عدم ورود به سایت پادویش

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » شنبه نوامبر 07, 2015 10:52 am

بابا این چه سرورهایی دارین اینطوری می خواهین در تست های جهانی شرکت کنید و یا به خارج آنتی ویروس بفروشید ؟ چرا از ریشه این مشکل را درست نمی کنید

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » شنبه نوامبر 07, 2015 3:59 pm

:o جمعه ایران تعطیله مگه نمیدونی

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » شنبه نوامبر 07, 2015 10:53 pm

واقعا این روند نا امید کنندست
منم خیلی تلاش کردم روز جمعه 15 آبان برم توی فروم ولی نمی شد پادویش هم اپدیت نمیشد آخه این مشکل مال امروز دیروز که نیست چندین بار رخ داده چرا نمی تونین رفعش کنین؟؟؟؟؟؟
حتی ما که از طرفدارای پادویش هستیم اصلا احساس خوبی از این موضوع نداریم چه برسه به کسانی که تازه با پادویش آشنا شدن!!
چه دلیلی داره شرکتی که مدعی برقراری امنیت سیستم ها هست مدتیه جلوی خرابی سرور و سایت خودشو نمی تونه بگیره و مشکل رو رفع کنه؟؟؟؟؟؟

نمایه کاربر
omidabedi839

پست توسط omidabedi839 » یک‌شنبه نوامبر 08, 2015 9:17 pm

[quote="saeed753"]واقعا این روند نا امید کنندست
منم خیلی تلاش کردم روز جمعه 15 آبان برم توی فروم ولی نمی شد پادویش هم اپدیت نمیشد آخه این مشکل مال امروز دیروز که نیست چندین بار رخ داده چرا نمی تونین رفعش کنین؟؟؟؟؟؟
حتی ما که از طرفدارای پادویش هستیم اصلا احساس خوبی از این موضوع نداریم چه برسه به کسانی که تازه با پادویش آشنا شدن!!
چه دلیلی داره شرکتی که مدعی برقراری امنیت سیستم ها هست مدتیه جلوی خرابی سرور و سایت خودشو نمی تونه بگیره و مشکل رو رفع کنه؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
درود محصولات ایرانی اینطوری اند باید تحمل کنی

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه نوامبر 09, 2015 9:15 am

سلام
دوستان واقعا حق دارند و در این باره عذری نداریم.
متاسفانه با اینکه مساله از ریشه حل شده بود و فکر نمی‌کردیم باز رخ دهد، تغییر در یکی از سرورها موجب بازگشتن تنظیمات آن به قبل شده بود و باعث شد که با افزایش حجم ترافیک در روزهای تعطیل آخر هفته، دسترسی به سایت‌های امن‌پرداز مختل شود.
همانطور که گفتم فقط می‌توانیم از اتفاق افتاده عذرخواهی کنیم و از همراهی دوستان تشکر.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه نوامبر 09, 2015 10:17 am

[quote="Naficy"]سلام
دوستان واقعا حق دارند و در این باره عذری نداریم.
متاسفانه با اینکه مساله از ریشه حل شده بود و فکر نمی‌کردیم باز رخ دهد، تغییر در یکی از سرورها موجب بازگشتن تنظیمات آن به قبل شده بود و باعث شد که با افزایش حجم ترافیک در روزهای تعطیل آخر هفته، دسترسی به سایت‌های امن‌پرداز مختل شود.
همانطور که گفتم فقط می‌توانیم از اتفاق افتاده عذرخواهی کنیم و از همراهی دوستان تشکر.[/QUOTE]

جناب نفیسی
یک پست خصوصی برایتان ارسال کردم که نمیدانم دیدید یا نه؟

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”