سلام دوستان ! اولا میخواستم بگم این اولین پستمه تو این فروم ؛ دوما میخواستم یه تشکر ویژه از سازندگان این آنتی ویروس فوق العاده بکنم
اول خودم رو معرفی کنم ؛ محمدمهدی هستم ، 18 سالمه و امسال میرم دانشگاه ان شالله ، رشته ی مهندسی کامپیوتر ؛ تا امروز هم 6 سال سابقه ی برنامه نویسی در زمینه ی نرم افزار - کامپیوتر و در زمینه ی الکترونیک-برق داشتم .
و اما در مورد پادویش ، من از eset و bitdefender ، به پادویش رسیدم ! و به نظر خودم صد ها برابر بهتر از اکثر آنتی ویروس های موجود در بازاره ! شاید بعضی با سنگین بودنش مشکل داشته باشن ( از لحاظ پردازشی ) ولی خب من این رو روی ورک استیشن با پردازنده زئون نصب کردم ، و طبیعتا هیچ مشکلی در این زمینه ندارم . و به هیچ قیمتی حاضر نیستم نوتیفیکشن های مسخره و انیمیشن های سنگین بیت دیفندر رو دوباره تجربه کنم !!
و حالا میرسیم به مشکلم با پادویش ؛ مشکلم اینه که :
1. متن های برنامه توی مانیتورم بیش از حد کوچیکه (ولی بهرحال قابل خوندنه)
2.بعضی جاها این شکلی میشه : ( منوی باز شده پایین سمت چپ ) http://s8.picofile.com/file/8305157084/Untitled.png
مانیتورم 4k هست و گرافیکم 1080Ti
همچنین یه پیشنهاد خیلی مهم هم دارم که به نظرم انتی ویروستون فقط همینو کم داره : مدیریت دسترسی به وبکم و میکروفون ، از این جهت که اگه برنامه ای بهشون دسترسی پیدا کرد ، یه نوتیفیکشن بده .
ویرایش 1 : یه مشکلی که همین الان متوجهش شدم اینه که ، توی گزارش ها کلا در مورد فایروال چیزی نمیاره ( نوشته 10 دسترسی منع شده ولی تو لیست log هاش هیچ آیتمی نیست )
ویرایش 2 : مشکل اول با ریستارت کردن حل شد ( یعنی بزرگ تر شدن تمام اجزا ) ولی یه مقدار تار هستن ؛ اگه ui رو با زبان های دات نت نوشتید میتونم بگم چیکار کنید تا تار بودنش برطرف بشه ( باید یه کدی رو توی منیفست اضافه کنید )