دومین لغو پویش در چند روز اخیر

قفل شده
saman
ناظم انجمن

دومین لغو پویش در چند روز اخیر

پست توسط saman » یک‌شنبه ژوئن 26, 2016 10:41 am

سلام

دوباره لغو پویش و ساخته شدن یک فایل clg در همان لحظه اتفاق

فکر میکنم برای اولین بار بود که پویش برنامه های در حال اجرا روی سیستمی که جدیدا پادویش ریخته شده رخ داد

این را هم بگویم که دومین پویش کامل بعد از رخداد قبلی(لغو پویش قبلی که در فروم اطلاعاتش هست) بدون هیچ مشکلی به پایان رسیده بود

این به نظر قطعی میرسد که پادویش در اولین پویش ها(حالا با هر مدلی باشد کامل و سریع و فایل های در حال اجرا و غیره) با مشکل مواجه است.

خوشبختانه اولین پویش روت کیت بدون مشکل به پایان رسید.

این هم فایل مربوط به لغو پویش برنامه های در حال اجرا

http://s6.picofile.com/file/8257459492/ ... 9.clg.html

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه ژوئن 26, 2016 11:13 am

مگه میشه؟ مگه داریم یه همچین چیزی که دومین پویش برنامه های در حال اجرا هم با شکست مواجه شد و لغو شد(دومین بار پشت سر هم)

این هم clg ساخته شده

http://s7.picofile.com/file/8257463468/ ... 9.clg.html

در ابتدای اسکن بود که پس از پویش چندین فایل ناگهان لوگوی ابتدایی پادویش نمایان شد(پادویش ریست شد) و پویش هم در پی آن رخداد، لغو

کنجکاو شدم ببینم در محافظت مستمر چه خبر است که دیدم پادویش خودش دارد پوشه distribution و زیر پوشه download را اسکن میکند
فایل ضمیمه mohafezat.jpg دیگر موجود نیست
--- ویرایش شده ---

خبر خوب خبر خوب

بالاخره برای سومین بار اجرای پویش فایل های در حال اجرا این پویش به پایان رسید بدون مشکل !!!!
پیوست ها
mohafezat.jpg

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه ژوئن 26, 2016 11:26 am

ای ویندوز 10 شیطون. داشت آپدیت میگرفت که svchost پادویش رو معطل خودش کرده بود؟ چون الان دیدم پیغام اومد ویندوز 10 گل شما! آماده آپدیته

اما واقعا پویش خودکار درون پادویش روی فایل های مربوط به پروسه svchost باعث اختلال در پویش دستی میشه؟

این پادویش شما اگر بخواد هرجایی ویندوز 10 میره اینم دنبالش برای محافظت بره که کار خرابه!!!

--- ویرایش شده ---

خبر خوب خبر خوب

چهارمین پویش برنامه های در حال اجزا با موفقیت پایان یافت

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه ژوئن 28, 2016 3:17 pm

نگفتید که علت مشکل پیدا شد یا نه

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه ژوئن 29, 2016 10:12 am

سلام
فایل شما را بررسی کردم.
حقیقتش این کرشی که شما با آن برخورد داشتید کمی قدیمی است و گاه گاه رخ می‌داده و تاکنون دم به تله نداده است و علت ریشه‌ای آن مشخص نشده است.
این کرش زمانی رخ می‌دهد که در حین پویش یک فایل تاخیر بسیار زیادی در سیستم رخ دهد. مشکل هم اینجاست که این میزان تاخیر در پویش یک فایل نزدیک به غیرممکن است و نباید به هیچ عنوان در سیستم اتفاق بیفتد و به همین خاطر هم تاکنون توجه کافی به حل آن نشده بود.
اما چند ایده به ذهنم رسیده است که علت مساله را بشود بالاخره مشخص و برطرف کرد که فعلا مشغول کار روی آنها هستیم. (خلاصه یه مقدار مشکل بدقلقیه، ولی فکر کنم قلقش انشالله در اومده باشه :) )

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه ژوئن 29, 2016 12:24 pm

خب، خبر خوب اینکه علت ریشه‌ای مساله هم پیدا شد و مشغول رفع هستیم :)
(مساله مربوط به یک همزمانی خاص و نادر در تعداد پویش‌هایی است که همزمان و در یک لحظه به موتور ضدویروس می‌رسند)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه ژوئن 29, 2016 12:56 pm

ممنون. بسیار خوشحال کننده بود برای من

هرچند من اصلا از مسائل فنی کامپیوتر سر در نمی آورم همانطور که در تصویر ارسالی از دسکتاپ در پست های قبلی آوردم، شک کرده بودم که هم زمانی اسکن پادویش روی فایلهای دسترسی مثلا پردازه ی svchost ممکن است باعث تداخل شود. همیشه این را گردن ضعیف بودن سیستمم می انداختم اما وقتی روی کامپیوتری کمی قوی تر هم این مسئله را دیدم، عذابم میداد که این مشکل حل نشده باقی مانده است.

فقط یک تفاوت در آنتی ویروس های خارجی با پادویش بنظر می آید و آن هم اینکه جدیدا آنتی ویروس های خارجی وقتی بدافزاری را یافتند(قطعی) شروع به اسکن مناطقی خاص از سیستم و فایل های مهم میکنند ولی انگار پادویش حتی وقتی مسئله مشکوکی وجود دارد هم یک پویش داخلی روی بعضی از فایل ها دارد که شاید علت این اختلال باشد( نمیدانم اینکه گفتم صحیح است یا خیر)
شاید هم ویندوز 10 این رفتار را دارد و پادویش به شدت دنباله روی از رفتار ویندوز 10 که ای کاش میشد پادویش در جاهایی که خطر امنیتی نیست یا کمتر است اصلا دنباله روی از سیستم عامل نداشته باشد که دیسک بیش از حد درگیر شود.

به هر حال همین که گفتید ریشه ی مسئله پیدا شده یک خاصیت مهم دارد!!!!

دیگر از شر من و گزارش این مشکل خلاص میشوید!!!

از این به بعد هم اگر دیدید گزارش پی در پی من شما را خسته کرده، بگویید علت مشکل پیدا شد!!! تا از شر من خلاص شوید!

البته خوشبختانه اینبار ماه رمضان است و احتمال دروغ گویی (شوخی میکنم ها!!!) کارمندان پادویش در سطح بسیار پایینی قرار دارد!!! و من میتوانم با اطمینان بخاطر پیدا شدن علت این مشکل خوشحال باشم! ;)

علت پافشاری من هم فقط و فقط این است که آنتی ویروس محصولی است که لحظات اولیه نصب آن روی سیستم و کارایی و رفتار آن در آن لحظات اولیه بسیار در مشتری پسند بودن آن موثر است لحظاتی که در آن دیسک متاسفانه درگیر است و احتمال این رخدادها بیشتر

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه ژوئن 29, 2016 2:33 pm

سلام
بله، ما هم ابتدا احساس می‌کردیم این مساله یک مساله نادر و مختص سیستم‌های بسیار کند است و به همین علت و به علت بدقلق بودن، در اولویت رفع قرار نگرفته بود.
اما همزمان با گزارش شما، چندجای دیگر هم این مساله را روی سیستم‌های سریع مشاهده کردیم و باعث شد مجددا در صدر اولویت‌ها قرار بگیرد که خوشبختانه این بار خدا هم کمک کرد و علت مساله بسیار سریعتر از چیزی که انتظار داشتیم مشخص شد.
عملکرد خوب پادویش از ابتدای نصب و تاثیرگذاری مثبت روی نظر کاربر، اولویت اول و در صدر تمام فعالیت‌های امسال ما در پادویش است.
خبر خوب دیگر هم اینکه به زودی نسخه جدید پادویش با بهبودهای کارایی (که تست عمومی محدود آن شروع شده بود) منتشر می‌شود. ضدرمز هم الآن در آخرین مراحل تست خود به سر می‌برد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه ژوئن 29, 2016 3:35 pm

[quote] خبر خوب دیگر هم اینکه به زودی نسخه جدید پادویش با بهبودهای کارایی (که تست عمومی محدود آن شروع شده بود) منتشر می‌شود. ضدرمز هم الآن در آخرین مراحل تست خود به سر می‌برد. [/QUOTE]

بله من واقعا از نسخه جدید لذت بردم. واقعا با از بین رفتن داستان بال بال زدن و هر تدبیر دیگری که اندیشیده اید و من نمیدانم ، انگار اصلا پادویش، آنتی ویروس دیگری شده است.

خسته نباشید میگم به شما و همکاران شما

واقعا نسخه های اولیه پادویش را در کنار این نسخه ای (بتا) که تست عمومی اش شروع شده ، بگذارید و مقایسه کنید میبینید که حقیقتا یک پیروزی بزرگ است.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”