اولین آنتی ویروس ابری ایران آمد.
اولین آنتی ویروس ابری ایران آمد.
این هم آنتی ویروس ابری در ایران
به علت غیرواقعی بودن سایت مقصد لینک حذف شد.
به علت غیرواقعی بودن سایت مقصد لینک حذف شد.
میگم این سایتی که شما معرفی کردین خیلی چیز با حالیه! به نظر من که قضیه fake هست!
توش نوشته: قوی ترین وارزان ترین انتی ویروس جهان !!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه مینوشت ایران یه چیزی، جهان!!
بعد مدل نوشته هاش یه جوریه انگار یه متنو داده گوگل ترجمه کنه
مثلا به این جمله توجه کنین:
یک ساله با تخفیف فقط 10/000تومان ارزان ترین نرم افزار وسایت امتیت در جهان وقویترین
یا این جمله:
افتخار انتی نت ملی داشتن قوی ترین وب سرور های انالیز گر که فقط در دست دوشرکت بزرگ نرم افزاری است اون دوشرکت شرکت های ماکروسافت وگوگل هستند که هم اکنون شرکت رضی پور نت 3شرکت امنیتی است که ان سرور ها را دارد
یا این یکی:
ویژگی های این انتی ویروس (انتی نت ملی )مدیریت وبرنامه های آن (بایک تیر چند نشان بزنید) وارامش وامنت سایبری خود را حفظ کنید
بعد همه جا جای پشتیبانی نوشته: پشتی بانی! جای تروجان نوشته تورجان!
من شخصا میترسم روی لینک هاش کلیک کنم. ویروسی چیزی نباشه
:confused:
--- ویرایش شده ---
بعد جالبش اینجاست که توی کامنت های مردم هم همین قاعده برقراره.
مثلا اینو بخونین:
خیلی مردید انتی ویروس شما زندگی من نجات داد اگه نبود تمام زندگیم از دست می دادم اگه اون تورجانی که رمز های حساب های من برداشت هیچ انتی ویروس هیچ کسی نتونست پیداکنه خیلی مردید خسته نباشید
یا این:
قسمت پاک کردن ایمیل شما از ویروس وتورجان بسیار پویا و کاربر پسند شده تمام قسمت عا اینطوری کنید
توش نوشته: قوی ترین وارزان ترین انتی ویروس جهان !!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه مینوشت ایران یه چیزی، جهان!!
بعد مدل نوشته هاش یه جوریه انگار یه متنو داده گوگل ترجمه کنه
مثلا به این جمله توجه کنین:
یک ساله با تخفیف فقط 10/000تومان ارزان ترین نرم افزار وسایت امتیت در جهان وقویترین
یا این جمله:
افتخار انتی نت ملی داشتن قوی ترین وب سرور های انالیز گر که فقط در دست دوشرکت بزرگ نرم افزاری است اون دوشرکت شرکت های ماکروسافت وگوگل هستند که هم اکنون شرکت رضی پور نت 3شرکت امنیتی است که ان سرور ها را دارد
یا این یکی:
ویژگی های این انتی ویروس (انتی نت ملی )مدیریت وبرنامه های آن (بایک تیر چند نشان بزنید) وارامش وامنت سایبری خود را حفظ کنید
بعد همه جا جای پشتیبانی نوشته: پشتی بانی! جای تروجان نوشته تورجان!
من شخصا میترسم روی لینک هاش کلیک کنم. ویروسی چیزی نباشه
:confused:
--- ویرایش شده ---
بعد جالبش اینجاست که توی کامنت های مردم هم همین قاعده برقراره.
مثلا اینو بخونین:
خیلی مردید انتی ویروس شما زندگی من نجات داد اگه نبود تمام زندگیم از دست می دادم اگه اون تورجانی که رمز های حساب های من برداشت هیچ انتی ویروس هیچ کسی نتونست پیداکنه خیلی مردید خسته نباشید
یا این:
قسمت پاک کردن ایمیل شما از ویروس وتورجان بسیار پویا و کاربر پسند شده تمام قسمت عا اینطوری کنید
- mohammadktabriz
با سلام این انتی ویروس که خیلی خوبه تمام ویروس های منو کشته بدشم تمام دسکتاپ من پر شورتکات وفایل هایی بود که هرکاری می کردم پاک نمی شد با انتی ویروس شما هم انالیز کردم جالبه هیچی ویروس پیدا نکرد اما با انتی نت انالیز کردم تمام شورتکات وفایل هایی که پاک نمی شد هم پاک کرد خداییشم خیلی خوبه حداقل از انتی ویروس شما :cool: