چند پرسش و پیشنهاد در مورد نسخه ی رایگان خانگی پادویش

قفل شده
رضا

چند پرسش و پیشنهاد در مورد نسخه ی رایگان خانگی پادویش

پست توسط رضا » سه‌شنبه سپتامبر 08, 2015 2:58 pm

1-آیا پادویش نسخه رایگان خانگی در Windows 7 روی رایانه نسبت به Windows 8.1 روی لب تاب سبک تر نیست؟
2-چرا وقتی پادویش را برای بار اول نصب می کنم چند بار باید به روز رسانی شود تا به آخرین پایگاه امضا برسد و با به روز رسانی یکباره به آخرین پایگاه امضا ارتقا پیدا نمی کند؟
3-چرا در نسخه ی جدید رایگان خانگی در Windows 7 مشکل کندی پادویش در یک پارچه سازی دیسک(Defragment)حل نشد و باید در هنگام این کار برای افزایش سرعت ،نگهبان پادویش را خاموش کنم؟
4-آیا رابط کاربری پادویش نسبت به نسخه های قبلی دیرتر باز نمی شود؟
5- بعد از اتمام به روز رسانی زمان زیادی طول می کشد تا پادویش به روز شود و همچنین سیستم سنگین می شود و با یک راه اندازی مجدد به حالت عادی بر می گردد .آیا باید بعد از به روز رسانی سیستم را راه اندازی مجدد کنم؟
6-با توجه به این که پادویش 2بار در روز به روز رسانی می شود بهتر نبود یک بخشی در بخش تنظیمات پاویش به نام به روز رسانی در ساعات به روز رسانی قرارمی دادید چون در حال حاضر پادویش هر ساعت به روز نمی شود و به روز رسانی ساعتی در تنظیمات بی معنا است.
7-آیا پادویش برنامه ای برای پشتیبانی از سایر سیستم عامل ها به جز Windows و Android دارد؟
8-آیا پادویش در آزمایش های سایر شرکت ها شرکت خواهد کرد؟
9-آیا تعداد کاربران و شرکت های استفاده کننده از نسخه های پادویش را در بخشی اعلام می کنید؟
10-آیا بخش ارسال فایل مشکوک فقط به صورت خودکار بررسی می شود یا توسط کارشناسان بد افزار هم بررسی می شود؟
11-آیا علاوه بر خرید پادویش از طریق شرکت امن پرداز پادویش در فروشگاه ها و فروشگاه های اینترنتی هم موجود است؟
12-آیا پادویش با ارائه نسخه انگلیسی برنامه ای برای صادرات دارد؟
13-آیا نسخه امنیت جامع پادویش ارائه خواهد شد؟
14- در تارنمای پادویش و امن پرداز در بخش نسخه رایگان نوشته شده تا Windows7 پشتیبانی می شود ولی در راهنمای خود نرم افزار تا Windows8.1 نوشته پشتیبانی می شود.همچنین حجم پادویش بعد از نصب از آنچه در تارنما نوشته شده کمتر است.
15-در بخش تالار پشتیبانی بهتر است بخشی برای نسخه امنیت پیشرفته و windows server قرار بدهید چون کاربران پرسش های خود را در بخش رایگان خانگی مطرح می کنند.همچنین در تالار در بخش پایین سال 1393 نوشته شده در حالی که امسال سال 1394 است.
16-آیا در نسخه جدید واژه های پارسی در تمام قسمت ها یکسان خواهد شد؟چون دریک بخش یک واژه به پارسی نوشته شده و در بخش دیگر همان واژه به صورت بیگانه نوشته شده.
17-آیا پادویش و امن پرداز روی شبکه اینترانت قابل دسترسی است؟
18-با یک جستجو در اینترنت متوجه خواهید شد بعضی از تارنماها از نسخه های جدیدتر و ویژگی های جدید پادویش اطلاع ندارند به آنها اطلاع رسانی کنید.
ببخشید که پرسش ها زیاد شد.ممنون می شوم از پاسختان.

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » چهارشنبه سپتامبر 09, 2015 11:37 am

سلام
خیلی ممنون از توجهتون و وقتی که برای نوشتن این پست گذاشتین :) به ترتیب مواردی که گفتین رو جواب می‌دم:
۱- خود پادویش فرقی نداره، ولی ویندوز ۸.۱ به نسبت ویندوز ۷ خیلی بیشتر با فایل‌ها کار می‌کنه (برای بهینه سازی سرعت سیستم) که طبیعتا باعث می‌شه پادویش هم بیشتر مشغول کار باشه. روی بهینه کردن پادویش مشغول کار هستیم برای ویندوزهای جدید ولی خب زمان می‌بره این کار.
۲- سعی ما بر اینه که توی نسخه بعدی اینو حل کنیم.
۳- تلاش ما همیشه برای افزایش سرعت پادویش هستش و در هر نسخه اندکی سرعت رو بهبود می‌دیم. حتما سعی می‌کنیم در نسخه‌های آتی سرعت بیشتر افزایش پیدا کنه که شما هم راضی باشی.
۴- نباید فرق خاصی کرده باشه، ما که خودمون توی تست‌ها فرقی ندیدیم. البته نسخه‌ی بعدی با واسط کاربری جدیدی ارائه می‌شه که هم زیباتر هست و هم سرعت بالاتری داره
۵- با توجه به این‌که پایگاه امضا به روز شده، بعضی فایل‌های سیستمی جهت اطمینان بیشتر باید دوباره توسط نگهبان کنترل بشن. احتمالا سنگینی موقت سیستم به این خاطر هست. قاعدتا نباید نیازی به راه‌اندازی مجدد باشه و چند دقیقه تحمل کنین همه چیز به روال عادی باید برگرده. البته میزان رم سیستم خیلی در این زمان تاثیرگذار هست ولی اگر حداقل ۲ گیگ رم داشته باشین نباید مشکلی باشه.
۶- برنامه ما این است که بتونیم ۲ بار در روز رو افزایش بدیم. همچنین گاها پیش آمده به علت شیوع بدافزار خاصی به صورت دستی ۱ یا ۲ بار بیشتر در طول روز به روز رسانی ارسال کردیم. با به روز رسانی ساعتی، این اطمینان رو دارین که هر لحظه ما به روز رسانی جدید ارسال کنیم شما دریافت می‌کنین.
۷- در نسخه‌های سازمانی احتمالا نسخه لینوکس رو هم در آینده اضافه کنیم ولی فعلا برنامه‌ی دیگری نداریم. البته هر سیستم عاملی که بازار کافی داشته باشه قطعا دلیل کافی برای ورود ما خواهد بود.
۸- قطعا. شرکت‌های داخلی زیادی برای استفاده‌ی خودشون تست کردن و همچنین در تماس جهت گرفتن مدارک داخلی هستیم. با شرکت‌های خارجی هم در حال مکاتبه هستیم ولی فعلا به خاطر شرایط روابط خارجی هنوز جواب مساعدی نگرفتیم. البته امیدواری‌هایی هست که بعد از رفع کامل تحریم‌ها بتونیم برای تست نسخه‌ی پادویش رو ارسال کنیم.
۹- در نسخه‌ی آتی سعی می‌کنیم اطلاعاتی از شبکه‌ی ابر (از جمله تعداد تهدیدات، کاربران و ...) رو به همه‌ی کاربران نشون بدیم
۱۰- با توجه به حجم بسیار بالای فایل ورودی شرکت (بیش از صدها هزار فایل در روز) قطعا امکان بررسی تک تک فایل‌ها توسط کارشناسان وجود ندارد، ولی کارشناسان ما همواره در حال نظارت بر فایل‌های ورودی هستند و به خصوص فایل‌هایی که توسط مشتریان داخلی ارسال می‌شوند، و یا با توجه به شبکه ابر مشکوک هستند حتما توسط کارشناسان می بررسی می‌شود.
۱۱- بله. علاوه بر پادویش در فروشگاه آنلاین بامیلو امکان خرید آنلاین وجود دارد. همچنین در بسیاری از شهرها نماینده‌ی فروش داریم که جعبه‌ی پادویش رو توزیع می‌کنه و می‌فروشه
۱۲- قطعا بازارهای خارجی هم مد نظر ما هست، ولی بازار هدف اول ما ایرانه، و بعدش به اون فکر می‌کنیم. و البته برای صادرات باید ۱-۲ سالی صبر کنیم تا شرایط اقتصادی مساعد تر باشه.
۱۳- فعلا کامل ترین نسخه‌ی ما نسخه‌ی امنیت پیشرفته هست که اکثر ویژگی‌ها برای اضافه شدن به همین نسخه برنامه ریزی شده‌اند.
۱۴- پشتیبانی از ویندوز ۸.۱ درسته. سایت رو اصلاح می‌کنیم، ممنون. حجمی هم که در تارنما نوشته شده شامل فضای خالی مورد نیاز جهت عمل‌کردهای خود پادویش هم هست.
۱۵- حتما به مسئول مربوطه جهت پیگیری ارجاع می‌دم.
۱۶- تلاش ما این بوده که همچین مشکلی پیش نیاد و همه جا از واژگان یکسان استفاده بشه. اگر هست احتمالا از چشمان ما پنهان مونده. خوشحال می‌شیم اگر موارد اینچنینی دیدین به طور دقیق واژه و محل اون رو بگین تا اصلاح بشه.
۱۷- این مورد رو باید بررسی کنم و بپرسم. اگر هم نباشه سعی می‌کنیم در اسرع وقت دسترسی های لازم رو ایجاد کنیم.
۱۸- حتما سعی می‌کنیم این کار انجام بشه.

باز هم پرسشی بود در خدمتیم :)

BlackRouter

پست توسط BlackRouter » دوشنبه اکتبر 12, 2015 5:55 am

نظر کلی من در رابطه با پادویش در ویندوز ۸.۱ نسخه ۶۴ بیت:
  • پس از نصب به بروز رسانی دیتابیس ( سرعت دیتابیس عالی ولی آنتی ویروس نیازمندی برای اپدیت برطرف شود احتیاج داشت تا چدین بار از گزینه آپدیت دیتابیس استفاده کنیم چون تمامی فایل های دیتابیس بروز شده رو یکجا دریافت نمیکرد)
  • نداشتن Spyware در آنتی ویروس
  • سطح امنیت در موتور Real-time بطور پیش فرض روی Low هست ولی کماکان مصارفی زیادی از پردازش را برای موتور رفتار شناسی می دهد.
  • عملکرد ضعیف هنگام تشخیص فایل مخرب
  • با اینکه موتور رفتار شناسی همانند موتور آنتی ویروس اویرا که Ahead نام دارد طراحی شده است هنوز نیاز به کار برروی عملکردش دارد.
  • برای بهبود و پیشرفت بهتره آنتی ویروس در سایت های تست نظیر Av-Test که یک سایت آلمانی هست ثبت نمایید تا بهتر بتوانید آنتی ویروس بهبود دهید.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه اکتبر 24, 2015 8:47 am

[quote]سلام و خسته نباشید
من الان نسخه رایگان خانگی رو دانلود کردم هرچقدر سعی میکنم موفق به نصبش نمیشم. پیغام میده که یه آنتی ویروس دیگه رو سیستمم نصبه
من کاملا از طریق کنترل پنل آنتی ویروس قبلیم که نورتون بوده رو پاک کردم حتی از خود سایت نورتن نرم افزار نورتن ریموال و هم اجرا کردم اما بازم ارور میده، لطفا کمکم کنید
ممنون[/QUOTE]
سلام
پرسش شما به تاپیک جدید منتقل شد. (اینجا)
لطفا برای موضوعات جدید تاپیک جدید بزنید.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”