-
saman
- ناظم انجمن
توسط saman » دوشنبه مارس 23, 2015 9:56 am
خواسته های زیر شاید در بعضی موارد خیلی بلندپروازانه جلوه کند اما راهی است که تا انتها باید رفت و به نظر من پادویش استعدادش را دارد. سازندگان پادویش در سرعت پیشرفت بی نظیر بوده اند.
1- پشتیبانی از ویندوز 8.1 به شکل 100 درصد که ظاهرا در دست اجرا است.(که همین الان هم موجود است اما با نرم افزار یکپارچه نیست)
2-اضافه شدن آنتی روتکیت و قابلیت ساخت دیسک نجات در نرم افزار و پشتیبانی از ویندوز 10
3- ساخت وبگارد و قابلیت های امنیتی در اینترنت مثل ضد فیشینگ و غیره(که البته خود این بخش قابلیت های توسعه بسیاری دارد)
4- اضافه شدن زبان روسی و عربی و وورد به بازارهای عراق و سوریه و لبنان و تاجیکستان و ارمنستان و ترکمنستان
5- ورود به بازارهای اروپایی که آنتی ویروس بومی مطرحی ندارند مثل ایتالیا و فرانسه با اضافه کردن محافظت از ایمیل- anti banner وanti spam (محافظت از ایمیل در ایران طرفداری نخواهد داشت اما ورود به بازار اروپا بدون آن ممکن نیست)
6- امکانات جانبی مثل جلوگیری از دسترسی غیر مجاز به وب کم در شبکه وغیره .....
.............................
در کنار موارد بالا>>
1-بهینه سازی پویشگر و نگهبان به منظور افزایش سرعت اجرای برنامه ها در ویندوز و سبک کردن آنتی ویروس در استفاده از منابع سیستم
2- بهینه سازی فایروال
3-بهینه سازی هوش مصنوعی و افزایش قدرت تشخیص در کنار کاهش تشخیص های اشتباه
در پایان هم به نظر من با توجه به محصولات رایگانی که در بازار هست پیشنهاد میکنم آنتی ویروس+ وبگارد برای کشورهای دیگر رایگان ارائه شود(بدون فایروال و فقط نسخه فایروال دار پولی باشد)
-
saman
- ناظم انجمن
توسط saman » دوشنبه مارس 23, 2015 2:20 pm
برای ورود به بازار جهانی به parental control هم نیاز هست که فراموش کردم بنویسم.
-
saman
- ناظم انجمن
توسط saman » دوشنبه مارس 23, 2015 11:45 pm
یک سری ویژگی های دیگر هم هست که شاید الان اصلا نباید به آن فکر کرد. مثلا سندباکس در خود برنامه. یا مثلا محافظت از مرورگر مانند یک محیط ایزوله و وبگردی بدون تغییرات مرورگر روی سیستم و ورود بدافزار های اینترنتی که شکل دیگر و جدیدی از وبگارد است.
-
mahdionnet
توسط mahdionnet » سهشنبه مارس 24, 2015 2:01 am
پیشنهاد من اینه که برای بازاریابی اگر روی زبان روسی کارمی کنید، بازار هدف رو اروپای شرقی در نظر بگیرید. کشور هایی مثل یونان و ... هم میتونند بازار خوبی باشند. روی آسیای شرقی، و آمریکای جنوبی هم اهداف خوبی برای بازاریابی هستند.
با آرزوی موفقیت
-
saman
- ناظم انجمن
توسط saman » یکشنبه آپریل 05, 2015 1:34 pm
ای بابا تو پست اول پرانتز >>>(که همین الان هم موجود است اما با نرم افزار یکپارچه نیست)
مربوط به گزینه 3 یعنی در مقابل آنتی روتکیت و.. بود که به اشتباه جلوی مورد 2 نوشتم!!!!!
-
saman
- ناظم انجمن
امحای فایل هم که تولید شده و اگر بصورت کلیک راست روی فایل ها با پادویش قابل دسترس باشد عالی است.
سندباکس (هرچند ظاهرا تکنولوژی 100 درصدی در امنیت نیست) بصورت توکار در پادوش میتواند بیشتر پادویش را مشابه رقبای خارجی کند.