کند شدن سیستم یا لپ تاپ بعد از نصب آنتی ویروس پادویش نسخه کامل

قفل شده
jaber

کند شدن سیستم یا لپ تاپ بعد از نصب آنتی ویروس پادویش نسخه کامل

پست توسط jaber » پنج‌شنبه مارس 25, 2021 3:02 pm

سلام دوستان

پادویش نسخه کامل رو که روی سیستم مشتریان نصب می کنم بعد از نصب آنتی ویروس سرعت سیستم به شدت کاهش پیدا می کند مشکل از چیست ؟

با تشکر

saman
ناظم انجمن

Re: کند شدن سیستم یا لپ تاپ بعد از نصب آنتی ویروس پادویش نسخه کامل

پست توسط saman » پنج‌شنبه مارس 25, 2021 3:24 pm

jaber نوشته شده: پنج‌شنبه مارس 25, 2021 3:02 pm سلام دوستان

پادویش نسخه کامل رو که روی سیستم مشتریان نصب می کنم بعد از نصب آنتی ویروس سرعت سیستم به شدت کاهش پیدا می کند مشکل از چیست ؟

با تشکر
سلام
به نظر من باید 1 روز به آنتی ویروس فرصت داد. طبیعتا پس از نصب اولیه هنوز کش ساخته نشده و نیاز است تا سیستم توسط آنتی ویروس شناخته شود. من قول میدهم بعد از 1 بار باز و بسته کردن نرم افزارهایی که بیشتر مورد استفاده هستند، سیستم وضعیت خیلی بهتری پیدا میکند و شاید یک اسکن سریع، بعد از تمام شدن، بتواند کمک خیلی خوبی برای افزایش کارایی سیستم باشد. پس لطفا به مشتریان خود بگویید که تقریبا 1 روز تحمل کنند تا سیستم بسیار سریع تری را تجربه کنند.

jaber

پست توسط jaber » شنبه مارس 27, 2021 3:10 am

سلام
معمولا آنتی ویروس های دیگه نیاز به مهلت و ساختن کش توسط آنتی ویروس نصب شده رو ندارند
روی چند تا سیستم مشتری که قبلا eset و kasper نصب بودن بعد از نصب ویندوز پادویش رو که نصب کردم اعتراض کردن
حالا باز هم یاد آوری بهشون می کنم

امیدوارم در نسخه های جدید پادویش این مشکل رو حل کنه

با تشکر

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه مارس 27, 2021 8:24 am

jaber نوشته شده: شنبه مارس 27, 2021 3:10 am سلام
معمولا آنتی ویروس های دیگه نیاز به مهلت و ساختن کش توسط آنتی ویروس نصب شده رو ندارند
روی چند تا سیستم مشتری که قبلا eset و kasper نصب بودن بعد از نصب ویندوز پادویش رو که نصب کردم اعتراض کردن
حالا باز هم یاد آوری بهشون می کنم

امیدوارم در نسخه های جدید پادویش این مشکل رو حل کنه

با تشکر
سلام
قطعا eset و kaspersky هم چون از قبل نصب بودن با آنتی ویروس تازه نصب شده متفاوت بنظر رسیدن. قطعا روز اول استفاده از هر آنتی ویروسی، سیستم کند تر از روز سوم و چهارم و.. هست.
به نظر من اگر آخرین نسخه ی پادویش رو نصب دارید یعنی ٢.۹.۹۹.٧٦۴۰ و روز دوم استفاده هم کندی حس میکنید، حتما با پشتیبانی پادویش 43912121 تماس بگیرید.

jaber

پست توسط jaber » شنبه مارس 27, 2021 2:50 pm

سلام
اینجوری نبوده تا الان

بنده 17 سال هست که آنتی ویروس های مختلف برای روی سیستم های مشتریانم نصب می کنم و این مورد رو ندیده بودم

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”