مشکلات با انتی ویروس پادویش و درخواست رفع انها

قفل شده
puya parvin

مشکلات با انتی ویروس پادویش و درخواست رفع انها

پست توسط puya parvin » سه‌شنبه می 31, 2016 2:47 pm

با سلام خدمت عزیزان محترم

خیلی خوشحالم که انتی ویروس بومی بدون دخالت انتی ویروس های خارجی ساختین و انشالله موفقیت کامل رو کسب کنید

بنده قبلا از شید استفاده میکردم فقط به خاطر سبک بودن
متاسفانه خیلی شنیدم که موتور ها و اپدیت هاش taghalobie

شغل بنده تعمیرات موبایل میباشد که بیش از 10 ساعت یکسره در حال کار با سیستم ها هستم و حداقل 5 گیگ در روز فایل دانلود میکنم

خیلی از انتی ویروس های خارجی هم استفاده کردم مخصوصا ایست ولی بدلیل سنگین بودن حذف میکرم

قصد من فقط و فقط همکاری و کمک کردن به این نرم افزار هست و برطرف کردن باگ های انتی ویروس پادویش میباشد.

--- ویرایش شده ---

همونطور که در عکس زیر میبینید بعد از اسکن کامل سیستم که بیش از 800 گیگ اطلاعات در عرض کمتر از 30 دقیقه! تمام شد
3 تا تهدید پیدا شده که برای فعال سازی کرک هست که با زدن دکمه پاکسازی نوشت پاکسازی ناموفق!!!
مشکل کجاست؟

[IMG]http://uupload.ir/files/8y3m_capture.png[/IMG]

و یه سوال دیگه اشا میتونم این انتی ویروس رو با خیال راحت جایگذین انتی ویروس های مثل ایست و نظیر کنم؟

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » چهارشنبه ژوئن 01, 2016 12:35 am

سلام
اولا اینکه پادویش واقعا خوب و قابل اعتماده و امنیت رایانه رو تضمین میکنه فقط یکم سنگین تره که انشاءالله رفع میشه
و دوم اینکه اکثر آنتی ویروس ها به کرک های نرم افزار ها و پچ ها گیر میدن ولی قابل پاکسازی نیست فقط می تونی حذفشون کنی که چون نیاز می شن آدم بی خیال بشه و ندید بگیره بهتره
سوما اینکه کسایی مثل شما که اینجور شغل ها دارید (زیاد با کامپیوتر و فلش های مختلف کار می کنید) اگه پادویش داشته باشین کمک زیادی به توسعه اون می کنید چون با تعداد زیادی فلش و حجم اطلاعات زیادی در روز سر و کار دارین مسلما درصد اینکه ویروس های جدید سریع تر به پستتون بخورند زیاده

منم مثل شما یه کاربر پادویش هستم که قبل از پادویش چندین سال نود32 نصب داشتم و ازش راضی هم بودم ولی وقتی فهمیدم آنتی ویروس ایرانی هم هست ( شید) رفتم توی سایتش تا ببینم چجور محصولی هست و نظرات کاربرا رو در موردش بخونم که دیدم خیلی راضی نبودند و حتی با پشتیبانشون درگیری لفظی پیدا کرده بودن (یکیش همین آقا سامان) و از همونجا فهمیدم آنتی ویروسی به اسم پادویش هم هست که البته بازم از پست های آقا سامان متوجه شدم ( که این واقعا از کمبود های پادویش هست که من تابحال حتی اسمش رو نشنیده بودم ولی شید رو چند بار هم دیده بودم توی نمایشگاه های کامپیوتری شهرمون و هم توی اخبار و تلویزیون و مجلات کامپیوتری) خلاصه وقتی اومدم درباره پادویش تحقیق کنم دیدم واقعا پشتیبانی عالی دارند و بسرعت پیشرفت کردن و کاربر ها هم راضی تر بودن و حالا حدود یه سال هست که روی هر دو سیستمم پادویش نصب کردم
خلاصه همینکه به محصول ایرانی اهمیت میدین و می خواین پیشرفت کنه معلوم میشه آدم مسئولی نصبت به کشورتون هستین و به عبارتی فکر ژاپنی دارین بهتون تبریک میگم

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه ژوئن 01, 2016 9:14 am

[quote] پشتیبانشون درگیری لفظی پیدا کرده بودن (یکیش همین آقا سامان)[/QUOTE]

سلام

من را با فرد دیگری اشتباه گرفتید.

من هیچ وقت درگیری لفظی!! با پشتیبان های شید پیدا نکردم.

--- ویرایش شده ---

[quote="puya parvin"]با سلام خدمت عزیزان محترم

خیلی خوشحالم که انتی ویروس بومی بدون دخالت انتی ویروس های خارجی ساختین و انشالله موفقیت کامل رو کسب کنید

شغل بنده تعمیرات موبایل میباشد که بیش از 10 ساعت یکسره در حال کار با سیستم ها هستم و حداقل 5 گیگ در روز فایل دانلود میکنم

خیلی از انتی ویروس های خارجی هم استفاده کردم مخصوصا ایست ولی بدلیل سنگین بودن حذف میکرم

قصد من فقط و فقط همکاری و کمک کردن به این نرم افزار هست و برطرف کردن باگ های انتی ویروس پادویش میباشد.

--- ویرایش شده ---

همونطور که در عکس زیر میبینید بعد از اسکن کامل سیستم که بیش از 800 گیگ اطلاعات در عرض کمتر از 30 دقیقه! تمام شد
3 تا تهدید پیدا شده که برای فعال سازی کرک هست که با زدن دکمه پاکسازی نوشت پاکسازی ناموفق!!!
مشکل کجاست؟

و یه سوال دیگه اشا میتونم این انتی ویروس رو با خیال راحت جایگذین انتی ویروس های مثل ایست و نظیر کنم؟
[/QUOTE]

سلام

من پشتیبانی پادویش نیستم اما شما با آن فلش رو به پایین در بخش بنفش رنگ (الان روی پاکسازی همه هست) در تصویر میتوانید گزینه پاکسازی در هنگام بوت سیستم رو انتخاب کنید و به راحتی از شر این فایل ها خلاص شوید

[quote]و یه سوال دیگه اشا میتونم این انتی ویروس رو با خیال راحت جایگذین انتی ویروس های مثل ایست و نظیر کنم؟[/QUOTE]

بله حتما همینطور است. البته اگر از نسخه امنیت پیشرفته استفاده کنید. (بعد از 2 روز استفاده آرام آرام سبک و سبک تر کار خواهد کرد و فقط 2 روز اول در اجرای اول هر نرم افزار شاید کمی کند بنظر آید اما بعد از آن بسیار سبک میشود.)

البته از اطلاعاتی که دادید مشخص است کامپیتر قوی و بروزی دارید(احتمالا) و در اینصورت قطعا مشکلی از نظر سبکی هم با نسخه امنیت پیشرفته نخواهید داشت.

davarian
کارشناس بدافزار

پست توسط davarian » چهارشنبه ژوئن 01, 2016 11:41 am

[quote="puya parvin"]با سلام خدمت عزیزان محترم

--- ویرایش شده ---

مشکل کجاست؟

[/QUOTE]

سلام

تهدیدات شما بررسی شدند و خطای FalsePositive رخ داده بود که برطرف شد .
در مورد این فایل ها دیگر تهدیدی وجود نخواهد داشت .

بازخورد مشتریان به سازندگان پادویش این اطمینان را داده است که دارای محصولی قابل اطمینان هستند و همیشه در تلاشند که جواب اعتماد مشتریان را به نحو احسن پاسخ دهند .

با تشکر از حمایت و اعتماد شما به محصول صد در صد ایرانی

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”