یک سوال در مورد مجوزها

قفل شده
saman
ناظم انجمن

یک سوال در مورد مجوزها

پست توسط saman » یک‌شنبه ژولای 24, 2016 12:45 am

سلام
ببخشید آیا ممکن هست که آپدیت درایورهای یک سیستم باعث لغو مجوز فعالسازی پادویش شود؟

این سوال از این جهت برایم مطرح شد که تجربیاتی در چند روز اخیر داشتم و کنجکاو شدم بپرسم آیا این(بروزرسانی درایورها) میتواند دلیلی برای از کار افتادن لایسنس باشد یا خیر؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه ژولای 24, 2016 8:29 am

سلام
غیرممکن نیست، ولی خیلی خیلی دور از ذهنه که آپدیت درایور باعث چنین مساله‌ای بشود و تا حالا هم چنین موردی ندیده‌ایم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه ژولای 24, 2016 9:18 am

سلام

شاید بهتر بود پرسش را اینگونه بیان میکردم که پادویش در زمانی نصب شده که بعضی درایورها حتی شناسایی نشده اند و بعد از نصب پادویش، آن درایورها نصب می شوند و احتمالا باعث از کار افتاده مجوز

به هر حال ممنون از پاسخ شما

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه ژولای 25, 2016 9:47 am

سلام
به نظرم بیشترین احتمال مربوط به درایور مربوط به مادربورد یا سی‌پی‌یو است که چنین حالتی پیش بیاورد. هرچند این هم احتمال کمی دارد.
موفق باشید

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه ژولای 25, 2016 10:11 am

[quote="Naficy"]سلام
به نظرم بیشترین احتمال مربوط به درایور مربوط به مادربورد یا سی‌پی‌یو است که چنین حالتی پیش بیاورد. هرچند این هم احتمال کمی دارد.
موفق باشید[/QUOTE]

فکر میکنم روی سیستمی که دو روز درگیر مجوزش بودم و در نهایت به کله پوکم !! رسید که یکبار لغو مجوز و دوباره فعالش کنم ، آپدیتی توسط نرم افزار iobit driver booster برای سی پی یو دریافت کردم(چون درایورهای متعددی آپدیت شده و حتی بعضی هایشان بعد از نصب پادویش هم هنوز شناسایی نشده بودند)

اگر همچین مشکلی وجود داشتته باشد کسانی که بعد از نصب ویندوز و پیش از نصب بعضی درایورهای پیدا نشده ، پادویش را نصب کنند و بعد بخواهند تازه درایورها را پیدا کنند ممکن است با این مشکل روبرو شوند.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه ژولای 25, 2016 6:07 pm

سلام
بله؛ البته تا کنون چنین گزارشی نداشته بودیم و این اولین مورد است که البته ابعادش صد در صد قطعی نیست و ممکن است مساله دیگری بوده باشد.
برای اطمینان باید یکبار چنین سیستمی را داشت و تست کرد؛ یا اینکه تا دفعه دیگری که اتفاق بیفتد مترصد باشیم.
متشکرم

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”