آنتی ویروس پادویش رو تست کنین و نتایج تست رو برای بقیه بزارین

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » یک‌شنبه ژوئن 21, 2015 11:00 pm

سلام
بالاخره قید nod32. رو زدم و با اینکه حدود 300 روز دیگه هنوز فعال بود حذفش کردم و پادویش نسخه خانگی رایگان رو نصب کردم وقت نکردم زیاد باهاش ور برم ولی واقعا رابط کاربری خوبی داره نگهبانشم واقعاً عالی بود و حساس!! این 6000 تا ویروس هم اسکنش با پادویش توی سیستم من 12 دقیقه طول کشید ولی بازم تقریبا 10 برابر nod32. تند تره
یه کم هم سیستمم از موقعی که nod32. توش بود کندتر و سنگین تر شده ولی در کل به ایرانی بودنش می ارزد امیدوارم تو ورژن های بعدیتون روی سرعتش و سبک بودنش بیشتر کار کنین
اینم بگم سیستمم یه سیستم معمولی هست که ram 2 گیگ و cpu. دو هسته 3،6 داره و ویندوز سون 32 بیت

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » یک‌شنبه ژوئن 21, 2015 11:53 pm

سلام
چون موضوع کامل تر بشه نتیجه یه تست دیگه رو هم میزارم که با nod32 قبل از اینکه حذفش کنم این تست رو انجام دادم و نتیجه این بود که از تعداد 3840 ویروس nod تونست 3621 ویروس رو شناسایی کنه که عکسش رو می تونین ببینین
[attachment=1]3840virus.jpg[/attachment]
و همین مجموعه ویروس رو با پادویش خانگی رایگان روی سیستم خودم اسکن کردم نتیجه این بود که از تعداد 3840 ویروس تعداد 3713 ویروس رو شناسایی کرد اینم عکسش
[attachment=1]3840 ba padvish.JPG[/attachment]
اینم فایل ویروسها
http://s3.picofile.com/file/8194908242/ ... s.rar.html
پیوست ها
3840 ba padvish.JPG
3840 ba padvish.jpg
3840virus.jpg

نمایه کاربر
par30net

پست توسط par30net » شنبه ژولای 04, 2015 9:38 am

Untitled2.jpg
Untitled2.jpg
1980 virus.rar اسکن توسط کومودو و ناد32
پیوست ها
Untitled-1.jpg

imenam

پست توسط imenam » یک‌شنبه ژولای 05, 2015 8:42 am

فایل ضمیمه Kaspersky Internet Security.jpg دیگر موجود نیست
تست با Kaspersky
پیوست ها
Kaspersky Internet Security.jpg

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » سه‌شنبه ژولای 07, 2015 3:52 pm

سلام
جناب imenam عکسی که گذاشتی خیلی بی کیفیت هست میشه خودت آمارش رو اعلام کنی و بگی ایا انتی ویروست در موقع اسکن آپدیت بوده یا نه؟

imenam

پست توسط imenam » چهارشنبه ژولای 08, 2015 2:20 pm

[quote="saeed753"]سلام
جناب imenam عکسی که گذاشتی خیلی بی کیفیت هست میشه خودت آمارش رو اعلام کنی و بگی ایا انتی ویروست در موقع اسکن آپدیت بوده یا نه؟
[/QUOTE]

عکس بعد از آپلود به این روز افتاده
اینم لینک عکس با کیفیت-دیتابیس هم آپدیت بوده
http://s6.uplod.ir/i/00635/lhco5c9xhhfs.png

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » پنج‌شنبه ژولای 09, 2015 3:42 pm

[quote="imenam"]عکس بعد از آپلود به این روز افتاده
اینم لینک عکس با کیفیت-دیتابیس هم آپدیت بوده
http://s6.uplod.ir/i/00635/lhco5c9xhhfs.png[/QUOTE]
پس Kasperskyهم نتایجش کمی ضعیف تر از پادویش شده
پادویش واقعا قابل رقابت با محصولات خارجیه

imenam

پست توسط imenam » جمعه ژولای 10, 2015 7:08 pm

[quote="saeed753"]پس Kasperskyهم نتایجش کمی ضعیف تر از پادویش شده
پادویش واقعا قابل رقابت با محصولات خارجیه

[/QUOTE]

نمیشه این نتیجه رو گرفت... باید اول مشخص بشه که مثلا از این 1980 فایل چندتاشون واقعا ویروس هستن؟ما یه عنوانی داریم به عنوان False positives به معنای مثبت کاذب. و وقتی اتفاق میافته که الگوی کد یک فایل با الگوی امضای یک ویروس شباهت داشته باشه. و آنتی ویروس هایی برتر هستند که این فایل ها رو از ویروس ها تشخیص بدن و اون ها رو با ویروس اشتباه نگیرن... احتمال داره خطای مثبت کاذب(false positive) پادویش بالا باشه که در این صورت خبر خوبی نیست...
[/font]

تو این عکس false positive انتی ویروس ها رو میتونید باهم مقایسه کنید.(3 تا رو به عنوان نمونه براتون با دایره قرمز رنگ مشخص کردم)
http://s6.uplod.ir/i/00638/xftv41d4jsly.png

iran

پست توسط iran » جمعه ژولای 10, 2015 8:48 pm

اگر پادویش توی تست پایین تر بود، ایا باز هم ما از مثبت کاذب و.. حرف میزدیم؟
واقعیت اینه که برای ما ایرانی ها همیشه مرغ همسایه غازه
باید باور کنیم که فرق ما با خارجی ها فقط اینه که اونا خیلی بیشتر از ما کار میکنند و اگر ما هم مثل بچه های پادویش کار مستمر بکنیم حتماً موفق خواهیم بود.. و احتمالا موفق تر از خارجی ها، چون استعداد ما به طرز غیر قابل انکاری بیشتره

--- ویرایش شده ---

راستی توی عکسی که از شناسایی پادویش گذاشته شده تنها 2 مورد مشکوک بوده والباقی را بصورت قطعی شناسایی کرده...

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » شنبه ژولای 11, 2015 12:24 am

[quote="imenam"]

نمیشه این نتیجه رو گرفت... باید اول مشخص بشه که مثلا از این 1980 فایل چندتاشون واقعا ویروس هستن؟ما یه عنوانی داریم به عنوان False positives به معنای مثبت کاذب. و وقتی اتفاق میافته که الگوی کد یک فایل با الگوی امضای یک ویروس شباهت داشته باشه. و آنتی ویروس هایی برتر هستند که این فایل ها رو از ویروس ها تشخیص بدن و اون ها رو با ویروس اشتباه نگیرن... احتمال داره خطای مثبت کاذب(false positive) پادویش بالا باشه که در این صورت خبر خوبی نیست...
[/font]

تو این عکس false positive انتی ویروس ها رو میتونید باهم مقایسه کنید.(3 تا رو به عنوان نمونه براتون با دایره قرمز رنگ مشخص کردم)
http://s6.uplod.ir/i/00638/xftv41d4jsly.png[/QUOTE]

قابل توجه شما دوست عزیز طبق گفته کاربر iran اگه پادویش کمتر میشد اونوقت اون انتی ویروس های خارجی رو محکوم نمی کردیم چون همیشه اونا رو بهتر می دونیم ولی من قبلا یه پوشه که انتی ویروس nod و avast اسکن کرده بودن و تمام فایل های الوده رو پاک کرده بودن و فقط مونده بود فایل های به ظاهر سالم که با اسکن مجدد سالم اعلام می شدن رو توی سایت های مختلف اسکن گذاشتم و بیش از نیمی از آنتی ویروس ها اونا رو ویروس می شناختن و توی این تست ها به نکته جالبی رسیدم و اون اینه که انتی ویروس های خارجی شاید خوب باشن و لی نه اینایی که ما مصرف میکنیم !!!!!!!! چون کاملا غیر قانونی هستن مثلا یه Kaspersky قانونی توی سایت خودش قیمت داره حدود 27 دلار یعنی حدود 90 هزار تومان ما !!!! اگه کسی واسه این انتی ویروس اینقدر پول داده خوبه ولی اکثرا غیر قانونی هست و این نسخه ها کارایی نسخه اورجینال رو ندارن و و کارشناسای امنیت می گن حتی آپدیتشون دیتا بیسشون هم فرق می کنه خب حالا تجربه من توی این تستا این بود که nod من که کاملا اپدیت بود یه فایل از همینا رو سالم اعلام می کرد و لی دقیقا همون فایل توی سایت های اسکن معروف توسط خود nod که توی لیستشون بود ویروس شناخته می شد این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
ولی من به پیشرفت پادویش امیدوار هستم و هیچ نرم افزار امنیتی هم نمی تونه مدعی امنیت 100% باشه اینو نباید فراموش کرد

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”