بار اول روشن کردن وین بعد نصب صفحه سیاه بود موقع استارت و چند دقیقه طول میکشه از هنگ دراد.
یکی در میون پادو باز میکنم خود پاد هنگ میکنه نات ریسپوند و بعد هم بسته میشه.
کلا هرچی رو بخوای باز کنی چند لحظه لگ داره.
یدفعه روشن کردم کلا سیستم تو هنگ بود ریست کردم.
اسکن سریع 40 دقیقه طول کشید
اشکالات نسخه بتا
- mohammadktabriz
- omidabedi839
[quote="adrin"]بار اول روشن کردن وین بعد نصب صفحه سیاه بود موقع استارت و چند دقیقه طول میکشه از هنگ دراد.
اسکن سریع 40 دقیقه طول کشید[/quote]
موارد 1 تا 3 به مرور درست میشه برای من همینطور بود
مورد 4 که واقعا افتضاحه
--- ویرایش شده ---
[quote="بابک خرمدین"]برای منم اول اینطوری بود مثل تو بد جور هنگ می کرد خود پادویش هم هنگ می کرد یه پوشه باز می کردم بعد چهل ثانیه باز می شد !!! الان دیگه چنین مشکلی ندارم و مثل برق کار می کنه[/quote]
دیگه جو نده خودت میدونی که مثل برق نیست
اسکن سریع 40 دقیقه طول کشید[/quote]
موارد 1 تا 3 به مرور درست میشه برای من همینطور بود
مورد 4 که واقعا افتضاحه
--- ویرایش شده ---
[quote="بابک خرمدین"]برای منم اول اینطوری بود مثل تو بد جور هنگ می کرد خود پادویش هم هنگ می کرد یه پوشه باز می کردم بعد چهل ثانیه باز می شد !!! الان دیگه چنین مشکلی ندارم و مثل برق کار می کنه[/quote]
دیگه جو نده خودت میدونی که مثل برق نیست
من فلش میزنم به سیستم هیچ پیغامی نمیاد.برای شما هم همینه؟
--- ویرایش شده ---
[quote="بابک خرمدین"]برای منم اول اینطوری بود مثل تو بد جور هنگ می کرد خود پادویش هم هنگ می کرد یه پوشه باز می کردم بعد چهل ثانیه باز می شد !!! الان دیگه چنین مشکلی ندارم و مثل برق کار می کنه[/QUOTE]
برای منم داره بهتر میشه ولی کسی اولین بار پادو نصب کنه ببینه چند دقیقه میره تو هنگ کلا بیخیال میشه.پاد نباید تو چند استارت اول این همه فایل اسکن کنه
--- ویرایش شده ---
[quote="بابک خرمدین"]برای منم اول اینطوری بود مثل تو بد جور هنگ می کرد خود پادویش هم هنگ می کرد یه پوشه باز می کردم بعد چهل ثانیه باز می شد !!! الان دیگه چنین مشکلی ندارم و مثل برق کار می کنه[/QUOTE]
برای منم داره بهتر میشه ولی کسی اولین بار پادو نصب کنه ببینه چند دقیقه میره تو هنگ کلا بیخیال میشه.پاد نباید تو چند استارت اول این همه فایل اسکن کنه
- mohammadktabriz