مقایسه پادویش با کسپرسکی

قفل شده
I_am_Razavi

مقایسه پادویش با کسپرسکی

پست توسط I_am_Razavi » پنج‌شنبه فوریه 22, 2018 11:11 pm

مقایسه آنتی ویروس کسپرسکی با پادویش توسط شرکت کسپرسکی
این سند فکر میکنم پاسخ خیلی از خودباوری های کاذب برخی دوستان رو داده.

دانلود از لینک زیر

https://www.sendspace.com/file/5ugrj9

saman
ناظم انجمن

Re: مقایسه پادویش با کسپرسکی

پست توسط saman » جمعه فوریه 23, 2018 12:06 am

I_am_Razavi نوشته شده: پنج‌شنبه فوریه 22, 2018 11:11 pm مقایسه آنتی ویروس کسپرسکی با پادویش توسط شرکت کسپرسکی

دانلود از لینک زیر

خودباوری های شما هم چندان غیر کاذب نبوده!!!

گفتید فایلی دارید که پادویش را از کار میاندازد اما فعلا که فرار کردید و در فروم دیگری گفتید هر وقت صلاح بدانم!!!!! منتشر میکنم.

آن دفعه هم که نشان دادم فایل شما هیچ تاثیری روی پادویش ندارد گفتید باید در نسخه های قدیمی پادویش!!! تست میشده!!!!

بالاخره آن فایل را چه زمانی صلاح میدانید!!!! منتشر کنید که حداقل یک حرف شما درست از آب در بیاید؟؟؟؟

I_am_Razavi

پست توسط I_am_Razavi » جمعه فوریه 23, 2018 3:18 am

1.فایل پادویش رو از کار مینداخت که توسط امن پرداز نسخه پچ شده ارائه شد
2.اینکه شما اشتباه فایل رو روی پادویشی که هدف نبوده اجرا کردی برمیگرده به دقت شما !
3.حرف من درست از آب در اومده ، شما بفرمائید چقدر از امن پرداز دریافت میکنید تا شانتاژ خبری کنین ؟!
5.حذف صورت مساله کار جالبی نیست !!! یوجین از پادویش وحشت نکرده بلکه با این سند اون رو با خاک یکسان کرده !

خوش باشید :)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه فوریه 23, 2018 9:15 am

I_am_Razavi نوشته شده: جمعه فوریه 23, 2018 3:18 am 1.فایل پادویش رو از کار مینداخت که توسط امن پرداز نسخه پچ شده ارائه شد
2.اینکه شما اشتباه فایل رو روی پادویشی که هدف نبوده اجرا کردی برمیگرده به دقت شما !
3.حرف من درست از آب در اومده ، شما بفرمائید چقدر از امن پرداز دریافت میکنید تا شانتاژ خبری کنین ؟!
5.حذف صورت مساله کار جالبی نیست !!! یوجین از پادویش وحشت نکرده بلکه با این سند اون رو با خاک یکسان کرده !

خوش باشید :)
1- خب پس اعتراف می کنید که مشکل توسط امن پرداز در نسخه جدیدش حل شده

2- شما فایل را انتشار عمومی کردید(کاری که من موافقش نیستم آن هم برای یک هم وطن که باید کمک کند نه ضربه بزند) و همه دیدیدم که روی 3165 مشکلی نبود و دیگر به نسخه های قبلی دسترسی نبود که ادعای شما برای کاربران به اثبات برسد و البته اگر هم بوده که مشکل حل شده. شما خودتان بهتر میدانید.

3- تکلیف من با امن پرداز مشخص است. 5 سال است از آنتی ویروس سمنانی شید بگیرید تا پادویش تهرانی را بدون دریافت 1 ریال تبلیغ کردم(از فروم شید اگر هنوز موجود بود میتوانید این مسئله را ببینید تا مشخص شود که چه کسی برای پول می جنگد و چه کسی برای اشتغال جوانان کشورش؟)

4- صورت مسئله را شما پاک میکنید که شمشیر را از رو بسته اید و مدام با گفتن جملاتی چون برادر نفیسی!(لودگی از روی سوء برداشت) و نمیدانم چرا هر چه میشود به استکبار جهانی و آمریکا و اسراییل ربط داده میشود و غیره....(جالب است هیچ کس چنین چیزهایی به شما نگفته و اینها پرورش یافته ذهن شماست که امن پردازی ها مشتی عقب افتاده پر ریش و پشم هستند(در دید شما) و شما یک بچه ی امروزی در قلب لس آنجلس!!!!!!!!!!!!! در حال گذاشتن موزیک جنگ ستارگان روی ویدیوی تشخیص کمتر پادویش در برابر eset)

دست بردارید. یک بار هم که شده باور کنید میتوان به جای درخواست باج از هم وطنتان به پیشرفتش کمک کنید. وگرنه بیرون کشیدن هسته پادویش برابر با بیرون کشیدن هسته ی زردآلود خواهد بود و نه بیشتر.

5- از استعداد خود برای باج گیری از emsisoft و kaspersky و eset استفاده نکنید. از استعدادتان برای کمک به همان هایی استفاده کنید که اگر پادویش به جایی نرسد و 120 جوان بیکار شوند باید کنار خیابان آدامس بادکنکی بفروشند.
بله. اجداد همین روس ها هم مجلس ما را به توپ بستند اما برعکس شما این را من با لذت و همراه با نفرتی از محصول ایرانی نمی گویم.
انتظار من این است که شما و امثال شما جلوی دومین به توپ بسته شدن را بگیرند نه برای توپ هایشان فرش قرمز پهن کنند.

امیدوارم این پیغام من آنقدر دیر به شما نرسد که دیگر کار از کار گذشته باشد.

باج را همیشه میتوان گرفت ولی همیشه سن و سال انسان برای کمک به کشورش مناسب(جوان و پر انرژی) نخواهد بود.

امیدوارم متفاوت شوید(آرزو میکنم)

نمایه کاربر
par30net

پست توسط par30net » جمعه فوریه 23, 2018 10:45 am

کسپر بجای مقایسه خودش با پادویش خودشو چرا با بزرگای این صنعت مقایسه نمیکنه :D سیمنتک ، سوفوس، ترند مایکرو . حق داره جایگاهش همینه وقتی نمیتونه یه مشکل تو محصولشو تا چند ماه پچ کنه :))

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه فوریه 23, 2018 11:20 am

par30net نوشته شده: جمعه فوریه 23, 2018 10:45 am کسپر بجای مقایسه خودش با پادویش خودشو چرا با بزرگای این صنعت مقایسه نمیکنه :D سیمنتک ، سوفوس، ترند مایکرو . حق داره جایگاهش همینه وقتی نمیتونه یه مشکل تو محصولشو تا چند ماه پچ کنه :))
البته جناب صفری توجه بفرمایید که هنوز معلوم نیست این فایل واقعا مربوط به کسپرسکی باشد و معلوم نیست از کجا آمده و به کسپرسکی نسبت داده شده.

نمایه کاربر
par30net

پست توسط par30net » جمعه فوریه 23, 2018 4:05 pm

saman نوشته شده: جمعه فوریه 23, 2018 11:20 am البته جناب صفری توجه بفرمایید که هنوز معلوم نیست این فایل واقعا مربوط به کسپرسکی باشد و معلوم نیست از کجا آمده و به کسپرسکی نسبت داده شده.
:-\ صفری کیه؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه فوریه 23, 2018 4:09 pm

par30net نوشته شده: جمعه فوریه 23, 2018 4:05 pm :-\ صفری کیه؟
مهندس جان ما دیگه جمله ی سیمنتک -سوفوس -ترندمایکروی شما رو حفظ شدیم!!! آخه به مطالبی که شما مینویسید علاقه داریم و خبر مربوط به کسپرسکی هم از مطالبی که شما قرار میدید خوندیم.

دیگه مدت هاست داریم مطالب شما رو میخونیم میخواین اسم شما رو ندونیم؟

;)

به هر حال اگر مهندس صفری عزیز نیستید من از شما عذرخواهی میکنم.

;;)

rasoul74

پست توسط rasoul74 » جمعه فوریه 23, 2018 10:00 pm

I_am_Razavi نوشته شده: پنج‌شنبه فوریه 22, 2018 11:11 pm مقایسه آنتی ویروس کسپرسکی با پادویش توسط شرکت کسپرسکی

دانلود از لینک زیر

این فایل کلا فیکه و حتی وجود خارجی نداره هیچ وقت یه شرکت خارجی حالا هر انتی ویروسی باشه نمیاد با یه برند ناشناس خودشو مقایسه کنه ومعلومه دستکاری شده مورد دوم که حتی به یه کارشناس امنیت هم نشون بدین خندش میگیره چون هیچ جایی نسخه سازمانی رو نمیاد با نسخه خانگی مقایسه کنه دوست عزیز واگه این فایل وجود داره که احتمال صفر هست از خود سرور رسمی کسپر قرار بدین

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”