست انتی ویروس پادویش را ضعیف جلوه میدن انجمن های امنیتی خارجی :( [/QUOTE]

هیچ وقت کاربران الکی نظر نمیدن در حقیقت هم پادویش کمی سنگین هست و روی ویندوز 10 تست کردم قسمت read\write هارد رو خیلی درگیر میکند گارد آنتی ویروس و این عمل باعث کاهش سرعت سیستم می شود.

البته روی هاردهای HDD اینطوری هست.

تقریبا همچین اتفاقی در یکی از نسخه های اخیر آنتی ویروس اویرا افتاد که کلی کاربر اعتراض کردن و فورا برطرف شد.

--- ویرایش شده ---

[quote="saeed753"]سلام واقعا خوشحال شدم
دوستان آیا کسی راهی بلده که بشه آدرس این صفحه از این سایت رو در به صورت گسترده در بین استفاده کنندگان خارجی اینترنت و فضای مجازی پخش کرد؟؟؟؟[/QUOTE]

نگران نباشید همینطور در سایت سافت پدیا ثبت شده پس از جا افتادن بین کاربران و محبوب شدن در طی ماه های آینده در سایت های دیگر ثبت خواهد شد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه دسامبر 09, 2015 9:36 am

موافقم. هارد خیلی درگیره.

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » سه‌شنبه دسامبر 29, 2015 7:07 pm

سلام
من ادرس صفحه پادویش در سایت softpedia و ادرس صفحه دانلود محصولات سایت خود پادویش رو برای سایت jotti's ایمیل کردم و ازشون خواستم که از این انتی ویروس هم استفاده کنن و اونا این جواب رو دادن که امیدوار کنندست:

[LEFT]Hello,

Thank you for your suggestion, we will certainly consider it.

Kind regards,

Jordi Bosveld / Jotti[/LEFT]

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”