مشکل در استثناء کردن نرم افزارها و از کار انداختن یک نرم افزار

قفل شده
mahdi_kh59

مشکل در استثناء کردن نرم افزارها و از کار انداختن یک نرم افزار

پست توسط mahdi_kh59 » جمعه فوریه 05, 2021 10:38 pm

سلام دوستان
یک مسئله که تو آنتی ویروس ها خیلی حیاتی هست بخش exclusion آنتی ویروس هست، خوب خیلی از نرم افزارها که ما روی سیستممون داریم و که کرک نشده اند و از مراکز بسیار معتبر هم خریداری شدن آنتی ویروس ها بنا به دلایلی آن ها را ویروس تشخیص می دهند، قابلیت استثناء کردن این اجازه را میده به صاحب سیستم که تصمیم بگیره آنتی ویروس مطلقاً به برخی فایل ها یا نرم افزار خاص و... کاری نداشته باشه؛ این مسئله خیلی خیلی مهمه
الان همه ی ما نرم افزار های زیادی روی سیستم ممکن داشته باشیم بعد یک آنتی ویروس نصب کنیم بزند تک تک نرم افزارها که شاید خیلی هم حیاتی باشند از کار بیاندازد و بعد هم هیچ راهی برای بازگردانی و استثناء کردن اون نداشته باشه؛
در آنتی ویروس پادویش گزینه استثناء وجود داره به ظاهر ولی بنده یک فایل را استثناء هم کردم اما باز اجازه دسترسی به فایل را نمی دهد و ول کن فایل نیست، آنتی ویروس پادویش یک نرم افزار را ویروس تشخیص داد اول که به صورت پیش فرض فایل ها را پاک کرد و در قرنطینه برد بعد که محل نصب آن نرم افزار را با کلی مصیبت استثناء کردیم (یعنی اینترفیس آنتی ویروس خیلی دردسر دارد مثلاً آنتی ویروس ویندوز نشان می دهد یک فایل ویروس است سپس با زدن چند کلیک بر روی آن می توان آن را استثناء کرد اما آنتی ویروس پاد با کلی مصیبت که باید رفت محل نصب نرم افزار را پیدا کرد آدرسش را کپی کرد بعد رفت داخل تنظیمات قسمت استثناء و اضافه کرد، خوب این خیلی بازخورد بدی دارد برای افراد... بگذریم) بعد از استثناء تمام اجزاء پاک شده را از قسمت قرنطینه بازیابی کردیم مشکل حل شد نرم افزار دوباره شروع به کار کرد اما سیستم را ری استارت کردیم ماشاءالله در بوت هم دوباره آنتی ویروس دست از سر نرم افزار بر نداشت و آمد کل نرم افزار را از ریشه حذف کرد؛ بعد دوباره آمدیم نرم افزار را نصب کنیم به همان فایل نصبی نرم افزار که یک تک فایل بود هم گیر داد (مشخصه واقعاً آنتی ویروس قوی ای هست)، بعد آمدیم آن را استثناء کردیم که بگذارد آن را نصب کنیم ولی باز اجازه دسترسی به فایل نصبی نرم افزار را نمی دهد و اصلاً مشخص نیست چرا در حالیکه در قسمت استثناء وارد شده و ذخیره شد ...؛ یعنی ما را بیچاره کرد آنتی ویروس ....
اسم اون نرم افزاری هم بهش گیر داد IObit Unlocker یک نرم افزار ساده از یک شرکت معتبر که رایگان هم هست کرک هم ندارد تازه... (https://soft98.ir/software/2951-iobit-u ... ll-dl.html)
البته ناگفته نماند واقعاً از خیلی جهات عالیه واقعاً از نظر قدرت و امکانات نزدیک به آنتی ویروس های معروف هست دم جوون های عزیز مملکت گرم خیلی مایه امیدواریه و حتماً این مشکلات هم رفع می شن و خیلی پیشرفت خواهد کرد ولی بنده با این همه مشکلی که برام درست کرد واقعاً نمی تونم ازش استفاده بکنم و ناچاراً به همان ویندوز دفندر اکتفاء می کنم

مشکل فایروال آنتی ویروس هم که بماند که عملاً مانند فایروال کهنه ویندوز عمل می کند و باید دونه به دونه آدرس سایت یا آدرس نرم افزار به آن داد ولی آنتی ویروس های امروزه نرم افزار ها رو تشخیص دادند و با نام میشه نرم افزار رو سرچ کرد و کامل اجازه اتصالش رو قطع کرد... و حتی تو همین قسمت شبکه که نرم افزار های در حال استفاده از اینترنت را نشان می دهد اصلاً نمیشه روی تنظیمات نرم افزار کاری کرد مثلاً دسترسی به اینترنتش را قطع کرد فقط نشان می دهد فلان نرم افزار فلان مقدار اینترنت مصرف کرده خوب این مسئله خیلی منزجر کننده هست و اصلاً اینترفیس آنتی ویروس کمی عجیب و بد قلق هست، کیفیت ظاهری و تصویری آنتی ویروس هم پایین است و این مسئله کمی بد جلوه می کند آنتی ویروس را

ببینید این عیب ها را گفتم چون خیلی دوست دارم این آنتی ویروس پیشرفت بکنه..
اگر عزیزان راه حل قطعی برای مشکل استثناء کردن نرم افزار ها دارد بفرماید

mahdi_kh59

Re: مشکل در استثناء کردن نرم افزارها و از کار انداختن یک نرم افزار

پست توسط mahdi_kh59 » جمعه فوریه 05, 2021 11:02 pm

حالت عملکرد پیش فرض را بر روی نادیده گرفتن گذاشتم با اینکه پیغام آمد ویروس تشخیص داده شد اما به نرم افزار دیگر کاری نداشت اما یک مشکل دیگر الآن دیگر اصلاً این نرم افزار را ویروس تشخیص نمی دهد یعنی حتی به صورت دستی هم وقتی اسکن می کنم همان نرم افزار رو اصلاٌ هیچ ویروسی تشخیص نمی دهد، خوب این یک مشکل دیگه شد اگر من تنظیمات پیشفرض روی نادیده گرفتن بگذارم عملاً آنتی ویروس هیچ کاری نخواهد کرد حتی بعداً از داخل خود آنتی ویروس هم نمیشه اون ویروس پاک کرد، اینها واقعاً باگ های بزرگی هست که این آنتی ویروس دارد
عملاً با قرار دادن روی حالت نادیده گرفتن آنتی ویروس دکوری می شود و هیچ کاری نمی کند... اینها یک باگ های کوچک هست که به راحتی قابل حل است عجیبه بعد از این همه مدت از انتشار هنوز هم اینطور باگ هایی هست.

خوب راحت وقتی یک ویروس تشخیص داده شده از شخص سؤال شود آیا می خواهید پاکش کنید یا یا نادیده گرفته شود یا قرنطیه شود و.. واقعاً هم وقتی روی گزینه انتخاب کردیم آن گزینه عمل کند نشود روی نادیده گرفتن بزنیم ولی باز هم اجازه دسترسی ندهد یا مشکلات عجیب دیگر
موفق باشید

saman
ناظم انجمن

Re: مشکل در استثناء کردن نرم افزارها و از کار انداختن یک نرم افزار

پست توسط saman » شنبه فوریه 06, 2021 9:09 am

ممنون از اینکه پیگیر پیشرفت پادویش هستید. نکته ای که به ذهنم رسید 1- اینکه در داخل گزارش های آنتی ویروس مسیر دقیق بدافزاری که شناسایی شده وجود داره و میشه با یه کپی- پیست داخل بخش استثنائات فایل رو استثنا کرد. شاید ضدباجگیر پادویش مانع کار شما شده و اشتباها در بخش آنتی ویروس استثنا کرده باشید.
2- اگر چیزی استثنا شود بعد از 50 تا ری استارت هم!!! نباید از استثنا درآید. شما نسخه ی سازمانی استفاده میکنید یا خانگی؟؟؟؟؟؟؟؟
3- در نهایت به نظر من لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید 43912121 تا مشکل به سادگی حل بشه
اصلا و به هیچ وجه نیازی نیست آنتی ویروس را روی حالت نادیده گرفتن بگذارید(به نظر من اتفاق عجیبی برای آنتی ویروس شما افتاده(اگر استثنا درست اعمال شده باشد) و نیاز به بررسی دارد.)
.................................................................................
در بخش فایروال نیز با نوشتن 2 قاعده ی فایروال میتوان دسترسی به اینترنت را قطع کرد.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”