padvish control center لعنتی!!!

قفل شده
saman
ناظم انجمن

padvish control center لعنتی!!!

پست توسط saman » چهارشنبه نوامبر 11, 2015 4:40 pm

امروز برای اولین بار در ویندوز 10 نسخه رایگان پادویش را نصب کردم تا مشکل قدیمی سیستم من با پادویش( کندی شدید بعد از اسکن سیستم) را در این ویندوز هم تست کنم.

task manager به وضوح نشان میدهد که بعد از اتمام اسکن ، padvish control center به شدت cpu را مشغول میکند و همینطور disk را

شاید بعد از اسکن سیستم و یا اصلا در حالت عادی عدد مربوط به memory به نظر و در مقایسه با سبک ترین ها در دنیا زیاد به نظر آید! اما cpu و disk عددی به مراتب بیشتر و نزدیک به 100 را برای من داشت!!!

ما که نفهمیدیم پادویش بعد از اسکن چکار میکند که این همه سیستم را درگیر میکند؟!!!!!

البته قبلا به کمک team viewer این مشکل را به پشتیبان ها اطلاع داده ام و وضعیت را دیده اند.

اما ظاهرا ویندوز 10 خیلی قشنگ تر!!! در task manager این مشکل را به نمایش در می آورد.

جالب توجه است که cpu و disk پیش از اسکن اعدادی حدود 0 را برای پادویش نمایش میدهد!!!!!!!!!!!!! اما پس از اسکن جهش این میزان ها به سمت 100 میل میکند!!!!!!! که واقعا تعجب برانگیز است.

ظاهرا پادویش پس از هر اسکن در حال تهیه لیست و جمع بندی اطلاعاتی است که البته یا بی موقع یا واقعا ناشیانه این اعمال را صورت میدهد که اینچنین سیستم ضعیف من را از پا در می آورد!

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه نوامبر 11, 2015 5:57 pm

پادویش قبل و بعد از اسکن البته اسکن را از نیمه لغوش کردم

پادویش قبل

[IMG]http://s6.picofile.com/file/8222197400/1.JPG[/IMG]

و پادویش بعد

[IMG]http://s3.picofile.com/file/8222197476/2.JPG[/IMG]

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه نوامبر 11, 2015 6:18 pm

اسکن را لغو نکنید.

اسکن کامل را بزنید. و بلافاصله پس از اتمام اسکن کامل شروع به کار با کامپیوتر کنید.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه نوامبر 11, 2015 8:21 pm

اسکن کامل کردم تمام شد ولی کلا اتفاق خاصی نیوفتاده سی پی یو و دیسک و مموری هم مثل قبلن البته مموری روی همون 109 مگ کلا فقط مموری که میره بالا

شاید چون نسخه من امنیت پیشرفته است مال تو رایگان خانگی ممکنه فرق داشته باشن

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه نوامبر 11, 2015 9:46 pm

نه من روی هر دو نسخه این مشکل رو دارم. یعنی همیشه این مشکل رو داشتم.

حتی روی کامیپوتر های دیگر هم این مشکل را دیدم. البته هرچه کامپیوتر از نظر سخت افزاری قوی تر باشد کمتر به چشم می آید.

اما با هیچ آنتی ویروس دیگری این داستان روی سیستم رخ نمی دهد.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه نوامبر 11, 2015 10:08 pm

شاید سیستم ها فرق کنه چون تنها اتفاقی که برای من قبل و بعد از اسکن رخ داده مموری از 43 رفته تو 109

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه نوامبر 11, 2015 10:13 pm

[quote="بابک خرمدین"]شاید سیستم ها فرق کنه چون تنها اتفاقی که برای من قبل و بعد از اسکن رخ داده مموری از 43 رفته تو 109[/QUOTE]

منم مموریم تا حدود 84 بالا میره

اما مشکل این هست که cpu بیش از 90 تا مشغول میشه و اصلا معلوم نیست چرا
دیسک هم همینطور

در حالی که قبل از اسکن در محدوده نزدیک 0 هست!!!!!!!!!

وقتی هیچ برنامه ای غیر از پادویش فعال نیست چه اتفاقی می افته که اینقدر درگیر میشه؟ padvish control center

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه نوامبر 12, 2015 10:44 pm

من با اطمینان میگم این مشکل رو روی کامپیوترهای غیر از کامپیوتر خودم هم دیدم.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه نوامبر 14, 2015 3:29 pm

سلام
خاطرم هست که بحث ریموت و اینها هم مطرح شد ولی نهایتا نتوانستیم مشکل را ببینیم، چون لازم بود یک اسکن کامل انجام شود و بعد سیستم بررسی شود که خیلی زمانبر بود و به نتیجه نرسید.
اما اگر CPU بالا می‌رود بررسی آن زیاد سخت نخواهد بود.

لطفا این چند کار را انجام دهید:
۱- تصویری از تسک منیجر ویندوز بعد از انجام اسکن کامل قرار دهید. (همین صفحه Process که دوستمان گذاشتند، به نحوی که پردازه‌های پادویش در عکس باشند)
۲- تصویری از صفحه Performance بگذارید. البته قبل از آن، روی نمودار CPU کلیک راست کرده و گزینه Show Kernel Times را انتخاب کنید.
۳- یکبار تست کنید که آیا کپی فایل روی سیستم شما - وقتی نگهبان ضدویروس خاموش است - موجب مصرف CPU می‌شود یا خیر. مثلا یک فایل بزرگ مانند یک فیلم را کپی بگیرید.
۴- فعلا همین‌ها، تا کارهای بعدی را با توجه به نتیجه همین بررسی‌ها انجام دهیم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه نوامبر 14, 2015 8:07 pm

[quote="Naficy"]سلام
خاطرم هست که بحث ریموت و اینها هم مطرح شد ولی نهایتا نتوانستیم مشکل را ببینیم، چون لازم بود یک اسکن کامل انجام شود و بعد سیستم بررسی شود که خیلی زمانبر بود و به نتیجه نرسید.
اما اگر CPU بالا می‌رود بررسی آن زیاد سخت نخواهد بود.

لطفا این چند کار را انجام دهید:
۱- تصویری از تسک منیجر ویندوز بعد از انجام اسکن کامل قرار دهید. (همین صفحه Process که دوستمان گذاشتند، به نحوی که پردازه‌های پادویش در عکس باشند)
۲- تصویری از صفحه Performance بگذارید. البته قبل از آن، روی نمودار CPU کلیک راست کرده و گزینه Show Kernel Times را انتخاب کنید.
۳- یکبار تست کنید که آیا کپی فایل روی سیستم شما - وقتی نگهبان ضدویروس خاموش است - موجب مصرف CPU می‌شود یا خیر. مثلا یک فایل بزرگ مانند یک فیلم را کپی بگیرید.
۴- فعلا همین‌ها، تا کارهای بعدی را با توجه به نتیجه همین بررسی‌ها انجام دهیم.[/QUOTE]

سلام

همکار شما shayanoh بعد از اسکن کامل سیستم را با ریموت دیدند و علت مشخص نشد. ایشان فرمودند قضیه را بررسی میکنند. که البته چیزی را بعدا اعلام نکردند و شاید هم تا به حال به علت وقوع این مشکل پی برده باشند اما اعلام عمومی نکرده اند.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”