مشکل

قفل شده
رضا22

مشکل

پست توسط رضا22 » شنبه دسامبر 27, 2014 4:49 pm

از ضد ویروس پادویش نسخه خانگی استفاده میکنم .
در حال حاضر وقتی فایل word یا ppt باز میکنم یک فایل مانند همان فایلی که باز کردم در کنارش ایجاد میشود . و کم رنگ است مثل حالت hidden و علامت $ در کنارش هست .
ضد ویروس هم آپ دیت است .
ضد ویروس اجازه باز شدن این فایل رو نمیده اما نمیتواند پاکش کند و آن را به عنوان ویروس شناسایی نکرده .
پویش کامل هم انجام دادم . ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمابید .

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه دسامبر 27, 2014 9:27 pm

سلام
فایلی که اشاره می‌کنید مربوط به برنامه آفیس میکروسافت است و حین باز شدن فایل کنار آن ساخته می‌شود و بعد هم پاک می‌شود. این مساله طبیعی است و ویروس نبوده و جای نگرانی ندارد.
خود این فایل اصولا قابل باز کردن نیست و برای کارهایی مثل از دست نرفتن داده‌ها هنگام ذخیره کردن فایل و ... استفاده می‌شود. (اطلاعات بیشتر در مورد این فایل‌ها را می‌توانید اینجا بخوانید)
تا وقتی که این فایل باز است، ویندوز اجازه حذف آن را به شما نمی‌دهد و ربطی به ضدویروس ندارد، اما اگر word را ببندید، خودش آن را حذف می‌کند (و اگر هم احیانا word خطا داد و آن را پاک نکرد می‌توانید خودتان آن را پاک کنید)

ضمنا پیشنهاد می‌کنم نمایش فایل‌های سیستمی را غیرفعال کنید، (Hide protected operating system files) یا اگر آن را به دلایلی - مثلا ویروس و ... - روشن نگه می‌دارید هنگام دیدن این موارد حتما اول تحقیق کنید بعدا دست به عملی بزنید تا احیانا با دست خودتان به سیستم آسیب نزنید. برخی از این گونه فایل‌ها به چشم مشکوک می‌آیند اما ممکن است واقعا ویروس نباشند.

رضا22

پست توسط رضا22 » یک‌شنبه دسامبر 28, 2014 10:01 am

سلام
ممنون از لطف شما ...
همونطور که فرمودید من فایل هارو به حالت پنهان برگردوندم . اما یادم هست که من تغیراتی در تنطیمات انجام نداده بودم که فایل های مخفی مشخص شوند . و خودشان از حالت مخفی خارج شده بودند.
به هر حال مشکل برطرف شد .
باز هم ممنون از پاسخ کامل و جامع شما .
و ضد ویروش بسیار خوب پادویش .

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه فوریه 20, 2015 12:59 pm

[quote="morteza.mechanic"]سلام ممنون از سایت و نرم افزار خوبتون
من پادویشو نصب کردم فعالسازی هم شده اما وقتی میخوام به روز رسانی کنم دوباره خطا میده که فعالسازی نشده میخواستم علت رو جویا بشم
ممنون میشم علت رو بهم بگید
سپاسگزار[/QUOTE]
سلام
ورود شما را به تالار پشتیبانی امن‌پرداز خوش آمد می‌گوییم.
سوال شما به تاپیک مستقل منتقل شد. برای پاسخ به این لینک مراجعه کنید.
لطفا از این پس برای مسائل جدید تاپیک جدید بزنید.

.AraMesh.

پست توسط .AraMesh. » یک‌شنبه مارس 01, 2015 2:28 pm

سلام" روز بخیر.
یکی دو مورد برخوردم وقتی از دیشب دوباره اومدم و نصب کردم :

1- به روز رسانی باید طی دو یا سه مرحله انجام بشه. یعنی در همان بار اول تمام به روز رسانی ها را دریافت نمیکند
2- موقع نصب ، در صورتی که ویروس کش دیگری در سیستم باشد ، اخطار نمی دهد
3- قابلیت تعمیر و بازسازی خود را ندارد
4- بعد از نصب پادویش و بلافاصله بعد از شروع مجدد ویندوز 7 64 بیت، کلیه درگاه های یو اس بی غیر فعال شد. به طوری که موس و کیبورد کاملا بلا استفاده شدند. ( تنظیمات پادویش در حالت پیشفرض بودند ) یه مثالی یه بنده خدا زد که جالب بود : بسته شدن درگاه یو اس بی مثل اینه که ما ماشین داریم و به خاطر اینکه دزد نبردش بریم ماشین رو بفروشیم !! :confused:

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه مارس 03, 2015 10:43 am

سلام

یک سوال: این مواردی که فرمودید مربوط به نسخه رایگان خانگی جدید (۱۴۵۶) است که در تست بتا قرار دارد؟
راستش با توجه به نکاتی که گفتید، به نظر می‌رسد در مورد یک نسخه قدیمی (مثلا یکسال پیش) امنیت پیشرفته صحبت می‌کنید...
ولی بقیه پاسخ را با فرض نسخه خانگی (که در انجمن آن پست گذاشتید) می‌نویسم:
۱- این مساله در انتشار نهایی برطرف خواهد شد.
۲- باید هشدار داده شود. شما چه ضدویروسی و چه ورژنی استفاده می‌کنید؟
۳- این مساله نیز در این نسخه وجود دارد. اگر ممکن است تصویری از مساله را ارسال کنید. (تقریبا از تابستان سال گذشته تا کنون تمام نسخه‌ها این امکان را داشته‌اند)
۴- این مساله در نسخه خانگی بسیار عجیب است، چون اصلا امکان بستن درگاه USB در آن وجود ندارد. حتی در نسخه امنیت پیشرفته به هیچ عنوان موس و کیبورد غیرفعال نمی‌شود. اگر ممکن است تصویری از این دو مورد ارسال کنید: (نحوه ارسال تصویر)
الف) پنجره اصلی ضدویروس
ب) برگه گزارش، بخش «تهدید»

.AraMesh.

پست توسط .AraMesh. » سه‌شنبه مارس 03, 2015 10:52 pm

پاسخ :
سلام" این موارد برای نسخه رایگان خانگی 1.2.20.1325 هستند که هم حالا برای دانلود قرار داره :)
2- بنده از کاسپر اینترنت سکوریتی استفاده میکردم که دوباره حس وطن پرستی اومد سراغم و.. :rolleyes:
3- در مورد این مورد باید بگم که بنده کاسپر رو دیسیبل کردم و خواستم پادویش رو امتحان کنم ببینم با وجود یک ویروس کش نصب شده اما تقریبا غیر فعال ، بازم نصب میشه یا متوجه میشه و هشدار میده. که نداد
4- این مورد احتمالن بخاطر نصب یک ویروس کش دیگه در کنار ویروس کش دیگه بوجود اومده که باعث تداخل شده. چون دیگه تکرار نشد. اما هر کس دیگه بود و از سیستم سر در نمی اورد حتما ویندوز رو عوض میکرد :rolleyes:
یک مورد جدید: عدم اطلاع رسانی درون برنامه ای از عرضه نسخه جدید ویروس کش

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه مارس 05, 2015 1:57 pm

سلام
از اطلاعاتی که دادید متشکرم.
بله، من با کسپراسکی تست کردم و نسخه ۲۰۱۵ این محصول تغییراتی کرده که باعث شده پادویش - در تمامی نسخ خود - آن را هنگام نصب تشخیص ندهد. این مساله جهت بررسی و رفع به تیم توسعه ارجاع شده است.
نکته دیگر اینکه نسخه 1456 خانگی هنوز منتشر نشده و در مرحله تست بتا قرار دارد. پس از انتشار محصول، نسخه جدید از طریق سیستم بروزرسانی داخل پادویش برای کاربران نسخه‌های قبلی توزیع خواهد شد.
راستی، در صورتیکه تمایل دارید در تست بتا شرکت کنید ایمیلی برای beta@amnpardaz.com ارسال کنید تا نسخه برایتان ارسال شود.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”