پادویش و ویندوز دفندر
[quote="adrin"]من پیشنهاد میکنم کلا سیستم رو خاموش کنید.از بس که میره تو هنگ [/QUOTE]
اتفاقا من اصلا هنگ ندیدم
احتمالا ویندوزتون خراب شده
سیستم من فقط دو گیگ رم داره با سی پی یو عهد عتیق core duo 1.73
فکر کنم موبایل شما از لپ تاپ من قوی تر باشه!!!!
البته هر روز که میگذره سیستم سبک تر کار میکنه
علت اینکه گفتم ویندوز دفندر رو خاموش کنید اینه که به این نتیجه رسیدم اگر بدافزاری رو دفندر زود تر از پادویش پیدا کنه، اختلالی بوجود میاد که به پشتیبانی هم انتقال دادم و نمیدونم فقط برای سیستم من رخ میده یا همه
وگرنه مشکلی ندارم و از پادویش راضی ام
اتفاقا من اصلا هنگ ندیدم
احتمالا ویندوزتون خراب شده
سیستم من فقط دو گیگ رم داره با سی پی یو عهد عتیق core duo 1.73
فکر کنم موبایل شما از لپ تاپ من قوی تر باشه!!!!
البته هر روز که میگذره سیستم سبک تر کار میکنه
علت اینکه گفتم ویندوز دفندر رو خاموش کنید اینه که به این نتیجه رسیدم اگر بدافزاری رو دفندر زود تر از پادویش پیدا کنه، اختلالی بوجود میاد که به پشتیبانی هم انتقال دادم و نمیدونم فقط برای سیستم من رخ میده یا همه
وگرنه مشکلی ندارم و از پادویش راضی ام
- mohammadktabriz
[quote="بابک خرمدین"]منم الاندوو سه روز میشه که سیستمم مشکلی نداره نه هنگ می کنه نه چیزی سیستمم هم ضعیفه مال پنچ سال پیشه !!![/QUOTE]
نمیگم خیلی عالی و فوق سرعت شده سیستم!! اما واقعا خیلی بهتر از دو ساعت اول بعد از نصب شده. البته ازشون قول گرفتم تو نسخه آینده کلا پادویش رو سیستم سبک تر کار کنه که گفتن برنامه های زیادی برای این دارن و اگر حقیقت داشته باشه واقعا پادویش میره به سمت عالی شدن
نمیگم خیلی عالی و فوق سرعت شده سیستم!! اما واقعا خیلی بهتر از دو ساعت اول بعد از نصب شده. البته ازشون قول گرفتم تو نسخه آینده کلا پادویش رو سیستم سبک تر کار کنه که گفتن برنامه های زیادی برای این دارن و اگر حقیقت داشته باشه واقعا پادویش میره به سمت عالی شدن