نه داداش گلم،دیگه حداقل بعد از حدود 18 سال PC داشتن و استفاده از نرم افزارها و آنتی ویروسهای مختلف، خیالتون راحت 3 مورد اول کاملا رعایت شده و حدود یک ماهه که از نسخه امنیت کامل دارم استفاده میکنم و تنها احتمالی که خودم میدم در رابطه با مشکل uninstall و مرخص شدن ویندوزمsaman نوشته شده: ↑شنبه مارس 24, 2018 10:38 am سلام
چون ویندوز رو دوباره نصب کردی نمیشه بررسی کرد و علت رو پیدا کرد و با توجه به اینکه میگید
باید منتظر باشیم و ببینیم این مورد فوق العاده عجیبی که شما مدام گرفتارش هستید چی هست.
دیگه تقریبا بعید میدونم هیچ مشکلی پیش بیاد اما 3 نکته به ذهنم میرسه که توجه بفرمایید
1- در زمان نصب پادویش هیچ خطایی صادر نشده باشه و روند نصب کاملا عادی به پایان رسیده باشه(با توجه به شواهدی که در گذشته اعلام کرده بودی، تصورم این هست که به دلیلی ناشناخته پادویش درست نصب نشده بوده و مثلا یه نرم افزاری که نه من میدونم نه شما، جلوی نصب درستش رو گرفته بوده)
2- لطفا حتما بعد از نصب پادویش سیستم رو ری استارت کن
3- نرم افزاز امنیتی دیگه ای در این مدت( از زمانی که با این مشکلات درگیر شده اید) روی سیستم نصب نبوده؟؟؟ حتی یک نرم افزار ساده امنیتی مثلا برای محافظت از usb یا حتی یک antimalware مثلا رایگان و مشابه اینها ....
4- مواردی که برای شما پیش میاد خیلی عجیب هست و فقط میتونم خواهش کنم الان که البته همه چیز ظاهرا ایده آل هست اما اگر باز هم اتفاقی افتاد خبر بده(من واقعا کنجکاوم علت بروز این اشکالات روی سیستم شما رو بدونم)
در پایان فقط میتونم بگم دم شما گرم که اینقدر پیگیر رفع مشکل هستی و اطلاع میدی. منم امیدوارم روزی برسه که پادویش هیچ اشکالی نداشته باشه
اینه که نسخه امنیت کامل رو (بدون اینکه این مشکل رو روی نسخه های خارجی دیده باشم) روی نسخه ی قبلی نصب کردم و خیالم راحت بود که اگر بر فرض هم ناسازگاری باشه خود نصب جدید فایلهای ناسازگار رو حذف یا کامل پاک میکنه، که علی الظاهر این اتفاق نیفتاده و بعد از یه ماه خودش رو نشون داده (البته این تحلیل در حد حدث و گمانه و عزیزان کد نویس و متخصص پادویش میتونند قطعی بفرمایند.) .
اما مشکل آپدیت که قطعیه و طبق وعده ی عزیزان قرار بود برای سال جدید آپدیت کلی میدادن که ندادن و قطعا عزیزان میدونن که آنتی ویروسی که به موقع آپدیت نشه( بنا به هر دلیلی) دیگه نمیشه روش حساب باز کرد، بخاطر همین هست که حل این مشکل برام مهمه چون سربلندی وطنم برام اهمیت داره وگرنه اینقدر پیگیر نمیشدم و اصرار برای حل زودتر این موضوع نمی کردم.
سامان جان منم از شما ممنونم که به عنوان یه ناظم در حد توان جوابها رو پاسخ میدید.
به امید جهانی شدن پادویش البته با همراهی ما و رسیدگی سریعتر عزیزان