مشکل کند شدن دارم

mirkh

مشکل کند شدن دارم

پست توسط mirkh » یک‌شنبه مارس 23, 2014 5:50 pm

سلام
سال نو مبارک. امیدوارم پادویش با تلاش توسعه دهندگانش یک آنتی ویروس محبوب بشه.
من هم مشکل کند شدن دارم. یکی از موارد محسوسش اینه که وقتی روی پوشه هام بالا و پایین میرم، مثلا هر 5 تا پوشه یه بار سیستم یه مکث میکنه.
علیرغم میلم مجبور شدم پادویش رو پاک کنم.
اطلاعات سیستمم رو براتون با نام mirkh_sysinfo ارسال کردم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه مارس 23, 2014 6:22 pm

[quote="mirkh"]سلام
سال نو مبارک. امیدوارم پادویش با تلاش توسعه دهندگانش یک آنتی ویروس محبوب بشه.
من هم مشکل کند شدن دارم. یکی از موارد محسوسش اینه که وقتی روی پوشه هام بالا و پایین میرم، مثلا هر 5 تا پوشه یه بار سیستم یه مکث میکنه.
علیرغم میلم مجبور شدم پادویش رو پاک کنم.
اطلاعات سیستمم رو براتون با نام mirkh_sysinfo ارسال کردم.[/QUOTE]

متاسفانه من هم به شدت با کندی اجرای برنامه ها در ویندوز مواجه هستم. حتی وقتی در منوی استارت روی all programs کلیک می کنم گاهی ( معمولا وقتی برای اولین بار بعد از بالا آمدن سیستم این کار را انجام میدهم) براحتی میتوانم تا ظاهر شدن منوی برنامه ها تا عدد 6 یا 7 بشمرم!!!!!!! که بسیار زیاد است! آن هم برای باز شدن یک منو در ویندوز

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه مارس 24, 2014 1:16 am

سلام
سال نو شما هم مبارک و از لطف شما متشکریم.

چند سوال دارم، اما برای پاسخ به آنها ممکن است نیاز به حضور پادویش باشد:
۱- آیا در صورت خاموش کردن نگهبان مساله کندی حل می‌شد؟
۲- در صورت مراجعه به برگه نگهبان در پنجره اصلی ضدویروس، آیا تعداد اسکن‌ها بالا بود یا پایین و آیا فایل خاصی مرتبا در کادر اسکن ظاهر می‌شد یا خیر؟
۳- مساله کندی همواره وجود داشت یا در مواقع خاص (مثلا بعد از ریستارت، هنگام کار با فلان برنامه خاص، بعد از بروزرسانی، ...) مشاهده می‌شد؟
۴- پوشه‌هایی که از آن صحبت می‌کنید چه شرایطی داشتند؟ (روی هارد اصلی بودند یا هارد/فلش جانبی؟ تقریبا چه تعداد فایل داخل آن بود؟ فایل‌ها از چه نوعی بودند، تصویر/فیلم/اجرایی/...؟
۵- آیا این مساله در مورد همه پوشه‌ها صادق بود یا فقط پوشه‌های خاصی این مشکل را داشتند؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه مارس 24, 2014 9:41 pm

ببخشید من هم با کندی شدید اجرای برنامه ها روبرو هستم. من هم فایل اطلاعات سیستم را ارسال کنم یا نه؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه مارس 25, 2014 11:11 am

بله. و لطفا به سوالات نیز پاسخ دهید.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه مارس 25, 2014 1:47 pm

[quote="Naficy"]بله. و لطفا به سوالات نیز پاسخ دهید.[/QUOTE]

اولا سال نو رو تبریک میگم
دوما: به سوالات یکی یکی پاسخ میدم>>
1) با خاموش شدن نگهبان>>>> بله احساس میکنم وقتی نگهبان خاموش هست سیستم خیلی خیلی راحت تر کار میکنه
2) در مورد فایل های اسکن شده و اینکه تعدادشون بالا هست یا پایین نمیدونم چطور میشه گفت تعداد بالا هست یا پایین. عدد قابل توجهی اونجا هست>>> 7602998 تعداد کل فایل های اسکن شده است. اما گفتن این نکته ضروری هست که چون قبلا یکبار فایلی توسط سایت ویروس توتال ویروس شناخته میشد و پادویش اون رو نمی شناخت و مدام در این جایی که شما گفتید(نگهبان) در حال اسکن بود من همیشه به این قسمت حساس هستم و مراجعه میکنم به قسمت نگهبان و فایل های در حال پویش رو نگاه میکنم. دیگه اسکن فایلها فقط روی یک فایل متمرکز نیست چون من اون فایلی رو که صحبتش رو کردم مدت ها پیش پاک کردم اما چیزی که برای من عجیب هست اینکه پادویش مدام فایل هایی رو پویش میکنه که همین 2 دقیقه پیش مثلا چک کرده!!!!!!! الان دیگه ساده ترین آنتی ویروس ها در دنیا هم مشخصات یک فایل رو بخاطر می سپارند و اگر تغییری در اون فایل رخ نداده دوباره اونو اسکن نمی کنن در حالی که پادویش مثلا هر 2 دقیقه میره سراغ فایلی به اسم iframe.dll اگر اشتباه نکنم که در پوشه system 32 حضور داره. در صورتی که نمی دونم لزوم چک کردن دقیقه به دقیقه این فایل ها چیه. پادویش به system 32 من خیلی علاقمند هست که خب طبیعی هست(خیلی ویروس ها با اینجا کار دارد) اما خیلی بیش از حد در حال اسکن این قسمت هست و یا شاید یکی از علت های کندی سیستم من باشه. این اتفاق حتی بعد از نصب ویندوز روی درایور های کامپیوتری که همه درایو هاش فرمت شده و یک ویندوز تنها بدون هیچ برنامه ای هم داره وجود داشت. میتونم 99 درصد با اطمینان بگم سیستم من هیچ ویروسی نداره اما متاسفانه از اولین باری که پادویش نصب کردم با اجرای بسیار بسیار کند برنامه ها روبرو بودم که هیچگاه همین سیستم با همین برنامه ها با آنتی ویروس های کسپراسکی-آویرا-پاندا و ترند میکرو نداشت.
نکته ای که برای من خیلی عجیب تره اینکه هر وقت پادویش رو نصب میکنم چراغ مربوط به هارد روی بدنه لپ تاپ به شکل دیوانه وار!! در حال کارکردن هست که علتش رو نمی دونم و هیچ وقت در زمان استفاده آنتی ویروس های دیگه ندیده بودم. چرا باید هارد اینقدر درگیر بشه؟؟ البته وقتی به سیستم دست نزنید آنقدر روشن نمی ماند اما وقتی برنامه ای را اجرا کنم بسیار بسیار بیشتر از گذشته که آنتی ویروس دیگری داشتم روشن است و چشمک میزند.
3) مسئله کندی تقریبا همیشگی است و مخصوصا وقتی برنامه ای اجرا می شود !!! دیگر پادویش آرام و قرار ندارد (من از نسخه امنیت پیشرفته استفاده میکنم و نمیدانم دوستانی که نسخه رایگان را دارند هم همین مشکل را دارند یا خیر) البته هرچه از بالا آمدن ویندوز می گذرد سیستم کمی آرام تر می شود اما باز هم با آن تصوری که من در زمان استفاده از آنتی ویروس های دیگر داشتم متفاوت است به عنوان مثال برنامه WORD روی کامپیوتر من الان که پادویش نصب است فوق العاده دیرتر از زمانی که مثلا آویرا نصب بود اجرا میشود. یا نکته جالب اینکه وقتی به منوی start میروم و روی all programs می روم به راحتی میتوان تا 5یا6 شمرد تا منوی برنامه ها باز شود در حالی که همین سیستم با همین برنامه ها و ویندوز در زمان نصب دیگر آنتی ویروس ها چنین مشکلی نداشت. مثل اینکه پادویش یادش میرود و فراموش میکند که همین 1 دقیقه پیش اینها را بررسی کرده!!! و هر بار میخواد سلامت آنها را چک کند و همین سیستم را فوق العاده کند می کند.
4) به زودی فایل مربوط به اطلاعات سیستمم را برای شما ارسال خواهم کرد.
با تشکر

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه مارس 27, 2014 11:43 am

سلام
از اینکه اطلاعات سیستم را ارسال کردید و به سوالات نیز پاسخ دادید بسیار متشکرم.

نخست یک توضیح:
آنچه که در برگه نگهبان به عنوان فایل‌های اسکن شده نمایش داده شده و شمرده می‌شوند، مربوط به قبل از سیستم cache پادویش است و به همین علت این فایل‌ها اگرچه برای اسکن به موتور پادویش وارد شده‌اند، اما اغلب آنها به دلیل وجود در cache اسکن مجدد نمی‌شوند.

من نگاهی به اطلاعات سیستم شما انداختم و تنها موردی که به نظرم اندکی محتمل بود تداخل احتمالی پادویش با برنامه SUPERAntispyware‌ بود. اما بعد از گرفتن و تست این نرم‌افزار همزمان با پادویش در سیستم تست خودم، مساله و تداخلی که منجر به کندی شود مشاهده نکردم.

سپس یک پیشنهاد:
اگر برای شما مشکلی ندارد، پیشنهاد می‌کنم یکبار نسخه خانگی (یا نسخه تجاری) را روی سیستم خود تست بفرمایید تا ببینیم تفاوتی در سرعت سیستم ایجاد می‌شود یا خیر.
در نسخه جدیدی که انشالله در اردیبهشت منتشر می‌شود روی سرعت پادویش کارهای خوبی انجام شده است. برخی از این کارها هم‌اکنون در نسخه تجاری و خانگی منتشر شده‌اند و برخی نیز همزمان با انتشار نسخه امنیت پیشرفته اضافه خواهند شد. به طور خاص دو مرحله مهم سیستم که یکی زمان بالا آمدن سیستم و دیگری زمان بروزرسانی ضدویروس بهبودهای خوبی داشته‌اند و خواهند داشت.

اگر مساله همچنان با نسخه خانگی وجود داشت، احتمالا نیاز به دسترسی ریموت به کامپیوتر شما داریم تا آن را بهتر بررسی کنیم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه مارس 27, 2014 5:09 pm

[quote="Naficy"]سلام
از اینکه اطلاعات سیستم را ارسال کردید و به سوالات نیز پاسخ دادید بسیار متشکرم.

نخست یک توضیح:
آنچه که در برگه نگهبان به عنوان فایل‌های اسکن شده نمایش داده شده و شمرده می‌شوند، مربوط به قبل از سیستم cache پادویش است و به همین علت این فایل‌ها اگرچه برای اسکن به موتور پادویش وارد شده‌اند، اما اغلب آنها به دلیل وجود در cache اسکن مجدد نمی‌شوند.

من نگاهی به اطلاعات سیستم شما انداختم و تنها موردی که به نظرم اندکی محتمل بود تداخل احتمالی پادویش با برنامه SUPERAntispyware‌ بود. اما بعد از گرفتن و تست این نرم‌افزار همزمان با پادویش در سیستم تست خودم، مساله و تداخلی که منجر به کندی شود مشاهده نکردم.

سپس یک پیشنهاد:
اگر برای شما مشکلی ندارد، پیشنهاد می‌کنم یکبار نسخه خانگی (یا نسخه تجاری) را روی سیستم خود تست بفرمایید تا ببینیم تفاوتی در سرعت سیستم ایجاد می‌شود یا خیر.
در نسخه جدیدی که انشالله در اردیبهشت منتشر می‌شود روی سرعت پادویش کارهای خوبی انجام شده است. برخی از این کارها هم‌اکنون در نسخه تجاری و خانگی منتشر شده‌اند و برخی نیز همزمان با انتشار نسخه امنیت پیشرفته اضافه خواهند شد. به طور خاص دو مرحله مهم سیستم که یکی زمان بالا آمدن سیستم و دیگری زمان بروزرسانی ضدویروس بهبودهای خوبی داشته‌اند و خواهند داشت.

اگر مساله همچنان با نسخه خانگی وجود داشت، احتمالا نیاز به دسترسی ریموت به کامپیوتر شما داریم تا آن را بهتر بررسی کنیم.[/QUOTE]

از پاسخ شما تشکر میکنم.
بله در نگاه اول مشکل برنامه امنیتی anti spyware است اما فراموش نکنید این برنامه (نسخه رایگان آن که من نصب کردم) real time سیستم را بررسی نمی کند و تنها یک اسکنر است و تنها در نسخه پولی اش اسکن مداوم دارد.
نکته دوم اینکه مشکل من با کندی پادویش به خیلی قبل تر از نصب این آنتی اسپای ور بر میگردد.

مطلب بعدی اینکه نسخه خانگی رایگان شما را در اولین فرصت نصب خواهم کرد و افت سرعت را بررسی خواهم کرد.

این نکته را هم بگویم که در اینکه پادویش فایلی را که اخیرا چک کرده و هیچ تغییری هم در آن فایل داده نشده را دیگر اسکن نمی کند کمی تردید دارم! حداقل روی سیستم من به نظر میرسد پادویش مدام میخواهد همه چیز را اسکن کند(از نام فایل هایی که در نگهبان نمایش داده میشود اینگونه حدس میزنم)
با تشکر

این را هم فراموش کردم بگویم که فایل مربوط به اطلاعات صفحه آبی که در اثر تداخل پادویش و برنامه عیب یاب شرکت شاتل رخ میدهد را چند روز پیش برای شما ارسال کردم که ظاهرا خود شما یا همکارتان آن را دیده بود و پاسخ داده بود که بررسی خواهد شد.

mirkh

پست توسط mirkh » جمعه مارس 28, 2014 7:33 am

1- نه، حل نمی شد و مثل قبل بود.
2- چون نصب نکردم دوباره نمی دونم، اگر نیازه یا تست های دقیق تری لازمه بفرمایید تا نصب کنم. البته مشکلی که قبلا در اینجا داشتم با اسکن کامل حل شد.
3- همیشه بود.
4- برای همه پوشه های روی هارد اصلی این حالت وجود داشت، تعداد فایل و نوع فایل ها فکر میکنم فرقی در کندی نمی گذاشت.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه مارس 28, 2014 11:02 am

من نسخه رایگان خانگی را بجای نسخه امنیت پیشرفته نصب کردم و میتوانم بگویم 30 تا 40 درصد در وضعیت اجرای برنامه ها بهبود حاصل شد(البته بالا آمدن تقریبا همان است که بود البته انگار کمی بهتر است) اما چرا نمی گویم مشکل 100 درصد حل شده؟؟؟؟؟؟؟ الان دلیلش را خدمتتان عرض می کنم>>

شما حودتان قضاوت کنید>>> وقتی سیستم بالا می آید و شما برای اولین بار به منوی استارت(پس از بالا آمدن ویندوز) مراجعه می کنید و all programs را میزنید 6 تا 7 ثانیه طول می کشد تا منوی کشویی باز شود. اصلا تمام منوهای کشویی با تاخیر و توقفی چند ثانیه ای باز می شود اما در دفعات بعدی تا زمانی که هنوز سیستم را خاموش نکرده اید این مشکل کمتر پیش می آید. کدام آنتی ویروس را در جهان می شناسید که باز شدن منوی all programs بخش استارت آن 6 یا 7 ثانیه برای باز شدن زمان ببرد.
میتوانم بگویم در نسخه خانگی این 6 تا 7 ثانیه به 3 تا 4 ثانیه تغییر میکند.

در مجموع تجربه من از نسخه رایگان خانگی سبک تر و روان تر از نسخه امنیت پیشرفته بود و باعث خوشحالی من شد. چون واقعا در اجرای برنامه ها با امنیت پیشرفته عذاب می کشیدم.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”