آنتی ویروس پادویش در سایت softpedia
-
آنتی ویروس پادویش در سایت softpedia
با سلام بنده دیشب درخواست دادم آنتی ویروس Padvish در قسمت آنتی ویروس های این سایت ثبت شود.
و هم اکنون ثبت شده است: http://www.softpedia.com/get/Antivirus/ ... tion.shtml
امیدوارم این آنتی ویروس نسبت به سایر آنتی ویروس ها مطرح شود بین کاربرا و بهبود یابد.
و هم اکنون ثبت شده است: http://www.softpedia.com/get/Antivirus/ ... tion.shtml
امیدوارم این آنتی ویروس نسبت به سایر آنتی ویروس ها مطرح شود بین کاربرا و بهبود یابد.
پادویش تنها آنتی ویروس 100 درصد بومی هست که آینده شیرینی خواهد داشت. انشاء ا...
پیشرفت در مدتی خیلی کم واقعا برای این آنتی ویروس امیدوار کننده هست. انگار همین دیروز بود که بعد از تست نسخه بتای اولیه شاکی شدم که چرا قرنطینه نداره؟!!!! اما امروز به جایی رسیده که واقعا امیدوار کننده شده(اگر با همین سرعت جلو بره)
پیشرفت در مدتی خیلی کم واقعا برای این آنتی ویروس امیدوار کننده هست. انگار همین دیروز بود که بعد از تست نسخه بتای اولیه شاکی شدم که چرا قرنطینه نداره؟!!!! اما امروز به جایی رسیده که واقعا امیدوار کننده شده(اگر با همین سرعت جلو بره)
-
[quote="Naficy"]سلام
از پیگیری و توجه شما به پادویش بسیار متشکریم.
امیدوارم بتوانیم پاسخگوی محبت و همراهی شما گرامیان باشیم.
پ.ن: ادیتور سافتپدیا واقعا شرح جالب و خوبی برای پادویش نوشته است.[/QUOTE]
اگر میشود اون مورد نشان ندادن وضعیت Spyware آنتی ویروس در security center ویندوز را برطرف نمایید چون از سوی کاربران خارجی یک باگ به حساب میاد.
و مورد دیگر زمانی که قدرت تشخیص موتور آنتی ویروس را از Low بیشتر میکنیم تعداد فالس آلارم و خطای تشخیص آنتی ویروس بالا میرود.
فکر کنم وقتشه اسم آنتی ویروس رو از Antivirus Padvish Home Edition 2014 به 2015 تغییر بدین اگر نسخه منتشر شده تازگی است.
زمانی که رو آیکون آنتی ویروس در سینی ویندوز می روم میزنه 2014
از پیگیری و توجه شما به پادویش بسیار متشکریم.
امیدوارم بتوانیم پاسخگوی محبت و همراهی شما گرامیان باشیم.
پ.ن: ادیتور سافتپدیا واقعا شرح جالب و خوبی برای پادویش نوشته است.[/QUOTE]
اگر میشود اون مورد نشان ندادن وضعیت Spyware آنتی ویروس در security center ویندوز را برطرف نمایید چون از سوی کاربران خارجی یک باگ به حساب میاد.
و مورد دیگر زمانی که قدرت تشخیص موتور آنتی ویروس را از Low بیشتر میکنیم تعداد فالس آلارم و خطای تشخیص آنتی ویروس بالا میرود.
فکر کنم وقتشه اسم آنتی ویروس رو از Antivirus Padvish Home Edition 2014 به 2015 تغییر بدین اگر نسخه منتشر شده تازگی است.
زمانی که رو آیکون آنتی ویروس در سینی ویندوز می روم میزنه 2014
-
- omidabedi839
[quote="saman"]پادویش تنها آنتی ویروس 100 درصد بومی هست که آینده شیرینی خواهد داشت. انشاء ا...
پیشرفت در مدتی خیلی کم واقعا برای این آنتی ویروس امیدوار کننده هست. انگار همین دیروز بود که بعد از تست نسخه بتای اولیه شاکی شدم که چرا قرنطینه نداره؟!!!! اما امروز به جایی رسیده که واقعا امیدوار کننده شده(اگر با همین سرعت جلو بره)[/QUOTE]
سلام یک خبر خوب بدم اقا سامان در نسخه جدید پادویش از نو طراحی شده
پیشرفت در مدتی خیلی کم واقعا برای این آنتی ویروس امیدوار کننده هست. انگار همین دیروز بود که بعد از تست نسخه بتای اولیه شاکی شدم که چرا قرنطینه نداره؟!!!! اما امروز به جایی رسیده که واقعا امیدوار کننده شده(اگر با همین سرعت جلو بره)[/QUOTE]
سلام یک خبر خوب بدم اقا سامان در نسخه جدید پادویش از نو طراحی شده