پیغام خطای پادویش

قفل شده
saman
ناظم انجمن

پیغام خطای پادویش

پست توسط saman » پنج‌شنبه آپریل 09, 2015 1:44 pm

گاهی بعد از روشن شدن کامپیوتر و بوت شدن سیستم، آیکون پادوش در کنار ساعت ظاهر نمی شود که با یک log off و پس از آن log on ، آیکون ظاهر می شود و مشکل حل می شود. در تاریخ 9/4/2015(امروز)
پس از روشن شدن سیستم آیکون پادویش و دیگر آیکون ها وجود نداشتند که مثل همیشه log off و log on کردم و با پیغامی روبرو شدم که مدت ها بود در استفاده از پادویش ندیده بودم(مخصوصا در نسخه آخر ندیده بودم)

این تصویر را ببینید>>
فایل ضمیمه error.jpg دیگر موجود نیست
به پوشه پادویش مراجعه کردم اما هیچ کدام از فایل های فرمت clg و dmp تاریخ امروز را نداشت. اما به همراه apav_001 و apav_002 برای شما ارسال میکنم و نمیدانم تا چه اندازه در تشخیص مشکل کمک خواهد کرد>>

http://s6.picofile.com/file/8181554226/error.zip.html
پیوست ها
error.jpg

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه می 01, 2015 3:19 pm

امروز هم دوباره این مشکل پیش آمد و وقتی کامپیوتر را روشن کردم آیکون پادویش در کنار ساعت بود اما ناگهان در وسط دسکتاپ این خطا ظاهر شد و وقتی نشانگر موس رو روی آیکون پادویش بردم ناپدید شد که بعد از log off و log on آیکون بازگشت و مشکلی دیگر نبود.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه می 06, 2015 12:50 am

سلام
همانطور که گفتید از لاگ‌ها چیزی بدست نیامد. و البته پیام خطا نیز نکته مفیدی بدست نمی‌دهد.
به نظرم لازم است تنظیم مربوط به گرفتن لاگ را انجام دهید تا لاگ دامپ توسط ویندوز تهیه شود که البته چون ظاهرا ماهی یکبار بیشتر رخ نمی‌دهد(!) احتمالا طول خواهد کشید. (فایل این کار را برایتان فردا ایمیل خواهم کرد)

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”