بدلیل سوختن هارد سیستم قبلی نمی توانم مجوز استفاده از ضد ویروس رو غیر فعال کنم

قفل شده
raha12

بدلیل سوختن هارد سیستم قبلی نمی توانم مجوز استفاده از ضد ویروس رو غیر فعال کنم

پست توسط raha12 » جمعه مارس 24, 2017 12:16 pm

با سلام - من ضد ویروس رو خریداری قبلا خریداری کرده ام ولی بدلیل سوختن هارد سیستم قبلی نمی توانم مجوز استفاده از ضد ویروس رو غیر فعال کنم . هم اکنون برای فعال سازی ضد ویروس پیغام استفاده یکبار از شماره سریال داده می شود . چطور می توانم با شماره سریالی که دارم فعال سازی انجام دهم . با تشکر

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه مارس 24, 2017 1:18 pm

[quote="raha12"]با سلام - من ضد ویروس رو خریداری قبلا خریداری کرده ام ولی بدلیل سوختن هارد سیستم قبلی نمی توانم مجوز استفاده از ضد ویروس رو غیر فعال کنم . هم اکنون برای فعال سازی ضد ویروس پیغام استفاده یکبار از شماره سریال داده می شود . چطور می توانم با شماره سریالی که دارم فعال سازی انجام دهم . با تشکر[/QUOTE]

سلام
فکر کنم باید تاپیک جدید میساختی برای این سوال تا مسئولای سایت ببینن. اما من یه راه حل دارم.

اینترنتی خرید کرده بودی؟

اگر اینترنتی خریده بودی یه راه بلدم شاید جواب بده.

اگر این راه جواب نداد باید به پشتیبانی زنگ بزنی

حالا این راهی که میگم تست کن(اگر اینترنتی خرید کردی)

1- وقتی میخواستی اینترنتی سریال فعال سازی بخری ، داخل سایت یه ایمیل معرفی کردی درسته؟

2-با اون ایمیل و رمزی که ثبت نام کرده بودی از بالا سمت چپ سایت، ورود کن به سایت.

3-وقتی ورود کردی، اون بالا سمت چپ سایت، از لغت ورود تبدیل میشه به خوش آمدید!!!!

4- روی علامت فلش کنار خوش آمدید کلیک کن و از منوی باز شده، محصولات ثبت شده رو انتخاب کن

5- حالا اگر تو صفحه جدید، میتونی لایسنسی که خریده بودی ببینی، میتونی با زدن جزییات وارد صفحه جدیدی بشی که گزینه ی غیر فعال سازی داره کنار سریال نامبر

6- احتمالا با زدن غیر فعال سازی میتونی به راحتی دوباره از این سریال نامبر روی سیستمت استفاده کنی و دوباره فعالش کنی

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”