2 انتقاد جدی از شما

قفل شده
saman
ناظم انجمن

2 انتقاد جدی از شما

پست توسط saman » چهارشنبه دسامبر 16, 2015 6:18 pm

سلام.
1-
دوست دارم تمام مسئولان پادویش و شرکت امن پرداز به این سوال پاسخ دهند که چند درصد احتمال میدهید از همین تعدادی که پادویش را میشناسند یا در فروم پادویش عضویت دارند، در مدت 3 روز به سایت شما مراجعه کنند(کاملا اتفاقی !!!) و خبر تخفیف نمایشگاه الکامپ را ببینند؟؟؟

اگر واقعا هیچ راه نشان داده شدن و تبلیغ شدن ندارید ، حداقل خبر را در فروم امن پرداز هم بگذارید تا علاقمندان به پادویش مسئولیت تبلیغ این شرایط را قبول کنند.(چون به تبلیغات شما که امیدی نیست)

من شخصا بعید میدانم در این 3 روز بیش از 10 نفر و بطور اتفاقی در بازدید از سایت(که ممکن است برای خیلی کاربران پادویش 2 ماه یکبار هم اتفاق نیافتد) متوجه این تخفیف شما شوند!!!!!!!

2-

مشکل دومی که واقعا نا امید کننده است(نه بخاطر بزرگی مشکل چون مشکل بزرگی نیست بلکه بیشتر بخاطر بی توجهی احتمالی مسئولان) مشکل خطای apalert است.

از 10-15 نفری که در این فروم فعال هستند 2 یا 3 بار این خطا را گزارش کرده اند و این واقعا نا امید کننده است(تیکه انداختم الان!!!) که سازندگان پادویش که شب و روز با پادویش کار میکنند نتوانسته اند اطلاعات مربوط به این خطا را به دام بیاندازند و منتظر کمک رسانی مشتری هستند!!!

ای کاش برنامه جدایی تهیه میکردید که علاقمندان به پادویش روی سیستم خود نصب کنند و تا به همچین مواردی برخورد کردند با کلیک روی آن برنامه لاگ مورد نظر به شکل اتوماتیک همراه با توضیح کوتاهی از کاربر برای امن پرداز ارسال میشد.

امیدوارم کاربر خارجی که ممکن است آرام آرام به جمع استفاده کنندگان پادویش می پیوندند با این خطا روبرو نشود.(تا زمانی که انشاء ا.. علتش پیدا شده و رفع شود)

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » چهارشنبه دسامبر 16, 2015 11:26 pm

[quote="saman"]سلام.
1-
دوست دارم تمام مسئولان پادویش و شرکت امن پرداز به این سوال پاسخ دهند که چند درصد احتمال میدهید از همین تعدادی که پادویش را میشناسند یا در فروم پادویش عضویت دارند، در مدت 3 روز به سایت شما مراجعه کنند(کاملا اتفاقی !!!) و خبر تخفیف نمایشگاه الکامپ را ببینند؟؟؟

اگر واقعا هیچ راه نشان داده شدن و تبلیغ شدن ندارید ، حداقل خبر را در فروم امن پرداز هم بگذارید تا علاقمندان به پادویش مسئولیت تبلیغ این شرایط را قبول کنند.(چون به تبلیغات شما که امیدی نیست)

من شخصا بعید میدانم در این 3 روز بیش از 10 نفر و بطور اتفاقی در بازدید از سایت(که ممکن است برای خیلی کاربران پادویش 2 ماه یکبار هم اتفاق نیافتد) متوجه این تخفیف شما شوند!!!!!!!

)[/QUOTE]
کاملا درست میگه این دوستمون
اگه ایشون نمی گفتند منم متوجه نمیشدم واقعا جای گله داره از مسئولین پادویش
من همین الان نسخه امنیت پیشرفته پادویش رو خریدم
به امید پیشرفت هر چه بیشتر پادویش

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه دسامبر 17, 2015 12:09 pm

سلام
خیلی ممنون از انتقاد به جای شما.
در مورد تخفیف، این مساله علاوه بر سایت از طریق خبرنامه ایمیلی نیز برای کاربران ارسال شده است.
همچنین یکی از نمایندگان ما در نمایشگاه حضور دارد و از طرف ایشان نیز پادویش با تخفیف عرضه می‌شود.
با این همه باید در فروم نیز اطلاع رسانی می‌شد که همین الآن انجام شد.

در مورد خطای APAlert نیز حق با شماست.
علت این خطا تقریبا مشخص شده ولی چون خطای نادری است، برای اطمینان از یافتن جوانب آن درخواست ارسال لاگ را داشتیم.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”