نظر پایه ای پس از استفاده از نسخه رایگان

قفل شده
BlackRouter

نظر پایه ای پس از استفاده از نسخه رایگان

پست توسط BlackRouter » چهارشنبه اکتبر 14, 2015 9:52 pm

نظر کلی من در رابطه با پادویش در ویندوز ۸.۱ نسخه ۶۴ بیت:

• پس از نصب به بروز رسانی دیتابیس ( سرعت دیتابیس عالی ولی آنتی ویروس نیازمندی برای اپدیت برطرف شود احتیاج داشت تا چدین بار از گزینه آپدیت دیتابیس استفاده کنیم چون تمامی فایل های دیتابیس بروز شده رو یکجا دریافت نمیکرد)
  • نداشتن Spyware در آنتی ویروس
  • سطح امنیت در موتور Real-time بطور پیش فرض روی Low هست ولی کماکان مصارفی زیادی از پردازش را برای موتور رفتار شناسی می دهد.
  • عملکرد ضعیف هنگام تشخیص فایل مخرب
  • با اینکه موتور رفتار شناسی همانند موتور آنتی ویروس اویرا که Ahead نام دارد طراحی شده است هنوز نیاز به کار برروی عملکردش دارد.
  • برای بهبود و پیشرفت بهتره آنتی ویروس در سایت های تست نظیر Av-Test که یک سایت آلمانی هست ثبت نمایید تا بهتر بتوانید آنتی ویروس بهبود دهید.
دوستان دیگر مواد دیگری در نظر دارند اعلام نمایند.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه اکتبر 14, 2015 9:56 pm

[quote]نداشتن Spyware در آنتی ویروس[/QUOTE]

از آنجایی که من اطلاع دارم پادویش قابلیت antispyware داره خود مدیرانش گفتند

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه اکتبر 17, 2015 6:04 pm

سلام
از توجه شما به پادویش متشکریم.
۱- در مورد دیتابیس حق با شماست. البته من این مساله را در مورد سایر ضدویروس‌ها هم زیاد دیده‌ام. در مورد پادویش اگر فایل را از سایت گرفته باشید باید با یکبار آپدیت به‌روز شود. (تصحیح: با تذکر شما بررسی کردم و ظاهرا در مورد نسخه رایگان این اتفاق نمی‌افتاد که از بروزرسانی امشب به بعد تصحیح خواهد شد) اما اگر مثلا دو ماه از بروزرسانی شما گذشته باشد همین مشکلی که گفتید وجود داشته و گاهی باید دو - سه بار عمل بروزرسانی را انجام داد تا به تاریخ روز برسد.
۲- همانطور که دوستمان گفتند پادویش مجهز به AntiSpyware هست و در این زمینه هیچ تفاوتی بین جاسوس‌افزار و بدافزار وجود ندارد. اما گاهی این مساله به ویندوز به درستی گزارش نشده و ویندوز به اشتباه هشدار خاموش بودن AntiSpyware را می‌دهد و شاید این نکته باعث این سوتفاهم شده است.
۳- در مورد شرکت در تست‌ها در انجمن این نکته زیاد مطرح شده است و ما به دنبال آن هستیم. فعلا به خاطر بحث تحریم‌ها موفق به این کار نشده‌ایم که امیدواریم به زودی این مساله نیز برطرف شود.

BlackRouter

پست توسط BlackRouter » پنج‌شنبه دسامبر 03, 2015 8:13 pm

[quote="Naficy"]سلام
از توجه شما به پادویش متشکریم.
۱- در مورد دیتابیس حق با شماست. البته من این مساله را در مورد سایر ضدویروس‌ها هم زیاد دیده‌ام. در مورد پادویش اگر فایل را از سایت گرفته باشید باید با یکبار آپدیت به‌روز شود. (تصحیح: با تذکر شما بررسی کردم و ظاهرا در مورد نسخه رایگان این اتفاق نمی‌افتاد که از بروزرسانی امشب به بعد تصحیح خواهد شد) اما اگر مثلا دو ماه از بروزرسانی شما گذشته باشد همین مشکلی که گفتید وجود داشته و گاهی باید دو - سه بار عمل بروزرسانی را انجام داد تا به تاریخ روز برسد.
۲- همانطور که دوستمان گفتند پادویش مجهز به AntiSpyware هست و در این زمینه هیچ تفاوتی بین جاسوس‌افزار و بدافزار وجود ندارد. اما گاهی این مساله به ویندوز به درستی گزارش نشده و ویندوز به اشتباه هشدار خاموش بودن AntiSpyware را می‌دهد و شاید این نکته باعث این سوتفاهم شده است.
۳- در مورد شرکت در تست‌ها در انجمن این نکته زیاد مطرح شده است و ما به دنبال آن هستیم. فعلا به خاطر بحث تحریم‌ها موفق به این کار نشده‌ایم که امیدواریم به زودی این مساله نیز برطرف شود.[/QUOTE]

خب این مورد رو حداقل برطرف کنید و حالا حساب کنید ما کاربران ایرانی از این اتفاق خبر داریم که تکنولوژی آنتی اسپای وار دارد ولی کاربران خارجی این مورد را یک باگ خطاب می کنند پس بهتر است این مشکل را در ورژن های بعدی رفع نمایید.

به خاطر تحریم آنتی ویروس فعلا ثبت نشده در av-test ولی شما می توانید:
  • Protection
  • Performance
  • usability
آنتی ویروس را در یک سیستم با یک سخت افزار و سیستم عامل ویک پک مالور مشخص نسبت به سایر آنتی ویروس ها بررسی کنید امتیاز دهید به آنتی ویروستان و بصورت چارت در سایتتان قرار دهید.

تا زمانی که در سایت av-test ثبت نمایید.

مورد دیگه آنتی ویروس پس از پایان نصب اقدام به شروع اش میکنیم کمی سنگین عمل می کند درحدی که بازکردن برنامه ها را خیلی کند میکند ولی این فرآیند بعد از گذشت چند دقیقه ای برطرف می شود.

اگر میشود تاپیکی یا در قسمتی از سایت بخشی به نام تاریخچه ورژن محصولتان بزنید لااقل باخبر شویم از تغییرات

زمانی که درجه حساسیت real-time و موتور اسکن را کمی بالاتر نمی بریم از حالت Low خیلی خطای تشخیص آنتی ویروس بالا می رود و فایل های سیستمی یا یک سری فایل های نرم افزارهای مختلف را فایل مخرب می شناسد. لطفا روی کاهش ضریب خطای آنتی ویروس کار کنید.

باتشکر از شما

حمید

پست توسط حمید » جمعه دسامبر 04, 2015 12:04 am

به نظر من که انتی ویروس پادویش تو اول راهه و باید این شرکت سالها باید کار کنه تا شیرینی تجربه رو حس کنه چرا که بعضی از شرکت های انتی ویروس بالای بیست ساله که روی محصولاتشون دارن کار می کنن
ولی من به نوبه ی خودم از این انتی ویروس انتظار دارم که با غیر فعال سازی خیلی از ویروس های بومی بتونم کارم رو راحت تر انجام بدم ...چرا که خیلی ویروس شناخته شده یا شناخته نشده وجود داره ولی مهم همون
ویروس هایی هستند که باعث دردسر میشن و شایعند بین ماها....

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”