این چه وضعشه پادویش!!!

قفل شده
hosain1364

این چه وضعشه پادویش!!!

پست توسط hosain1364 » جمعه ژولای 31, 2015 10:02 am

سلام
آقا ما گذاشتیم پادویش کل هاردو شب تا صبح ویروس یابی کنه حالا صبح میبینم که هر چی کرک کمیاب نرم افزارهامه به همراه هر فایلی که خودش تشخیص داده ویروسه رو بدون هرگونه کسب اجازه ای پاک کرده !!
تو تنظیماتشم که میری تو گزینه های مربوطه پیش فرضو گذاشته حذف فایل اصلا گزینه قرنطینه هم نداره فقط گفته یک نسخه از فایل حذف شدهرو میفرسته تو فولدر قرنطینه
اینو که دیدم خیالم راحت شد اما بعد رفتم دیدم تو بخش قرنطینه کلا از 26 فایلی که پاک کرده فقط 2 تا مونده!!!
بعدا که دقیق شدم دیدم محدودیت های بخش قرنطینه به صورت پیش فرض به بد ترین شکل ممکن تنظیم شده محدودیت 250 مگی و تعداد 100 و اگه محدودیتش رد شد فایلهای قدیمیو پاک کنه!!! یعنی طراح نرم افزار آنقدر به ذهنش نرسید که اگه نرم افزار یه فایل نصب 200-300 مگی رو به هردلیلی ویروس شناسایی کرد تمام فولدر قرنطینه رو که هنوز کاربر ندیدهشون پاک میکنه؟؟؟ به ذهنش نرسید یه محدودیت زمانی بذاره مثلا یه هفته یا یه ماه اگه کسی سراغ فایلهای قرنطینه نرفت پاکشون کنه؟نمیتونست قبل از اسکن به کاربر در مورد این محدودیتها هشدار بده که به تنظیمات پیشفرض اعتماد نکنه ؟
وقتی که میری تو محل نصب نرم افزار اصلا نمیذاره فولدر قرنطینه رو باز کنی ؟؟؟
واقعا چه گیری افتادیم !!! :mad: :mad: :mad:

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه ژولای 31, 2015 8:47 pm

سلام
از ناراحتی که این مساله برای شما ایجاد کرده است متاسفیم.
من به صورت اجمالی چند ضدویروس دیگر را بررسی کردم و ظاهرا حداکثر حجم قرنطینه به صورت پیش‌فرض از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ مگابایت متداول است که از ۲۵۰ مگابایت پادویش بیشتر است. این مساله را جهت تغییر در نسخه‌های بعدی به تیم توسعه ارجاع خواهم داد.
اما گمان نمی‌کنم مشکلی که برای شما پیش آمده است با چنین روشی قابل پیشگیری باشد، چرا که حتی اگر تنظیم قرنطینه شما ۱۰۰۰ مگابایت بود، با آماری که می‌دهید تنها برای نگهداری ۸ فایل کافی می‌بود.

اگر ممکن است بفرمایید نام ویروس‌های شناسایی شده چه بوده است؟
پادویش به صورت پیش‌فرض تنها موارد تشخیص قطعی را به صورت خودکار پاکسازی می‌کند و موارد مشکوک یا pua و مشابه آن را به تصمیم کاربر واگذار می‌کند که باید جلوی چنین اتفاقی را می‌گرفت.

دو توضیح دیگر نیز بدهم که البته اطلاع دارید:
۱- در بخش تنظیمات نگهبان یا پویشگر، هنگام انتخاب عمل پیش‌فرض برای تشخیص قطعی، قرنطینه به صورت یک تیک جداگانه وجود دارد. یعنی انتخاب پیش‌فرض «پاکسازی» یا «حذف» همراه با این تیک، معادل «قرنطینه» خواهد بود.
۲- پوشه قرنطینه پادویش قابل دسترسی نیست، و حتی اگر آن را بتوانید ببینید محتویات آن قابل استفاده نیست، چرا که برای جلوگیری از اجرای ویروس فایل با تغییراتی ذخیره می‌شود. برای دسترسی به قرنطینه باید از داخل نرم‌افزار بخش قرنطینه اقدام کنید.

hosain1364

پست توسط hosain1364 » جمعه ژولای 31, 2015 9:25 pm

اینکه میفرمایید مشکل من قابل پیشگیری نبود اصلا درست نیست کافیه محدودیت حجمی را اجازه می دادید غیرفعال کنیم و محدودیت زمانی مثلا یه هفته ای تعریف کنیم اینجوری مثلا تا یک هفته به فایلهام دسترسی داشتم بعد خود به خود پاک میشدن!
من از سال 1998 دارم از آنتی ویروسها استفاده می کنم اون زمان که پاندا معروف بود و سی دی برگ سبز و غیره تا اونجا که میدونم اکثر نرم افزارهای معروف مثل کسپراسکی ، بید دیفندر و نود 32 و غیره نمیان فایل ستاپ یک نرم افزار رو با حجم بالا به عنوان ویروس شناسایی و بعد هم سرخود پاکش کنن یا قرنطینه بلکه بخش ویروسی رو از دل فایل ستاپ بیرون میکشن و قبل از حتی قرنطینه کردن هم سوال می کنن
با این توضیحی که دادین ظاهرا امیدی به برگشت فایلها نیست؟؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه آگوست 01, 2015 2:21 pm

سلام
توجه کنید که اولا محدودیت قابل تغییر است، یعنی می‌توانید خودتان آن را افزایش دهید. دوما امکان غیرفعال کردن آن هم وجود دارد. (پیشنهادی که دادید)
البته امکان تعریف محدودیت زمانی روی قرنطینه وجود ندارد و می‌شود اضافه کرد، اما از آنجاییکه بحث در مورد حذف نشدن فایل‌ها است وجود این محدودیت کمکی به مساله نمی‌کرد.
اگر فقط محدودیت زمانی تعریف شود و محدودیت سایز وجود نداشته باشد، حجم قرنطینه می‌تواند بسیار رشد کند و کل درایو را بگیرد. از این جهت معمولا ضدویروس‌ها هر دو محدودیت را به صورت پیش‌فرض اعمال می‌کنند.

لطفا در پنجره اصلی ضدویروس به بخش گزارش، برگه تهدید مراجعه کنید و تصویری برای ما ارسال کنید که نام ویروس (ستون نام بدافزار) در آن مشخص باشد.
متاسفانه باید بگویم که با توجه به تنظیماتی که می‌فرمایید اگر فایل در قرنطینه نباشد باید از ابزار ریکاوری برای بازگرداندن آن (یا فایل قرنطینه) استفاده کنید.

bahman211

پست توسط bahman211 » دوشنبه آپریل 25, 2016 6:03 pm

سلام
خداییش از این موندم مگه شما خودتون اول برنامه تونو تست نمیکنید که بفکر رفع باگهاش باشید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا تاحالا باانتی ویروی کارنکردید یا شب خوابیدید یه چیزی به فکرتون رسیده سریعا میخوایین عملیش کنیید
بعدشم قصد توهین ندارم
اگه خودتون تسن میکردید می دیدید که من چی میگم

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه آپریل 26, 2016 9:00 am

سلام دوست گرامی

در یکسالی که از بحث ما در این تاپیک می‌گذرد نسخه‌ی جدیدی عرضه شده است که پیش‌فرض قرنطینه در آن افزایش یافته است تا از مشکلی که برای شما پیش آمده بود جلوگیری شود.

اما متنی که نوشتید برای من مبهم است. دقیقا با چه مشکلی برخورد کردید؟
اگر ممکن است بیشتر توضیح دهید.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”