سوالی در مورد قسمت تنضیمات انتی ویروس پادویش

قفل شده
نمایه کاربر
mohammadktabriz

سوالی در مورد قسمت تنضیمات انتی ویروس پادویش

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه سپتامبر 24, 2013 4:51 pm

سلام در قسمت تنضیمات انتی ویروس گزینه است به اسم موتور تشخیص هوشمند
فایل ضمیمه 74.PNG دیگر موجود نیست
می خواستم بدان اگر تیک را بردارم امنیتش بیشتر می شه و یا اینکه تیک بزنم بهش کدوم بهتره
پیوست ها
74.PNG

pedram_01

پست توسط pedram_01 » پنج‌شنبه سپتامبر 26, 2013 11:37 pm

اگه تیکش رو بزنی امنیتت بیشتر میشه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه سپتامبر 27, 2013 10:11 am

به نظر من با ارائه شدن نسخه خانگی پادویش وقتش رسیده که مسئولان پادویش بگویند رفتار کاربر در برابر آنچه موتور تشخیص هوشمند نامیده می شود چه باید باید؟ چون شما سیستمی دارید که با 2 یا 3 آنتی ویروس محبوب جهانی بدون ویروس معرفی می شود و حتی خود پادویش با تنظیمات پیش فرظ هیچ ویروسی پیدا نمی کند(چون سیستم پاک است) اما زمانی که موتور تشخیص هوشمند تیک میخورد ناگهان پویش(جستجو) حدود 300-400 مورد مشکوک را تشخیص میدهد که از فایل های مربوط به آفیس گرفته تا فایل های موجود در system 32 و از فایل های پرینتر شما گرفته تا فایل های adobe را به عنوان مشکوک به بد افزار تشخیص میدهد و کاربری که به امید داشتن امنیت بیشتر به سمت تیک زدن این گزینه هوشمند رفته را از کار خود پشیمان می کند!!! حالا باید دید مسئولین پادویش چه پیشنهادی برای مواجهه با این وضعیت دارند و کاربر خانگی باید در اینجا چه کاری انجام دهد. ای کاش این فایل ها به درخواست کاربر برای پادویش فرستاده میشد و اگر واقعا ویروس نیست و تشخیص اشتباه است به لیست سفید این نرم افزار اضافه می شد.
منتظر پاسخ سازندگان پادویش هستم

pedram_01

پست توسط pedram_01 » جمعه سپتامبر 27, 2013 11:31 am

[quote="saman"]به نظر من با ارائه شدن نسخه خانگی پادویش وقتش رسیده که مسئولان پادویش بگویند رفتار کاربر در برابر آنچه موتور تشخیص هوشمند نامیده می شود چه باید باید؟ چون شما سیستمی دارید که با 2 یا 3 آنتی ویروس محبوب جهانی بدون ویروس معرفی می شود و حتی خود پادویش با تنظیمات پیش فرظ هیچ ویروسی پیدا نمی کند(چون سیستم پاک است) اما زمانی که موتور تشخیص هوشمند تیک میخورد ناگهان پویش(جستجو) حدود 300-400 مورد مشکوک را تشخیص میدهد که از فایل های مربوط به آفیس گرفته تا فایل های موجود در system 32 و از فایل های پرینتر شما گرفته تا فایل های adobe را به عنوان مشکوک به بد افزار تشخیص میدهد و کاربری که به امید داشتن امنیت بیشتر به سمت تیک زدن این گزینه هوشمند رفته را از کار خود پشیمان می کند!!! حالا باید دید مسئولین پادویش چه پیشنهادی برای مواجهه با این وضعیت دارند و کاربر خانگی باید در اینجا چه کاری انجام دهد. ای کاش این فایل ها به درخواست کاربر برای پادویش فرستاده میشد و اگر واقعا ویروس نیست و تشخیص اشتباه است به لیست سفید این نرم افزار اضافه می شد.
منتظر پاسخ سازندگان پادویش هستم[/QUOTE]

با درجه کم هوش مصنوعی هم این مشگل رو دارید ؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه سپتامبر 27, 2013 11:57 am

[quote="pedram_01"]با درجه کم هوش مصنوعی هم این مشگل رو دارید ؟[/QUOTE]

بله. وقتی موتور تشخیص هوشمند در پویشگر تیک میخورد و گزینه همه فایلها پویش شوند فعال می شود ناگهان پادویش تعداد زیادی از فایلها را به عنوان مشکوک انتخاب میکند. شاید برای من قابل باور باشد که فایل آپدیت جاوا یک بدافزار جاسوسی باشد اما اینکه تمام فایل های کاملا به ظاهر عادی مثل فایل های آفیس و ادوبی و فایلهای درایور پرینتر و..... بدافزار باشند کمی عجیب به نظر می رسد!! و اگر همه اینها بخواهند یک جاسوس افزار باشند دیگری نیازی به اسنودن نیست!!! و با همین پادویش میتوان فهمید که تمام اطلاعات مردم دنیا برای آمریکا ارسال می شود!!!!!!!!!!!
به هر حال باید تکلیف معلوم شود. مثلا با دلیل >> عدم دسترسی، فایلی مشکوک خوانده می شود و این را هم اضافه کنید که تقریبا بیشتر فایل های مشکوک شناخته شده با تنظیم نادیده گرفتن به عنوان پیش فرض روبرو هستند که ظاهرا سازندگان پادویش هم چندان اعتقادی به ویروس بودن این مشکوک ها ندارند!!!!!!!!!! اما باید مسئولین پادویش بیایند و توضیح دهند کاربر خانگی در این حالت چکار باید بکند؟؟؟ یا اصلا کاربرد این هوش مصنوعی(اسب سرکش رام نشده!!) در کجاست؟
تصور میکنم اگر گزینه انتقال به قرنطینه را برای این 300-400 مورد مشکوک پیدا شده انتخاب می کردم!! الان ویندوز من قابل استفاده نبود!!! و شاید اصلا بالا نمی آمد!!!
مسئولین پادویش لطفا راهنمایی کنند.

mhagh

پست توسط mhagh » شنبه سپتامبر 28, 2013 10:24 am

میگم شاید علتش اینه که نرم افزارهای ما غالبا قفل شکونده هستن
الان من همین که شما گفتین رو تست کردم، دیدم اگه Adobe Reader که رایگان هست رو اسکن کنیم مشکوک تشخیصش نمیده، ولی در مورد Adobe Acrobat که رایگان نیست و مال من قفل شکونده است فایل مشکوک پیدا میکنه
این استدلال که شما گفتین که اصلا منطقی به نظر نمیرسه، الان اگه فایل های مایکروسافت رو بخواد عمدا ویروس تشخیص بده که کلا ویندوز هم مرخصه ;)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه سپتامبر 28, 2013 3:38 pm

[quote="mhagh"]میگم شاید علتش اینه که نرم افزارهای ما غالبا قفل شکونده هستن
الان من همین که شما گفتین رو تست کردم، دیدم اگه Adobe Reader که رایگان هست رو اسکن کنیم مشکوک تشخیصش نمیده، ولی در مورد Adobe Acrobat که رایگان نیست و مال من قفل شکونده است فایل مشکوک پیدا میکنه
این استدلال که شما گفتین که اصلا منطقی به نظر نمیرسه، الان اگه فایل های مایکروسافت رو بخواد عمدا ویروس تشخیص بده که کلا ویندوز هم مرخصه ;) [/QUOTE]

متاسفانه این مشکلی است که پادویش دارد و فکر نمی کنم به برنامه کرک مرتبط باشد چون آفیس من آفیس اورجینال است و یا پرینتر اپسون من که نیمی از فایل هایش ویروس شناخته می شود که کرک ندارد!!!!!!!!!!
متاسفانه در صورت روشن شدن موتور هوشمند حتی در درجه تنظیم کم، حدود 50-60 تا از فایلهای حیاتی ویندوز و برنامه ها به عنوان ویروس شناخته می شود که هیچ آنتی ویروسی در جهان آنها را ویروس تشخیص نمی دهد.
مشکل دیگر این است که اگر موتور هوشمند خاموش شود میزان شناسایی به مقدار زیادی کاهش پیدا می کند.
در اولین فرصت تصاویری از گیر دادن پادویش (موتور هوشمند پادویش) به فایل های اصلی و سالم ویندوز را در اینجا قرار خواهد داد که اگر قرار باشد آنها را پاکسازی کنم به احتمال قریب به یقین دیگر ویندوز بالا نخواهد آمد!!!!!

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » شنبه سپتامبر 28, 2013 4:56 pm

اینو راست می گی من موتور تشخیص هوشمند را فعال کردم پویش سریع را زدم 6 تا فایل اصلی ویندوز را مشکوک شناسایی کرد که این مشکل باید هر چه زود تر حل بشه اگه فایل ها را دلت می کردم الان ویندوزم پودر شده بود

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه سپتامبر 29, 2013 6:08 pm

با سلام به دوستان گرامی

موتور هوشمند ضدویروس پادویش در حالت پیش‌فرض، خاموش است. دلیل این مساله هم همین احتمال تشخیص خطا است که شما به آن اشاره کردید.
در حال حاضر درصد تشخیص خطا در تست‌های ما زیر ۱ درصد هست؛ ولی همین مقدار هم برای کاربران عادی خیلی بالاست. شما اگر تعداد فایل‌هایی که ضدویروس اشتباه تشخیص داده است را به تعداد فایل‌های پویش شده تقسیم کنید متوجه می‌شوید که مثلا صدهزار فایل پویش شده و پانصد فایل را مشکوک شناخته است. مشکل هم اینجاست که تعداد فایل‌های موجود در کامپیوتر اینقدر بالاست که همین میزان خطای کم نیز در عمل بسیار زیاد است.
در عوض توانایی تشخیص همین موتور هوشمند در برابر بدافزارهای ناشناخته بسیار بالا (بیش از ۸۰ درصد) است که قدرت خوبی است.
نتیجه اینکه، این موتور برای کاربران حرفه‌ای طراحی شده و به همین علت هم پیش‌فرض آن خاموش است.

اگر - به عنوان یک کاربر حرفه‌ای - موتور هوشمند را فعال کنید، بازهم به صورت پیش‌فرض ضدویروس درباره فایل‌های مشکوک از شما سوال می‌کند و می‌توانید حذف، قرنطینه، یا استثنا کردن فایل را به صلاحدید خود انتخاب کنید.
انتظار ما این است که یک کاربر حرفه‌ای بتواند از این طریق درباره تهدیدات ناشناخته تصمیم بگیرد. مثلا وقتی به سایتی می‌روید که بدون اطلاع شما یک بدافزار روی کامپیوتر شما اجرا می‌کند، با احتمال خوبی موتور هوشمند این بدافزار را شناسایی کرده و به این ترتیب شما این امکان را پیدا می‌کنید که از اجرای آن جلوگیری کنید.

برنامه ما این است که به مرور و با گرفتن بازخوردهای کاربران، به مرور احتمال تشخیص خطای این موتور آنقدر کم بشود که به صورت پیش‌فرض و برای کاربران عادی نیز فعال باشد.
به زودی نیز امکان ارسال فایل‌های سالم و مشکوک به بدافزار نیز در سایت پادویش راه‌اندازی خواهد شد.

بازهم از حسن ظن شما به پادویش متشکریم.

pedram_01

پست توسط pedram_01 » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 2:57 am

میتونید مثل کمودو از قابلیت hips و سند باکس واسه امنیت کمک بگیرید و درون پادویش قرار بدید . اینجوری بدون هوش مصنوعی هم امنیت کافی داریم.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”