پویش سفارشی از دست شما عصبانی است!

قفل شده
saman
ناظم انجمن

پویش سفارشی از دست شما عصبانی است!

پست توسط saman » چهارشنبه ژولای 20, 2016 10:19 pm

سلام.

یک اتفاق جالب افتاد

یکی از دوستان میکرو اس دی موبایلش را داد و گفت با پادویش اسکن کن

میزان زیادی از پویش گذشته بود (شاید بالای 80 درصد تمام شده بود) که رفتم و با بازگشت مقابل کامپیوترم متوجه شدم که این پویش سفارشی لغو شده!

در نسخه جدید اصلا لغو پویش ندیده بودم اما ظاهرا کاری که برای بقیه پویش ها انجام داده اید برای پویش سفارشی انجام نداده اید!!!!!!

یک آیکون پادویش با علامت ضربدر کنار آیکون اصلی پادویش ظاهر شده بود که وقتی موس را روی آن بردم غیب شد. اما وقتی رابط کاربری را باز کردم اتفاق عجیبی افتاده بود و زبان رابط کاربری کاملا خودجوش! به انگلیسی تغییر کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ظاهرا پویش سفارشی از عدم توجه شما به خودش به شدت عصبانی است و حتی زبان رابط کاربری را هم با لغو شدن پویش تغییر میدهد!!!!

متاسفانه هیچ clg یا dmp با این تاریخ و ساعت در پوشه پادویش موجود نیست.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه ژولای 23, 2016 4:06 pm

در این مورد میتونم کمکی باشم؟ یا نه؟

چون هیچ clg روی سیستم موجود نیست.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه ژولای 23, 2016 6:15 pm

سلام
از روز چهارشنبه نسخه جدیدی از پادویش در حال انتشار است که از لحاظ کارایی و رفع مشکلات جزیی بهبودهایی داشته است.
فکر می‌کنم حین انجام پویش؛ پادویش شما به روز شده و ارتقا پیدا کرده است و به همین علت پویش لغو شده است (بله نباید بشه، ولی مکانیزم آپگرید فعلی موجب این مساله می‌شود)
تغییر زبان به انگلیسی نیز اثر دیگر این ارتقا است که در نسخه جدید امروز برطرف شده و از این پس دیگر رخ نخواهد داد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه ژولای 23, 2016 6:41 pm

[quote="Naficy"]سلام
از روز چهارشنبه نسخه جدیدی از پادویش در حال انتشار است که از لحاظ کارایی و رفع مشکلات جزیی بهبودهایی داشته است.
فکر می‌کنم حین انجام پویش؛ پادویش شما به روز شده و ارتقا پیدا کرده است و به همین علت پویش لغو شده است (بله نباید بشه، ولی مکانیزم آپگرید فعلی موجب این مساله می‌شود)
تغییر زبان به انگلیسی نیز اثر دیگر این ارتقا است که در نسخه جدید امروز برطرف شده و از این پس دیگر رخ نخواهد داد.[/QUOTE]

خیلی عالی است.

موفق باشید انشالا

من امروز حدود 21 مگ آپدیت دریافت کردم

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه ژولای 24, 2016 9:00 am

یادتان هست که یک مشکل کندی بعد از یک اسکن کامل روی سیستم داشتید؟ و همچنین یک مساله گاهی لغو شدن پویش‌ها (بخصوص هنگام همزمانی چند پویش)؟ در این نسخه این مسائل برطرف شده‌اند :)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه ژولای 24, 2016 9:17 am

دست شما درد نکند.

پادویش کم کم دارد همانی می شود که باید باشد.

خسته نباشید.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”