به امن پرداز قول میدهم.

قفل شده
saman
ناظم انجمن

به امن پرداز قول میدهم.

پست توسط saman » پنج‌شنبه نوامبر 26, 2015 5:57 pm

من به شما قول میدم اگر 3 کار (در حد توانتان) انجام دهید راهی برای ورود بین 5 نرم افزار امنیتی اول دنیا برای شما فراهم میشود( از نظر کیفیت نه میزان فروش چون فروش زیاد و جهانی نیاز به روابط دیپلماتیک فراتر از حد حال حاضر ما دارد)

1- آنتی ویروس سبک تری نسبت به الان داشته باشید(بعد از نصب پادویش سیستم درگیر نشود)

2- پادویش صاحب وبگارد شود و بتوانیم با کمی چشم پوشی از بعضی موارد آن را اینترنت سکیوریتی بخوانیم. تا انشاء ا... هر روز کامل تر از قبل هم بشود آن وبگارد

3- یک حامی مالی قوی برای تبلیغات بسیار زیاد( چیزی شبیه به مثلا دیجی کالا، از دیوار های شهر تا کانال های تلویزیونی پادویش را تبلیغ کنند و بر 100 درصد بومی بودن آن تاکید داشته باشند)

4- خوش شانس بودن!!!!!!!!!! که معنایش داشتن کاربران علاقمند و طرفدار شما هست که اگر 3 مورد بالا را تنها در حد توان شرکت خودتان فراهم آورید، من به شما قول خواهم داد که به هر کجا پا بگذارم، برایشان پادویش نصب کنم. آن هم نسخه پولی اش!

:)

در حال حاضر 2 چالش نمی گذارد من در شبکه بزرگ دوستانم پادویش را با خیال راحت تبلیغ کنم
1- از نصب پادویش روی سیستم هایی قدیمی وحشت دارم و علت آن هم ترس از نارضایتی کاربر و فراموشی همیشگی پادویش است.
2- بعضی ها در همان ابندا از شما سوال میکنند اگر من 25 هزار تومان بپردازم آیا یک اینترنت سکیوریتی دارم؟
که من ناچارم پاسخ دهم خیر!
و توضیح دهم که شما با پرداخت این 25 هزار تومان چیزی در حد یک antivirus pro یا آنتی ویروس + فایروال خواهید داشت نه یک internet security
ممکن است عده ای بپرسند چرا از قدرت تشخیص و یا تشخیص های اشتباه در درجات بالای هوش مصنوعی حرفی نزدم که پاسخش مشخص است. شما در نهایت وقتی با حجم عظیم فایل های شناسایی نشده در پایین ترین حد تشخیص موتور هوشمند، روبرو شوید ، چاره ای ندارید جز اینکه به فکر ارتقای آن باشید!!! در واقع شما چه دوست داشته باشید چه نه، مجبورید تشخیص های اشتباه را کاهش داده و قدرت تشخیص را برای فایل های ناشناخته بالاتر ببرید و راه فراری از این مشکل ندارید.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » پنج‌شنبه نوامبر 26, 2015 8:55 pm

دمت گرم سامان
جان ازت خوشم میاد کلی واسه محصول پیشنهاد می دی و باگ هاشو پبدا می کنی
[quote]یک حامی مالی قوی برای تبلیغات بسیار زیاد( چیزی شبیه به مثلا دیجی کالا، از دیوار های شهر تا کانال های تلویزیونی پادویش را تبلیغ کنند و بر 100 درصد بومی بودن آن تاکید داشته باشند)
[/QUOTE]

مگه دولت از شرکت حمایت نمی کنه صد درصد حمایت می کنه چون اگه حمایت نمی کرد تا الان دووم نمیاورد

نمایه کاربر
omidabedi839

پست توسط omidabedi839 » پنج‌شنبه نوامبر 26, 2015 10:10 pm

[quote="بابک خرمدین"]دمت گرم سامان
جان ازت خوشم میاد کلی واسه محصول پیشنهاد می دی و باگ هاشو پبدا می کنی

مگه دولت از شرکت حمایت نمی کنه صد درصد حمایت می کنه چون اگه حمایت نمی کرد تا الان دووم نمیاورد[/QUOTE]
سلام بابا چه کمکی؟ کمک میکرد الان وضعش این بود؟
خوبه هر روز تو یاهو به من میگی دولت هیچکس رو حمایت نمیکنه ;)

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » جمعه نوامبر 27, 2015 10:07 pm

حرف سامان واقعا درسته

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”