رنگ آیکون پادویش در نوار وظیفه

mehdini

رنگ آیکون پادویش در نوار وظیفه

پست توسط mehdini » چهارشنبه فوریه 28, 2018 7:41 pm

با سلام خدمت شما سروران گرامی و تیم سازنده آنتی ویروس
موضوع : پیشنهاد
آیکون آنتی ویروس پادویش در نوار وظیفه کنار ساعت ، بی رنگ ( سیاه وسفید ) و فاقد جذابیت است
اگر رنگ تم آنتی ویروس (ترجیحا رنگ بنفش ) را به خود بگیرد جذابیت بیشتری خواهد داشت و حتی نوار وظیفه را زیباتر می کند
با تشکر

نمایه کاربر
mohammadktabriz

Re: رنگ آیکون پادویش در نوار وظیفه

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه فوریه 28, 2018 11:23 pm

مال ما که بنفش و سفیده

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه مارس 01, 2018 12:47 pm

سلام
از پیشنهاد شما متشکریم.
آیکون پادویش به رنگ سفید و بنفش است، اما در ویندوز ۸ و ۱۰ به تناسب تم این ویندوزها و آیکون‌های خود آن که رنگی نیستند، آیکون پادویش نیز به رنگ سفید است. (مشابه سایر آیکون‌های ویندوز) و فقط در صورت بروز خطر علامت قرمز رنگ روی آن ظاهر می‌شود.

313khas

پست توسط 313khas » چهارشنبه مارس 21, 2018 9:52 pm

سلام بر همه عزیزان

سال نو بر شما مبارک باشه و توأم با معنویت و پیشرفت روز افزون

جناب نفیسی متاسفانه علیرغم همکاری بنده برای ریموت گیری و قول همکاران شما برای حل مشکل call back پی در پی آنتی ویروس یعنی آپدیت کلی برای سال جدید برای حل این مشکل ایجاد شده، نتنها خبری نیست بلکه مبحث مشکل فوق را هم قفل کرده اید و بنده مجبور شدم که پیگیری مشکل مطرح شده را در این پست بنویسم ، در حال حاضر با اینکه با افتخار اقدام به خرید نسخه 3 ساله امنیت کامل کرده ام اما با حل نشدن مشکل فوق 3 روز است که مجددا درگیر این مشکل شدم و آنتی ویروس هم بروز رسانی نمی شود.
به تاخیر انداختن حل امثال این مشکلات هم از اعتبار این آنتی ویروس خوب وطنی می کاهد و هم امنیت سیستم های بکار گیرنده را کاهش می دهد و ممکن است عده ای را هم علیرغم میل باطنی شان مجبور به مهاجرت به آنتی ویروس های دیگر کند.
ببخشید که مطالب رو اینقدر رک و صریح عرض کردم
به امید توفیقات روز افزون

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه مارس 22, 2018 9:59 am

313khas نوشته شده: چهارشنبه مارس 21, 2018 9:52 pm سلام بر همه عزیزان

سال نو بر شما مبارک باشه و توأم با معنویت و پیشرفت روز افزون

جناب نفیسی متاسفانه علیرغم همکاری بنده برای ریموت گیری و قول همکاران شما برای حل مشکل call back پی در پی آنتی ویروس یعنی آپدیت کلی برای سال جدید برای حل این مشکل ایجاد شده، نتنها خبری نیست بلکه مبحث مشکل فوق را هم قفل کرده اید و بنده مجبور شدم که پیگیری مشکل مطرح شده را در این پست بنویسم ، در حال حاضر با اینکه با افتخار اقدام به خرید نسخه 3 ساله امنیت کامل کرده ام اما با حل نشدن مشکل فوق 3 روز است که مجددا درگیر این مشکل شدم و آنتی ویروس هم بروز رسانی نمی شود.
به تاخیر انداختن حل امثال این مشکلات هم از اعتبار این آنتی ویروس خوب وطنی می کاهد و هم امنیت سیستم های بکار گیرنده را کاهش می دهد و ممکن است عده ای را هم علیرغم میل باطنی شان مجبور به مهاجرت به آنتی ویروس های دیگر کند.
ببخشید که مطالب رو اینقدر رک و صریح عرض کردم
به امید توفیقات روز افزون
سلام رفیق. احتمالا خود مدیر سایت میان و پاسخ میدن اما با احتمال بسیار بالا حدس میزنم ورژن پادویش شما 2967 هست نه آخرین ورژنی که روی سایت هست یعنی 3165
من این مشکل رو در ورژن قدیمی 2967 دیده بودم.
اما تو نسخه های بعد از اون اصلا ندیدم

به هر حال دم شما گرم که پیگیری میکنید و امیدوارم مشکل شما رو حل کنن. البته اگر هیچ پاسخی نگرفتید(چون تعطیلات عید هم هست) من یه خواهشی از شما دارم که پادویش خودتون رو به 3165 ارتقا بدین(فایلش رو از سایت بگیرید و روی پادویش قبلی نصب کنید)

البته ببینیم اول پاسخی میدهند یا نه و بعد از آن این کار را انجام دهید چون ممکن است با ارتقای نسخه به پادویش جدید علت مشکل روشن نشود.

یه جا خوندم نوشته بودید که روی منوی راست کلیک گزینه ی اسکن پادویش را ندارید که این نشان میدهد پادویش به درستی نصب نشده

313khas

پست توسط 313khas » پنج‌شنبه مارس 22, 2018 9:30 pm

با عرض سلام مجدد

بعد از پیام دیروز کلاً آنتی ویروسم بعد از ۴ روز بروز نشدن مشکل پیدا کرده،یهو بسته شد تا الان هم با اینکه آیکونش فعاله اما باز نمیشه و حتی اجازه نصب مجدد هم نمیده، ورژن فعلی هم 3165 هست و در راست کلیک هم موجوده و از این بابت مشکلی ندارم.
padvish control center هم چیزی حدود 700 مگابایت رمم رو الان که دارن نگاه میکنم بدون تغییر و ثابت اشغال کرده این میزان عادیه ؟
خواهشاً تا سیستم ویروسی نشده یه فکری بکنید !

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه مارس 22, 2018 9:56 pm

نه 700 مگ اصلا طبیعی نیست.

شما به من خطایی که نمیذاره پادویش نصب مجدد بشه میگی؟

شاید بتونم کمک کنم

313khas

پست توسط 313khas » جمعه مارس 23, 2018 11:31 pm

عرض سلام مجدد

متاسفانه بعد از پیام دیشب وقتی با آناینستالر خود آنتی ویروس اومدم آنتی ویروس رو پاک کردم تقاضای ریستارت داد اون هم چه ریستارتی !
بعد از ریستارت اول و گیر کردن بر روی صفحه خطای آبی که خطا در عملیات ریستارت رو نشون میداد، 5 یا 6 بار دیگه هم به همین منوال خود بخود ریستارت شد تا در نهایت قید همه چی رو زدم(چون اصلا اجازه بالا اومدن سیستم رو نمی داد) و دوباره win 10 رو از نو نصب کردم و چقدر توی درد سر افتادم هم از جهت پاک شدن یه سری از برنامه ها و هم از جهت اتلاف وقت!
حالا دوباره اومدیم امنیت کامل رو نصب کردیم، فعلا که به روال عادی کار می کنه تا بعد دوباره چی بشه خدا می دونه،امیدوارم عزیزان مجری کار این اشکالات رو جدی بگیرن که باعث سرخوردگی کاربران نشود.
موفق باشید

313khas

پست توسط 313khas » جمعه مارس 23, 2018 11:38 pm

saman نوشته شده: پنج‌شنبه مارس 22, 2018 9:56 pm نه 700 مگ اصلا طبیعی نیست.

شما به من خطایی که نمیذاره پادویش نصب مجدد بشه میگی؟

شاید بتونم کمک کنم
سلام

علیرغم اینکه نوار وظیفه آنتی ویروس رو فعال نشون میداد اما با دو بار کلیک روی اون برنامه رو باز نمی کرد و برای اطمینان به پوشه اصلی رفتم و از اونجا هم اجرا کردم اما نه صفحه برنامه بار گذاری میشد و نه پیغامی میداد و حتی برنامه رو end task هم نمیشد کرد ، خلاصه شد آنچه که نباید میشد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه مارس 24, 2018 10:38 am

313khas نوشته شده: جمعه مارس 23, 2018 11:31 pm عرض سلام مجدد

متاسفانه بعد از پیام دیشب وقتی با آناینستالر خود آنتی ویروس اومدم آنتی ویروس رو پاک کردم تقاضای ریستارت داد اون هم چه ریستارتی !
بعد از ریستارت اول و گیر کردن بر روی صفحه خطای آبی که خطا در عملیات ریستارت رو نشون میداد، 5 یا 6 بار دیگه هم به همین منوال خود بخود ریستارت شد تا در نهایت قید همه چی رو زدم(چون اصلا اجازه بالا اومدن سیستم رو نمی داد) و دوباره win 10 رو از نو نصب کردم و چقدر توی درد سر افتادم هم از جهت پاک شدن یه سری از برنامه ها و هم از جهت اتلاف وقت!
حالا دوباره اومدیم امنیت کامل رو نصب کردیم، فعلا که به روال عادی کار می کنه تا بعد دوباره چی بشه خدا می دونه،امیدوارم عزیزان مجری کار این اشکالات رو جدی بگیرن که باعث سرخوردگی کاربران نشود.
موفق باشید
سلام

چون ویندوز رو دوباره نصب کردی نمیشه بررسی کرد و علت رو پیدا کرد و با توجه به اینکه میگید
حالا دوباره اومدیم امنیت کامل رو نصب کردیم، فعلا که به روال عادی کار می کنه
باید منتظر باشیم و ببینیم این مورد فوق العاده عجیبی که شما مدام گرفتارش هستید چی هست.

دیگه تقریبا بعید میدونم هیچ مشکلی پیش بیاد اما 3 نکته به ذهنم میرسه که توجه بفرمایید

1- در زمان نصب پادویش هیچ خطایی صادر نشده باشه و روند نصب کاملا عادی به پایان رسیده باشه(با توجه به شواهدی که در گذشته اعلام کرده بودی، تصورم این هست که به دلیلی ناشناخته پادویش درست نصب نشده بوده و مثلا یه نرم افزاری که نه من میدونم نه شما، جلوی نصب درستش رو گرفته بوده)

2- لطفا حتما بعد از نصب پادویش سیستم رو ری استارت کن

3- نرم افزاز امنیتی دیگه ای در این مدت( از زمانی که با این مشکلات درگیر شده اید) روی سیستم نصب نبوده؟؟؟ حتی یک نرم افزار ساده امنیتی مثلا برای محافظت از usb یا حتی یک antimalware مثلا رایگان و مشابه اینها ....

4- مواردی که برای شما پیش میاد خیلی عجیب هست و فقط میتونم خواهش کنم الان که البته همه چیز ظاهرا ایده آل هست اما اگر باز هم اتفاقی افتاد خبر بده(من واقعا کنجکاوم علت بروز این اشکالات روی سیستم شما رو بدونم)

در پایان فقط میتونم بگم دم شما گرم که اینقدر پیگیر رفع مشکل هستی و اطلاع میدی. منم امیدوارم روزی برسه که پادویش هیچ اشکالی نداشته باشه

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”