مشکل هنوز ادامه دارد

قفل شده
saman
ناظم انجمن

مشکل هنوز ادامه دارد

پست توسط saman » سه‌شنبه مارس 15, 2016 12:00 am

محافظت مستمر پادویش روشن است اما ویندوز دفندر با نهایت پر رویی!!! خاموش نیست و قبل از پادویش فایل مشکوک را شناسایی کرده و اجازه شناسایی به پادویش نمی دهد.

مگر نباید با روشن بودن محافظ پادویش، ویندوز دفندر خاموش باشد و فعالیت نکند؟ پس چرا اینطور نیست؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه مارس 15, 2016 12:47 am

[quote]سلام
هنگامیکه محافظت مستمر پادویش (گارد) روشن است، Windows Defender به صورت خودکار خاموش خواهد بود.
این معماری از ویندوز ۱۰ توسط میکروسافت پی گرفته شده و راه مناسبی برای تغییرش نیست، و بلکه روش بدی هم نیست و بهتر است دست نزنید.

فکر کنم شرایطی که شما تداخل دیده بودید مربوط به زمانی بود که محافظت مستمر را خاموش کردید و خواستید پویش و پاکسازی کنید و ویندوز دیفندر ویروس را تشخیص داده بود.[/QUOTE]

[quote]هنگامیکه محافظت مستمر پادویش (گارد) روشن است، Windows Defender به صورت خودکار خاموش خواهد بود.[/QUOTE]

متاسفانه اینطور نیست. و پادویش روی سیستم من موجودی بلااستفاده است!!! مگر زمانی که فایلی را پادویش بشناسد اما ویندوز دفندر نشناسد!!!!

ویندوز دفندر و محافظت پادویش روشن هستند(هردو) اما ویندوز دفندر هرگز به پادویش اجازه نمیدهد که بدافزار را شناسایی کند(بدافزاری که اطمینان دارم پادویش می شناسد) و در نتیجه پادویش اصلا عکس العملی نشان نمیدهد.
در آنتی ویروس دهای دیگر اینطور نیست.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه مارس 15, 2016 1:25 am

این هم سند ادعای من که معتقد هستم حتی با روشن بودن محافظ پادویش هم ویندوز دفندر اجازه هیچ حرکتی به پادویش نمیدهد

فایل فشرده رمز ندارد

http://uplod.ir/t1rilhj73m6y/Rec_002.zip.htm

تازه ضبط تصاویر را قطع کردم وگرنه پیغام های ویندوز دفندر ادامه داشت و تمام فایل ها را گرفت و اجازه نداد پادویش حتی یکی از آنها را شناسایی کند.

جالب اینجاست همه این فایل های تست شده توسط پادویش شناسایی میشوند(البته در حالتی که ویندوز دفندر خاموش باشد!!!)

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه مارس 15, 2016 1:29 pm

سلام
در نسخه ۲.۱.۸۱.۲۰۹۵ یک مساله پیدا شده که در نسخه بتا وجود نداشت:
در این نسخه گاهی ویندوز متوجه روشن بودن پادویش نمی‌شود و به همین علت ویندوز دیفندر نیز روشن می‌ماند. اگر چنین چیزی رخ دهد، این حالت با یکبار خاموش و روشن کردن محافظت مستمر برطرف می‌شود و تا بوت بعدی نیز پیش نمی‌آید.

می‌تونید تست کنید که مشکل شما همین مساله هست یا خیر؟ (یعنی یکبار خاموش و روشن کنید و ببینید مساله پابرجا هست یا نه)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه مارس 15, 2016 1:40 pm

[quote="Naficy"]سلام
در نسخه ۲.۱.۸۱.۲۰۹۵ یک مساله پیدا شده که در نسخه بتا وجود نداشت:
در این نسخه گاهی ویندوز متوجه روشن بودن پادویش نمی‌شود و به همین علت ویندوز دیفندر نیز روشن می‌ماند. اگر چنین چیزی رخ دهد، این حالت با یکبار خاموش و روشن کردن محافظت مستمر برطرف می‌شود و تا بوت بعدی نیز پیش نمی‌آید.

می‌تونید تست کنید که مشکل شما همین مساله هست یا خیر؟ (یعنی یکبار خاموش و روشن کنید و ببینید مساله پابرجا هست یا نه)[/QUOTE]

بله ظاهرا بعد از یکبار خاموش و روشن کردن محافظت مستمر ویندوز حالی اش میشود که پادویشی در کار است!

اما پیغام ویندوز چرا به این شکل است؟ که البته بعد از یکبار خاموش و روشن شدن نمایش داده شد.( این نکته را هم بگویم که گاهی بعد از بوت سیستم و بالا آمدن ویندوز هم این پیغام را میبینم)

[IMG]http://s7.picofile.com/file/8243467734/ekhtelal.jpg[/IMG]

ویندوز دفندر اگر خاموش شود ظاهرا پادویش را هم به زور دوست دارد خاموش شده اعلام کند!!! در واقع زوری میخواهد پادویش را هم در خاموش شدنش شریک بداند!!

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”