صفحه 1 از 1

نرم افزار جاسوسی آمریکا در هارد دیسک ایرانی ها

ارسال شده: سه‌شنبه فوریه 17, 2015 12:49 pm
توسط saman
کارشناسان امنیت سایبری:
آمریکا نرم‌افزارهای جاسوسی در هارد دیسک رایانه‌ ها جاسازی می‌کند/جاسوسی از 30 کشور جهان


به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری رویترز، کار‌شناسان امنیت سایبری روسیه روز دوشنبه اعلام کردند آژانس امنیت ملی آمریکا نرم افزارهای جاسوسی را در دیسک‌های سخت (هارد دیسک) رایانه‌ها قرار می‌دهد و از آن‌ها برای سرقت اطلاعات در بیشتر رایانه‌های جهان استفاده می‌کند.

کار‌شناسان امنیت سایبری و نرم افزاری «کاسپرسکی لب» در مسکو در این باره اعلام کردند تولید کننده‌های دیسک سخت رایانه‌ای از جمله «وسترن دیجیتال»، «سی گیت»، «توشیبا» و سایر تولید کنندگان بزرگ در این برنامه‌ها مشارکت دارند.

این کار‌شناسان سایبری در این باره اعلام کردند تا کنون رایانه‌های آلوده به این نرم افزار‌های جاسوسی را در ۳۰ کشور جهان مشاهده کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، بیشترین موارد آلودگی به ترتیب در کشورهای ایران، روسیه، پاکستان، افغانستان، چین، مالی، سوریه، یمن و الجزایر قرار دارد.

بر اساس این گزارش‌ها، هدف چنین نرم افزارهایی موسسات دولتی و نظامی، شرکت‌های ارتباطی، بانک‌ها، شرکت‌های انرژی، پژوهشگران هسته‌ای، رسانه‌ها و فعالان اسلامی است.

کار‌شناسان «کاسپرسکی لب» از اعلام نام کشوری که در پشت این تلاش‌های جاسوسی است خودداری کردند، اما افزودند این اقدامات با تسلیحات سایبری «استاکس نت» متعلق به آژانس امنیت ملی آمریکا ارتباط نزدیک دارد.

همچنین یک کارمند پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا در این باره به خبرگزاری رویترز گفت تحلیل‌های ارائه شده توسط کار‌شناسان «کاسپرسکی» صحیح است و مسئولان آژانس امنیت ملی آمریکا، ارزش بالایی برای این برنامه‌ها قایل هستند.

یک عامل اطلاعاتی پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا نیز تایید کرد این آژانس، اقدام به توسعه تکنیک پنهان کردن نرم افزارهای جاسوسی در دیسک‌های سخت رایانه کرده است.

«وانی واینز» سخنگوی‌ آژانس امنیت ملی آمریکا از اظهار نظر درباره این موضوع خودداری کرد.

کسپرسکی جزئیات فنی مربوط به تحقیقات خود را در این خصوص، روز دوشنبه منتشر کرد. موسساتی که به این نرم افزار‌ها آلوده شده‌اند با استفاده از این جزئیات می‌توانند برنامه‌های جاسوسی موجود در سامانه‌های خود را بیابند. قدمت برخی از این نرم افزار‌ها به سال۲۰۰۱ باز می‌گردد.

ارسال شده: پنج‌شنبه فوریه 19, 2015 4:51 pm
توسط saman
متن کامل گزارش در پایان این خبر در آدرس زیر هست>>

http://www.tabnak.ir/fa/news/476651/%D8 ... 8%B1%DB%8C

ارسال شده: جمعه فوریه 20, 2015 5:52 pm
توسط saman
یک گزارش کامل تر در مرکز ماهر>>

http://www.certcc.ir/index.php?module=c ... sisOp=view

ارسال شده: شنبه فوریه 21, 2015 9:00 pm
توسط Naficy
سلام
خبر جالب:
در حین بررسی این دسته بدافزار، متوجه شدیم که ضدروت‌کیت پادویش EquationDrug را که یکی از اجزای اصلی بدافزارهای گروه Equation و برای جاسوسی از ویندوز XP و ۲۰۰۳ به مدت ده سال مورد استفاده بوده را بدون بروزرسانی تشخیص می‌دهد.
جزئیات و روش تشخیص را می‌توانید در این خبر بخوانید.